Jump to content

3,513 posts in this topic

Recommended Posts

Posted

Juhuhuuuuu Divno Divno sada ce to fotografski da IDE cenim da su u ambasadi ekspeditivni.preko kog sajta proveravas status ?interesuje me do kada ce biti validan USCis za proveru statusa-dok ne ode u nvc?ili kako to IDE ili je USCis azurira svaku promenu ja svakom stage-u ?

Filed: Citizen (pnd) Country: Slovenia
Timeline
Posted

Na USCIS sajt ne nudi bas nekih informacij. Vidis da je case u obradi (ne po koracima) i onda vidis cad je approved ili deniied i to ie sve.

N-400 Timeline
04/02/19 N-400 Submitted online
04/22/19 Biometrics
11/05/19 Interview (Approved)

ROC Timeline

Service Center: California

08/11/17 I-751 Packet delivered to USCIS

09/18/17 Biometrics Appointment

08/17/18 2nd extension letter (additional 6 months)

11/02/18 New card is being  produced (Approved)

NVC
11-04-2014 NVC case receive

05-20-2015 Visa received

10-06-2015 Time to kick back and let it fly

Posted

proci ce i to ,vecina je nas u tom ler modu ni tamo ni vamo.nas ce kociti fnansijska konstrukcija,moj muz mora da ode u usa juri posao napusti nas,da bi mi mogli da spremimo finansijska dokumenta,a za to vreme koje cenimda ce biti nekih pola godine ja ne mogu da plsaniram zivot,kao sto je npr.posao,niti da trazim posao niti da ne trazim,jer ne znam koliko ce proces trajati.da trazim nisam u fazonu da lazem,te me nikone bi primio da radim za nekoliko meseci a opet da ne trazim nisam u fazonu ni da ne radim.tako tapkam u mestu,umesto da nam omoguce sto pre da odemo zajedno i radimo dobro i nama dobro i drzavi jer cemo im placati takse,al sta sada takav krug zivotni u kojem se uci strpljenje.ne vredi se nervirati dodje sve na svoje

Posted

Velika vecina je u slicnoj situaciji svako ima neki svoj problem retko gde je Sve savrseno ,prateci iskustva i drugih koji su iz boljih drzava samim Tim I boljih finansijskih situacija su u istom modu nestrpljenja I ocaja .ali gle bitno je da se kotrlja u jednom momentu ce doci do cilja .

Posted

da bi znao kako je gore moras prvo da znas kako je dole .sve ima svoje .i sve je u savrsenom redu .pusti da sistem radi svoj deo posla ,a mi cemo da radimo svoje .ja kada se setim koliku paniku sam napravila jer sam pogresila broj poste za uscis 7 dana nisam spavala .budala.kao da ne znam ni ja sta ej to ,mislim u najgorem slucaju bi se posta vratila i poslali bi opet .tako da odlucih da pustim i da svako radi svoj posao -tako se necemo svadjati.neko davno rece :"bog je na nebu a na zemlji je sve na svom mestu " .te ako je ,bar oko pola posla na zemlji ne moram da brinem :D .

Filed: IR-1/CR-1 Visa Country: Croatia
Timeline
Posted

@Violeta, da na onaj drugi mozes tek kad imas case # iin#

@nevenne

Svi imamo takve faze i to je posve normalno. Nekih dana se dobro nosis s tim, drugih ne bas. Činjenica je da vrijeme leti...za neke stvari prebrzo, a za neke presporo. Uzmi si ovo vrijeme sto je preostalo do selidbe za provod sa prijateljima u obitelji koji ostaju ovdje, uzivaj u tome jer ce ti to faliti. Upisi neki tečaj ili teretanu da ti vrijeme brže prode :)

USCIS

01/23/2015 I-130 Sent

01/26/2015 NOA1

05/28/2015 NOA2

NVC

06/10/2015 NVC Received
06/25/2015 Received DS-261 / AOS Bill
07/06/2015 Submitted DS-261
07/08/2015 Paid AOS Bill
07/26/2015 Submitted IV Bill
07/27/2015 Paid IV Bill
09/15/2015 Send AOS/IV Package
10/21/2015 NVC CC
12/01/2015 Interview - Approved (12/03/2015 Visa in hand)
03/11/2016 POE Chicago

Didn't find the answer you were looking for? Ask our VJ Immigration Lawyers.
Guest
This topic is now closed to further replies.
- Back to Top -

Important Disclaimer: Please read carefully the Visajourney.com Terms of Service. If you do not agree to the Terms of Service you should not access or view any page (including this page) on VisaJourney.com. Answers and comments provided on Visajourney.com Forums are general information, and are not intended to substitute for informed professional medical, psychiatric, psychological, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. Visajourney.com does not endorse, and expressly disclaims liability for any product, manufacturer, distributor, service or service provider mentioned or any opinion expressed in answers or comments. VisaJourney.com does not condone immigration fraud in any way, shape or manner. VisaJourney.com recommends that if any member or user knows directly of someone involved in fraudulent or illegal activity, that they report such activity directly to the Department of Homeland Security, Immigration and Customs Enforcement. You can contact ICE via email at Immigration.Reply@dhs.gov or you can telephone ICE at 1-866-347-2423. All reported threads/posts containing reference to immigration fraud or illegal activities will be removed from this board. If you feel that you have found inappropriate content, please let us know by contacting us here with a url link to that content. Thank you.
  • Create New...