Jump to content

3,513 posts in this topic

Recommended Posts

Filed: IR-1/CR-1 Visa Country: Serbia
Timeline
Posted

neki savet kad covek ode ujtru u ambasadu na interwiu i stane ispred saltera i vidi konzula iza stakla

i oseti nagomilani naboj emocija, toliko papirologijem cekanja, ljubavi prema osobi koja je ceka a sa druge strane konzul koji je za svojim radnim mestom i pred sobom vidi osobu i treba da odluci

kako u sebi drzati sve vreme koje je utroseno i ne samo vreme vec kompletno emocije

posle sve papirologije provera nai se ispred coveka koji treba da odluci za 10 minuta

Timeline
Posted

zato ne razmisljam o tome,

sama pomisao da smo muz i ja zajedno tad mi je dovoljna

verujem u nas, verujem u ono sto nam je poznato

a za papirologiju...

Karma ima svoj krug koji uvek ispuni... jer sam i ja svojevremeno bila ta koja je npr radila na zajmovima za kucu i gledala cisto kroz brojeve dok su predamnom sedeli parovi puni emocija

mozda, ne znam

Timeline
Posted (edited)

mislim na apsurd 21 veka nisku frekfenciju civilizacije, primer ljudi sa madjarskim pasosem mogu u sad bez vize, poiju kafu bookiraju let i odu, a sa druge strane neko da meri ljubav i odredjuje da li treba da ode ili ne , to mi je mizerno, ali ipak pitam vas ovo zato sto se priblizava taj momenat mislim na momenat interwiua

Edited by nevenne
Filed: IR-1/CR-1 Visa Country: Croatia
Timeline
Posted

nemoj se time toliko zamarati jer ce ti biti samo jos teze. budi pozitivan i misli pozitivno... budi iskren a stvari ce sjesti na svoje mjesto. :) znam da je lako sada to tako govoriti, ali na kraju ####### ako ispadne

USCIS

01/23/2015 I-130 Sent

01/26/2015 NOA1

05/28/2015 NOA2

NVC

06/10/2015 NVC Received
06/25/2015 Received DS-261 / AOS Bill
07/06/2015 Submitted DS-261
07/08/2015 Paid AOS Bill
07/26/2015 Submitted IV Bill
07/27/2015 Paid IV Bill
09/15/2015 Send AOS/IV Package
10/21/2015 NVC CC
12/01/2015 Interview - Approved (12/03/2015 Visa in hand)
03/11/2016 POE Chicago
Timeline
Posted

Slazem se sa Slronhill

ne mogu nista protiv biroktarije, mogu da pomognem tako sto idemo po pravilima i sustina je ono sto jesmo - mi, i cekamo da budemo zajedno.

Tacno, ima madjara koji mogu to da urade, al ima i onih iz visoko rizicnih zemalja koji cekaju po par godina i odbijeni su jer nisu dovoljno dokazali

Iako sam se vise puta pitala zasto bas ovako ide, i ko je pritusnuo pauzu na nasem slucaju, na kraju dana.. to jeste proces

Teski momenti u nasim zivotima su nam eto omogucili da imamo pravo na expedite...

sad jedva cekamo da smo zajedno, organizovala sam da radim iz EU, tako da nam je cilj da zavsrimo vizu i dodjemo zajedno

pa makar bio i kraj septembra ili okt

Timeline
Posted

ne zamaram se ja nego to je tako zato i postoji interwiu , sve nas to ceka , samo praznim emocije javno a znam da svako od nas oseca nelagodnost pri pimisli na interwiu, zaista je neprijatno da te neko skenira a u pitanju je samo covek sa 1000 mogucnosti da proceni lose itd

sto se mene tice ja znam svoje vrednosti i totalno sam opusten

Timeline
Posted (edited)

mi smo ovde trenutni slucajevi ko zna kliko ce ih biti posle nas ali zelim samo da kazem sta osecam, jer upravo ta osecanja koja su iskazana se beleze za sva vremena i setimo se nekih osoba upravo po stavovima i izrecenim emocijama , ja sam zeleo da i ovu temu ovde nacmemo zato sto je to stvar koja nas ceka uskoro,

Edited by nevenne
Filed: IR-1/CR-1 Visa Country: Croatia
Timeline
Posted

nevenne razumijem te u potpunosti. mene je recimo iznimno proces prije intervjua iscrpio, ne izvjesno cekanje bez pomaka mjesecima, bespotrebna birokracija i tome slicno...intervju mi je recimo najmanja prepreka jer sam tamo face to face s nekim

meni je recimo koma medicinski pregled :o

USCIS

01/23/2015 I-130 Sent

01/26/2015 NOA1

05/28/2015 NOA2

NVC

06/10/2015 NVC Received
06/25/2015 Received DS-261 / AOS Bill
07/06/2015 Submitted DS-261
07/08/2015 Paid AOS Bill
07/26/2015 Submitted IV Bill
07/27/2015 Paid IV Bill
09/15/2015 Send AOS/IV Package
10/21/2015 NVC CC
12/01/2015 Interview - Approved (12/03/2015 Visa in hand)
03/11/2016 POE Chicago
Timeline
Posted

1stLoveRedo, znaci vama ce poslati pismo sa datumom ntervjua vec? Izgleda da je malo drugacija procedura za bracnu vizu u odnosu na verenicku.

Nevenne, ne odlucuje to jedan covek samo na sam dan intervjua, mislim da je 90 % odluke doneseno pre intervjua :)

Nije jos, posto smo dobili expedite, javila sam se direkt u BGD, pa su mi rekli da ce mi javiti sta je sledece. Imamo da zavrsimo jos DS260, IV fee i medical.

Jeste ipak je malo drugacija

jer smi smo slali sva dokumenta u NVC, a sad nosimo originale na uvid i nama je AOS sa I864, a vama je trebala I134 forma.. itd.

mi smo ovde trenutni slucajevi ko zna kliko ce ih biti posle nas ali zelim samo da kazem sta osecam, jer upravo ta osecanja koja su iskazana se beleze za sva vremena i setimo se nekih osoba upravo po stavovima i izrecenim emocijama , ja sam zeleo da i ovu temu ovde nacmemo zato sto je to stvar koja nas ceka uskoro,

to je lepo od tebe

Posted

Nevenn protivu birokratje znas I Sam da nema mnogo vajde da brines Tako je kako je ,ja mislim da je pre intervjuua Sve vec odluceno I da intervju sluzi da se donese pasos za viziranje.vi ponesite Ono Sto ONI zahtevaju I budi max iskren I to je to.s druge strane razumljivo je Sto je Tako ipak je to zemlja sa najvecim prilivom emigranatA I ONI rade kako bi najbolje zastitili svoj sistem.na srecu ipak ova nasa ex yu koliko toliko ima dobre spoljno politicke odnose sa njima te mislim da je I to olaksavajuca okolnost.drzim fige vam!

Didn't find the answer you were looking for? Ask our VJ Immigration Lawyers.
Guest
This topic is now closed to further replies.
- Back to Top -

Important Disclaimer: Please read carefully the Visajourney.com Terms of Service. If you do not agree to the Terms of Service you should not access or view any page (including this page) on VisaJourney.com. Answers and comments provided on Visajourney.com Forums are general information, and are not intended to substitute for informed professional medical, psychiatric, psychological, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. Visajourney.com does not endorse, and expressly disclaims liability for any product, manufacturer, distributor, service or service provider mentioned or any opinion expressed in answers or comments. VisaJourney.com does not condone immigration fraud in any way, shape or manner. VisaJourney.com recommends that if any member or user knows directly of someone involved in fraudulent or illegal activity, that they report such activity directly to the Department of Homeland Security, Immigration and Customs Enforcement. You can contact ICE via email at Immigration.Reply@dhs.gov or you can telephone ICE at 1-866-347-2423. All reported threads/posts containing reference to immigration fraud or illegal activities will be removed from this board. If you feel that you have found inappropriate content, please let us know by contacting us here with a url link to that content. Thank you.
  • Create New...