Jump to content

3,513 posts in this topic

Recommended Posts

Posted

1st citah na sajtu nvc-a da iskljucivo samo ulazi Onaj ko ima zakazan intervju,Ali Na forumima citam da su poneki supruznici zajedno usli.mi smo ovih godinu Dana bas Cesto posecivali ambasadu I mogu ti reci da su Divni,kako su se premestili u novi objekat skroz je druga atmosfera,od cuvara do konzularnih predstavnika.u starijoj zgradi nas nikada nisu pustili da udjemo unutra ako nemamo svi zakazano,a u novoj svaki put I cuvari pricaju sa Nama opusteni su ,smeju se samo Sto nas nisu ponudili I kafom.tako I konzul ,skroz su super ,te ako ti ne remeti planove da odete zajedno-idite pa sta bude.

Posted

Samo da ti kazem izmenu nema tog obavestenja na buskoj stranici jer je od skorA ta izmen ,Mozda bude od koristi I Miiliiki ili kako je vec nik ne pamtim nikove ,do ambasade vrlo lako I brzo se dolazi busem 42 koji od sada staje an zeleznickoj stanici.cim izadjes iz zstanice Ona strana ulice koja vodi ka sajmu videces odmah pored stanice je velika posta ,42. I za 10 min.bus je Ispred ambasade.

Filed: AOS (pnd) Country: Serbia
Timeline
Posted

1stLoveRedo, nije bio prisutan, sama sam bila, i sve je proteklo glatko, bez ikakvih problema. A mislim da supruznici mogu biti zajedno na intervjuu. Citala sam dosta postova ovde kako su ljudi zajedno bili na intervjuu. Cak ima i pitanje ja mislim u pismu koje saljes natrag da li dovodite nekog na intervju. U svakom slucaju, kad dodje do toga, mozes im poslati mail i pitati da li tvoj suprug moze da prisustvuje. Prilicno su azurni u odgovaranju na mailove, ja sam postavljala dosta glupih pitanja i uvek su mi odgovorili :)

Posted

Dobices od ambasade pismo u kojem je cek lista stVari koje treba da doneses medjuostalom tu je I pitanje da li neko dolazi sa tobom (mad. Mislim da se to odnosi ako je iz porodice vise ukljuceno za imigraciju) daklem kazes da dolazi I navedes ime ,to pismo saljes nazad za ambasadu sa izvestajem s ta sve imas od onoga sto oni zahtevaju.na sajtu nvc a imolicitno pise da sem aplikanta niko ne moze da udje sa njim,ali neka iskustva kazu da su supruznici ulazili ,tako da odgovor je -videces kada dobijes pismo od ambasade.

Posted

ja sam nasla info ovde :How to Report a Change of Address

NVCBy Email: nvcinquiry@state.govBy Mail: see address below)By Phone: (603) 334-0700

kao i da obicno se pise pismo evo primer pisma ovde :http://www.***removed***/immigration/sample-change-of-address-letter.html

drugarica je imala iskustvo da su promenili adresu i da da su obavestili nvc -ali oni su i dalje poslali na staru adresu i jedva su uhvatili gde je pismo -jurili su pismo dva meseca ...,te moja sugestija je da im posaljes pismo ,potom da ih pozoves i samo potvrdis da li su izmenili adresu da budes siguran .
Posted

USCIS

Who Should Report a Change of Address?

All applicants, petitioners, and beneficiaries are required by law to report a change of address to USCIS.

Time to Report

Within 10 days of the address change.

How to Report a Change of Address

Online: USCIS Online Change of AddressBy mail: Form AR-11, Change of Address Card (PDF, 1 page - 526 KB)**Applicants who mail in Form AR-11 must also report the change of address to the National Customer Service Center by calling 1-800-375-5283

Mailing Addresses

USCISAttn: Change of Address1344 Pleasants Dr.Harrisonburg, VA 22801**Please note the change in filing location for Change of Address Forms from London, KY to Harrisonburg, VA, as of April 1, 2011. USCIS is no longer forwarding Change of Address forms to the new location

Department of State

Who Should Report a Change of Address?

All petitioners and applicants for consular processing are encouraged to report address changes with DOS to either the National Visa Center (NVC) or the appropriate consulate.

Time to Report

Immediately to avoid delays.

How to Report a Change of Address

NVCBy Email: nvcinquiry@state.govBy Mail: see address below)By Phone: (603) 334-0700

link:dhs.gov/federal-change-address-procedures

Filed: Citizen (pnd) Country: Slovenia
Timeline
Posted

1st: moja zena je bila samnom. Interview je bio odmah na salteru, ona je cekala u cekaonici i listala National Geographic:)

N-400 Timeline
04/02/19 N-400 Submitted online
04/22/19 Biometrics
11/05/19 Interview (Approved)

ROC Timeline

Service Center: California

08/11/17 I-751 Packet delivered to USCIS

09/18/17 Biometrics Appointment

08/17/18 2nd extension letter (additional 6 months)

11/02/18 New card is being  produced (Approved)

NVC
11-04-2014 NVC case receive

05-20-2015 Visa received

10-06-2015 Time to kick back and let it fly

Didn't find the answer you were looking for? Ask our VJ Immigration Lawyers.
Guest
This topic is now closed to further replies.
- Back to Top -

Important Disclaimer: Please read carefully the Visajourney.com Terms of Service. If you do not agree to the Terms of Service you should not access or view any page (including this page) on VisaJourney.com. Answers and comments provided on Visajourney.com Forums are general information, and are not intended to substitute for informed professional medical, psychiatric, psychological, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. Visajourney.com does not endorse, and expressly disclaims liability for any product, manufacturer, distributor, service or service provider mentioned or any opinion expressed in answers or comments. VisaJourney.com does not condone immigration fraud in any way, shape or manner. VisaJourney.com recommends that if any member or user knows directly of someone involved in fraudulent or illegal activity, that they report such activity directly to the Department of Homeland Security, Immigration and Customs Enforcement. You can contact ICE via email at Immigration.Reply@dhs.gov or you can telephone ICE at 1-866-347-2423. All reported threads/posts containing reference to immigration fraud or illegal activities will be removed from this board. If you feel that you have found inappropriate content, please let us know by contacting us here with a url link to that content. Thank you.
  • Create New...