Jump to content

3,513 posts in this topic

Recommended Posts

Posted

Trebace nam izgleda vrlo skoro

Sad cekam da se jave u NVC

Da potvrde pismo sto sam upravo dobila

The U.S. Embassy/Consulate General has accepted this case for expedited processing. This file will be immediately forwarded to the U.S. Embassy/Consulate General. Any further questions concerning processing or the interview appointment date should be directed to the U.S. Embassy or Consulate General.

juhuuuuuuuuuu!!!!!!! samo da ti kazem da sam imala osecaj ali nisam htela nista da ti kazem jer bojala sam e da ti ne baksuziram ,ali znala sam bas da ce danas biti neka vest :)

Filed: IR-1/CR-1 Visa Country: Serbia
Timeline
Posted

Sad su potvrdili

alju nas case u BGD u roku od 48 hr

A jutros kad sam zvala, jutros mi kazu da razlog zato ne mogu da platim IV fee, kao i većina od prole nedelje je sto je site opet down

Sedim i ne verujem.

I onda ovo stiglo

Posted

1st - kako Mogu da ti posalju dokumenta za Bg, Ako nisi platila ovo zadnje? Sta si poslala da su to dokumenta poslali za Bg? I kome ? Nauci meeeeee :)

Bee2015 - ?

Sta treba od dokumenta ponijeti na interview ?

Ljekarski Smo evo naucili, sad prelazimo na interview ???✨

Timeline
Posted

1st - kako Mogu da ti posalju dokumenta za Bg, Ako nisi platila ovo zadnje? Sta si poslala da su to dokumenta poslali za Bg? I kome ? Nauci meeeeee :)

Bee2015 - ?

Sta treba od dokumenta ponijeti na interview ?

Ljekarski Smo evo naucili, sad prelazimo na interview ???✨

Pa odobrili su nam expedite

Od kraja juna sam sa njima na vezi, jer smi imali neocekivane dogadjaje

Kad sam pricala sa supervisorkom, a sasvim slucajno sam stigla do one sto snima glas kad zoves broj, ona mi rece da trazim expedite

Mislila sam onda da nemam razlog, pa kad su nam u pondeljak prosli javili, opet me je (al sad druga) supervizorka zvala (gde sam bila u soku) i javila da su proknjizili nasu uplatu

Uz pricu, dodjemo do dogadjanja i ona mi kaze, pisi zahtev sad, detaljno i posalji, i da sam ja na tvom mestu ja bih sad odmah pisala

Posaljem, prvo smo dobili da je BGD primio da expedituje kad platmo IV fee i popunimo DS260, da bi danas dosla poruka da se sve odmah salje u BGD

Tako da salju nas case u roku od 48H za BGD

e sad kad ce intervju to ne znam

Posted

sta je cc ?

a sto se intervjua tice kako sam shvatila citajucu uputva i forume treba

1.pismo koje posalje nvc sa zakazanim intrvjuuom

2.dve fotke

3.medicinski izvestaj

4.pasos

5.i sve one dokumente koje si slala u nvc i u uscis im izvodi,izvestaj policije ...

koliko sam shvatila u sustini ako je slucaj cist i nemaju nikakve sumnje nece ni traziti n uvid ta dokumenta ,ali svakako moras da ih imas sa sobom

Posted

Case complete ....

A sta sam Ono slala : vjencani list, Rodni list, uvjerenje Iz policije, Iz osnovnog suda ( da nisam osudjivana) internacionalni vjencani list....

Meni se zeludac sad prevrce pri pomisli na sve to, pogotovo interview da odradim, a ne kad budem trebala... ??????

Posted

ja kada sam slala za uscis originale sam ostavila nama i kopije sam samo polala i tako cu i za nvc ,tako da u sustini sve mi je spremno i to numerisano kako sam njima slala.trebal iste tako da se ne zezas sa ponovim vadjenjem izvoda i ostalih ,to bi trebalo da ti bude probem koji je vec resen i spreman .

a cenim da nema razloga za intervju da se cimas-ipak oni sve znaju pre jos intervjua sta i kako -tako da ako ej sve ok u sustini intervju sluzi da odneses pasos na viziranje i to je to .

Filed: AOS (pnd) Country: Serbia
Timeline
Posted

1stLoveRedo, dobices pismo iz ambasade sta sve treba da poneses od dokumenata na dan intervjua: izvod iz maticne knjige rodjenih, potvrdu o neosudjivanosti, izvestaj sa lekarskog, vazeci pasos, dve fotografije, pozivno pismo koje ces od njih dobiti sa tacnim datumom i satnicom za intervju, dokaze o vezi(braku), plus odobreni I129. Ja sam bila aplicirala za K1, tako da ces ti verovatno nositi I130 za bracnu plus vencani list. Uglavnom, sta god treba., sve ce ti oni lepo po tackama napisati u pismu. Spremaj se , bice uskoro :))

Timeline
Posted

Bee2015, koliko brzo su zakazuje intervju nakon sto posalju case za BGD?

Kako nam se sve pokomesalo, najvise bi nam odgovaralo da bude krajem avgusta ili prva nedelja septembra, da bi stigli i lekarski i ostale obaveze koje imamo

Razmisljam da ako nam zakazu ranije, da ih kontaktiram i pitam da pomere

Filed: AOS (pnd) Country: Serbia
Timeline
Posted

Moj slucaj je stigao u Bg 12.avgusta, a pismo iz ambasade (packet 3) instrukcijama sta mi je sve potrebno za intervju sam dobila 20.avgusta. I jos je u pismu receno da kad prikupim sve sto se trazi posaljem nazad to pismo sa potpisom i cekiranim stiklirima sta sam sve prikupila, oni ti tamo navedu po tackama sta sve treba da prikupis i ti cekiras sta sve ima u kvadraticu. Tako da ti mozes da diktiras vreme intervjua, bar donekle, jer ti oni nece poslati pozivno pismo sa datumom i satnicom intervjua pre nego im ti posaljes natrag pismo iz kog se vidi da si sve prikupila i da si spremna. Npr ja sam poslala pismo natrag 10ak dana kasnije, a isto tako sam mogla da posaljem i 20 i 30 dana kasnije. Kad oni prime pismo, salju ti pozivno pismo, meni su poslali za jedno 5 dana, cini mi se 5.septembra, a intervju mi je bio zakazan za 9.septembar.

Timeline
Posted

Odlicno!

sad mi je vec lakse

Hvala puno Bee2015

gledala sam, imaju kontakt email za IV vize, i znam da znaju za nas slucaj jer su odobrili expedite, al nisam htela bas da cimam odmah sad

Tako bi i nama najvise odgovaralo, da posaljem npr da smo sve prikupili krajem agusta pa da nam zakazu pocetkom septembra

Pa da onda trazimo kartu ili uz moju ili menjamo moju i dodjemo muzevu

Hvala puno!

Didn't find the answer you were looking for? Ask our VJ Immigration Lawyers.
Guest
This topic is now closed to further replies.
- Back to Top -

Important Disclaimer: Please read carefully the Visajourney.com Terms of Service. If you do not agree to the Terms of Service you should not access or view any page (including this page) on VisaJourney.com. Answers and comments provided on Visajourney.com Forums are general information, and are not intended to substitute for informed professional medical, psychiatric, psychological, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. Visajourney.com does not endorse, and expressly disclaims liability for any product, manufacturer, distributor, service or service provider mentioned or any opinion expressed in answers or comments. VisaJourney.com does not condone immigration fraud in any way, shape or manner. VisaJourney.com recommends that if any member or user knows directly of someone involved in fraudulent or illegal activity, that they report such activity directly to the Department of Homeland Security, Immigration and Customs Enforcement. You can contact ICE via email at Immigration.Reply@dhs.gov or you can telephone ICE at 1-866-347-2423. All reported threads/posts containing reference to immigration fraud or illegal activities will be removed from this board. If you feel that you have found inappropriate content, please let us know by contacting us here with a url link to that content. Thank you.
  • Create New...