Jump to content

3,513 posts in this topic

Recommended Posts

Posted

Imam problem sa registracijom na USCIS ! izbacuje mi ovo kada ceo proces dovedem do kraja "ERROR: Resource key "204205" "

probala preko browsera chrome,safari i firefox i ista prica! citam na njihovom sajtu da podrzavaju samo Internet Explorer .Pa on je otisao i zvanicno u istoriju nedavno.

Preko kog pretrzivaca ste se vi registrovali i imate li ideju u cemu je problem ?

Posted

tu smo da se podpomazemo .izgleda da nema nikakvih pravila po pitanju toga,odnosno izgled da ej svaki slucaj slucaj za sebe.ali recimo ,kako drugi kazu - bolja je varijanta sto zivite zajedno.i moj muz i ja smo sve vreme zajedno .posle 3 godine-izgleda da ce on morati otici pre nas i oboje smo van sebe zbog toga :( .

Joj znam kako vam je, ja sam isto van sebe. Iako smo samo godinu zajedno tj, zivimo skupa nemogu da zamislim ni dan bez njega a kamoli toliko dugo koliko ovaj proces traje, a nadam se najbrzoj varijanti. :(

Kad ste vi zapoceli taj proces i dokle ste stigli?

Posted

ne pricaj mi nista o tome.j ase samo nadam da ako moj muz ode pre nas ,da to nece biti duze od koji mesec .ja i on bi mozda nekako preziveli to ,ali ne znam kako ce nase dete od dve godine -mi smo jako vezani jedno za drugo.

a mi smo postom poslali dokumenta 28.maja u USCIS su primili dokumenta 4.juna 5.juna su vec poslali dokumenta u jedan od 4 (valjda ) centra.svaki centar ima svoju reputaciju (brzi i sporiji) mi smo upali u kaliforniju .dakle dobill smo NOA 1 ,sledeci korak je NOA 2 (Momennat kada odobre nasu dokumentaciju i zahtev i posalju za NVC) .ako sve bude u redu sa nasom dokumentacijom ja se iskreno nadam da do kraja godine ce nas proces biti zavrsen.al-ko to zna.

Filed: Citizen (pnd) Country: Slovenia
Timeline
Posted

Frips je bio u CA i dobio odobreno u 29 dana:)

N-400 Timeline
04/02/19 N-400 Submitted online
04/22/19 Biometrics
11/05/19 Interview (Approved)

ROC Timeline

Service Center: California

08/11/17 I-751 Packet delivered to USCIS

09/18/17 Biometrics Appointment

08/17/18 2nd extension letter (additional 6 months)

11/02/18 New card is being  produced (Approved)

NVC
11-04-2014 NVC case receive

05-20-2015 Visa received

10-06-2015 Time to kick back and let it fly

Posted

Ja sam Danas uzela potvrdu od doktora, da Sam vakcinunisana, plus kopirali smo karton zdrastveni. Da li je to ok?

Plus sjutra je 7 Dana of Kad su nam rekli da ce nam poslati drugi invoice za uplatu. Rekli su 7 Dana da cekamo. Nije mi jasno, Zasto sve mora do zadnjeg Dana da se ceka.....?

Filed: IR-1/CR-1 Visa Country: Serbia
Timeline
Posted (edited)

Ja sam Danas uzela potvrdu od doktora, da Sam vakcinunisana, plus kopirali smo karton zdrastveni. Da li je to ok?

Plus sjutra je 7 Dana of Kad su nam rekli da ce nam poslati drugi invoice za uplatu. Rekli su 7 Dana da cekamo. Nije mi jasno, Zasto sve mora do zadnjeg Dana da se ceka.....?

I nama su tako rekli, juce je bio 8mi dan

juce su ponovo napravili zahtev na koji treba da se ceka opet 7 dana

Edited by 1stLoveRedo
Timeline
Posted

Dobili smo invoice ?????????????? .

Sad da li cekamo odgovor, Ili da posaljemo sami papire? Kakva je situacija?

Fripsssss jos Koliko mi je ostalo ? ????✨✌?

E odlično!!

Saljite odmah

Sto pre to bolje

Sad zbog ove situacije sa website mnogi nisu slali , pa im je promet opao u zadnjih mesec dana, tako da ce najverovatnije biti guzva kad krenu svi da alju.

Zato saljite odmah i sto pre

Kad prime dokumenta, par dana kasnije ce ubaciti dokumenta u sistem. To je onda scan date.

Tad pocinje odbrojavanje ... Trenutno se čeka oko 30 dana da pregledaju dokumenta.

Timeline
Posted

Hvala punooooooooooo! Presrecna sam. Danas Opet moramo da zovemo. Nece da nam otvori da platimo, a dobili invoice ..... Javljam se Danas Opet.

????

Samo zovite

Ja upravo slusam ti divnu muxiku, a kid mene je trek 5:42 ujutro

Nama jos stoji da AOS nije placen, a cek je unovcen jos 5/26

DS261 nam je pregledan 6/01, fakture jos nema

Filed: Citizen (pnd) Country: Serbia
Timeline
Posted

Eh, ljudi moji, da vas pitam nešto--meni žena dolazi u Srbiju sad u julu :), ako nas ove nesreće iz USCISA baš tad proslede u NVC hoće li tu biti neki problem što ona možda neće biti tamo (ostaje oko mesec dana)? Mislim, ne verejum da će je baš zakačiti pošto nam tih njihovih 5 meseci ne nailazi do avgusta, al da pitam za svaki slučaj.

Timeline
Posted

Eh, ljudi moji, da vas pitam nešto--meni žena dolazi u Srbiju sad u julu :), ako nas ove nesreće iz USCISA baš tad proslede u NVC hoće li tu biti neki problem što ona možda neće biti tamo (ostaje oko mesec dana)? Mislim, ne verejum da će je baš zakačiti pošto nam tih njihovih 5 meseci ne nailazi do avgusta, al da pitam za svaki slučaj.

Trebalo di da budete ok, i ovako kad dobijete NOA2 trenutno traje oko mesec dana da se case posalje za NVC i dobije se case#

Sajt im ne radi. Uspjeli smo da platimo. Sad naredne nedelje saljemo papire.

Dako bude sve ok, i case complete do avgusta. ?????

Nadam se Ako Nista ...

Jestel poslali postom ili ste uspeli preko site-a?

Kod nas jos nista, cekamo IV bill

Didn't find the answer you were looking for? Ask our VJ Immigration Lawyers.
Guest
This topic is now closed to further replies.
- Back to Top -

Important Disclaimer: Please read carefully the Visajourney.com Terms of Service. If you do not agree to the Terms of Service you should not access or view any page (including this page) on VisaJourney.com. Answers and comments provided on Visajourney.com Forums are general information, and are not intended to substitute for informed professional medical, psychiatric, psychological, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. Visajourney.com does not endorse, and expressly disclaims liability for any product, manufacturer, distributor, service or service provider mentioned or any opinion expressed in answers or comments. VisaJourney.com does not condone immigration fraud in any way, shape or manner. VisaJourney.com recommends that if any member or user knows directly of someone involved in fraudulent or illegal activity, that they report such activity directly to the Department of Homeland Security, Immigration and Customs Enforcement. You can contact ICE via email at Immigration.Reply@dhs.gov or you can telephone ICE at 1-866-347-2423. All reported threads/posts containing reference to immigration fraud or illegal activities will be removed from this board. If you feel that you have found inappropriate content, please let us know by contacting us here with a url link to that content. Thank you.
  • Create New...