Jump to content

3,513 posts in this topic

Recommended Posts

Filed: IR-1/CR-1 Visa Country: Serbia
Timeline
Posted (edited)

Imaju problema sa website, poznat problem

Status je da smo dobili case#, i IIN ali da nismo uspeli jo uvek da se ulogujemo, platimo AOS fee da bi mogli da posaljemo dokumenta.

Navodno rade na tome

( OnoKadSeOsecasKoDaDrugariNeceDaSeIgrajuSaTobom)

Ina,

Odbrojavanje pocinje od dana kad NVC primi dokumenta

A u medjuvremenu trebas da ih uhvatis da pregledaju D260 i da platis IV fee.

Drzim fige!!!

Edited by 1stLoveRedo
Timeline
Posted

Kako mislis da ih uhvatim da pregledaju D260?I kako da platim Iv fee kada nam nisu izostavili racun.Hvala ti puno na informaciji divna siii

Zovite ih

Vrlo često se desi da se smiluju i da pregledaju D260 dok si na telefonu

Jer tek kad je pregledan, tek onda se 'otkljuca' IV bill

U petak videh jenii sto ih pratim, da im NVC. poslalo checklist jer nisu platili, a samo nisu bili osposobljeni da plate. Zena zvala, pregledali d260 i sad čeka da plati ( kao i svi mi jer website ne radi :( )

Timeline
Posted

Joj hvala ti puno na informaciji ja nemam pojma.Muz ce ih odmah zvati.?Valjda ce biti sve ok,samo da se ovo vise zavrsi.

Da znas! :)

Koji ste slučaj po redu, jel vas case# iz 2014te ili 2015?

Mi smo 005

Ps

Frips je sad upravo na intervjuu :)

Filed: Citizen (pnd) Country: Slovenia
Timeline
Posted

Correction, moraju pregledati DS261 da se otkljuca IV fee. DS260 je IV form vec:)

BTW.. I'm A.P.P.R.O.V.E.D. ,za 3-4 dana moram ici po putovnicu:)

pS. Usao u 2pm, predao jim original dokumente...i I-864A iako neznam kojom logikom al ok, izasao u 3.15. Prosli sa assets:)

N-400 Timeline
04/02/19 N-400 Submitted online
04/22/19 Biometrics
11/05/19 Interview (Approved)

ROC Timeline

Service Center: California

08/11/17 I-751 Packet delivered to USCIS

09/18/17 Biometrics Appointment

08/17/18 2nd extension letter (additional 6 months)

11/02/18 New card is being  produced (Approved)

NVC
11-04-2014 NVC case receive

05-20-2015 Visa received

10-06-2015 Time to kick back and let it fly

Timeline
Posted

Correction, moraju pregledati DS261 da se otkljuca IV fee. DS260 je IV form vec:)

BTW.. I'm A.P.P.R.O.V.E.D. ,za 3-4 dana moram ici po putovnicu:)

pS. Usao u 2pm, predao jim original dokumente...i I-864A iako neznam kojom logikom al ok, izasao u 3.15. Prosli sa assets:)

To sto Frips kaze

:dance::dancing::dance::dancing::dance:

BRAVOOOOOOOOOOOOO

CESTITAM!!!!

Posted

juhuuu cestitkeeee!!! i srecan put frips !

sta su pitali na intervjuu?

ja imam jedno pitanje sto se finansijske podrske tice ,ako moj muz nema novca na racunu,nemamo nekretnine,imamo samo co sponozra koji garantuje za nas ,sta onda na koju kartu onda da igramo ?

Filed: Citizen (pnd) Country: Slovenia
Timeline
Posted (edited)

HvLaaaaa:) jos cemo do kraja ljeta bit u HR pa onda picimo.

Violeta ako imate joint sponsora koji zadoviljava lriterije, drzte se njega. Samo da pravilno sve ispine, priloze tax transcript i w2 (za godinu 2014 ako cete u ovoj godini raditi inace 2015). Annual income se ispuni za tekucu godinu i to je procjena, znaci ako u prva 4 mjeseca zaradi 2.000 u godini ce zaradit 24.000:)

pS: Pitali me: gdje se upoznali, kad se udali, kako to da zelimo natrag u usa ( rekao da zena zeli zbog sina i da ja hocu necu idem sa njom:) )

Edited by Frips

N-400 Timeline
04/02/19 N-400 Submitted online
04/22/19 Biometrics
11/05/19 Interview (Approved)

ROC Timeline

Service Center: California

08/11/17 I-751 Packet delivered to USCIS

09/18/17 Biometrics Appointment

08/17/18 2nd extension letter (additional 6 months)

11/02/18 New card is being  produced (Approved)

NVC
11-04-2014 NVC case receive

05-20-2015 Visa received

10-06-2015 Time to kick back and let it fly

Didn't find the answer you were looking for? Ask our VJ Immigration Lawyers.
Guest
This topic is now closed to further replies.
- Back to Top -

Important Disclaimer: Please read carefully the Visajourney.com Terms of Service. If you do not agree to the Terms of Service you should not access or view any page (including this page) on VisaJourney.com. Answers and comments provided on Visajourney.com Forums are general information, and are not intended to substitute for informed professional medical, psychiatric, psychological, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. Visajourney.com does not endorse, and expressly disclaims liability for any product, manufacturer, distributor, service or service provider mentioned or any opinion expressed in answers or comments. VisaJourney.com does not condone immigration fraud in any way, shape or manner. VisaJourney.com recommends that if any member or user knows directly of someone involved in fraudulent or illegal activity, that they report such activity directly to the Department of Homeland Security, Immigration and Customs Enforcement. You can contact ICE via email at Immigration.Reply@dhs.gov or you can telephone ICE at 1-866-347-2423. All reported threads/posts containing reference to immigration fraud or illegal activities will be removed from this board. If you feel that you have found inappropriate content, please let us know by contacting us here with a url link to that content. Thank you.
  • Create New...