Jump to content
TBoneTX

SERBIA (Part II)

Share

3,513 posts in this topic

Recommended Posts

Filed: IR-1/CR-1 Visa Country: Serbia
Timeline

ja sam veciti optimist... al zadnjih par dana sam na iglama i uhvatila nas nervoza

Muz i ja na smenu, ili on mene tesi ili ja njega

znamo da je jos dug put pred nama, al ono... gde je ovo prvo odmoriste vise ...

:clock::clock::clock::clock::clock::clock::clock::clock:

Filed: IR-1/CR-1 Visa Country: Croatia
Timeline

valjda kad dođeš do tog momenta da se pitaš di je to odmorište, onda naletiš na jnega... ko oaza u pustinji :)

USCIS

01/23/2015 I-130 Sent

01/26/2015 NOA1

05/28/2015 NOA2

NVC

06/10/2015 NVC Received
06/25/2015 Received DS-261 / AOS Bill
07/06/2015 Submitted DS-261
07/08/2015 Paid AOS Bill
07/26/2015 Submitted IV Bill
07/27/2015 Paid IV Bill
09/15/2015 Send AOS/IV Package
10/21/2015 NVC CC
12/01/2015 Interview - Approved (12/03/2015 Visa in hand)
03/11/2016 POE Chicago

Timeline

Frips opet ja dosada.☺Imam jedno pitanje za tebe,posto sam ja poslala svoja dokumenta u NVC izvod iz maticne knjige,da nisam kaznjavana,itd..E sve se to kod mene vodi na devojacko prezime jer jos nisam menjala dokumenta,mislis li da ce to mozda biti problem?Sada bas nesto razmisljam o time?

Filed: Citizen (pnd) Country: Slovenia
Timeline

Nece biti problem...vjencani list je dokaz:)

Moja supruga (USC petitioner) je sve formulare ispunjavala sa novim prezimenom, a putovnica i sve americko joj je na staro prezime jos. Bez problema.

Ali...ako mislis mjenjati prezime, mozda je bolje da to napravis prije intervjuja....Tako da ce biti visa u novoj putovnici sa novim prezimenom. Inace ces morati nositi sa sobom staru putovnicu, novu i vjencani list kao dokaz:) (barem mislim da to tako ide)

Nego ljudi....gdje nam je Begy????? :unsure:

N-400 Timeline
04/02/19 N-400 Submitted online
04/22/19 Biometrics
11/05/19 Interview (Approved)

ROC Timeline

Service Center: California

08/11/17 I-751 Packet delivered to USCIS

09/18/17 Biometrics Appointment

08/17/18 2nd extension letter (additional 6 months)

11/02/18 New card is being  produced (Approved)

NVC
11-04-2014 NVC case receive

05-20-2015 Visa received

10-06-2015 Time to kick back and let it fly

Timeline

Pitanje (jo nemamo glasa iz NSC) ??

Iz Srbije imamo uverenje iz suda o nekaznjavanju. Ne vidim da može da se poruci iz policije? Jel to ok? Ili znate kako da zadovoljimo zahtev iz 'police certificate', i da li treba iz vojske neka potvrda?

Edited by 1stLoveRedo

Timeline

Na stranici US ambasade u Beogradu bi moralo biti navedeno koje dokumente sve trebate i hdje jih dobiti hmm

Sto se vojske tice...ako se je sluzio vojni rok onda je potrebno izvadit i to.

N-400 Timeline
04/22/19 Biometrics

ROC Timeline

NVC

05-20-2015 Visa received

Filed: Citizen (pnd) Country: Serbia
Timeline

Pitanje (jo nemamo glasa iz NSC) ??

Iz Srbije imamo uverenje iz suda o nekaznjavanju. Ne vidim da može da se poruci iz policije? Jel to ok? Ili znate kako da zadovoljimo zahtev iz 'police certificate', i da li treba iz vojske neka potvrda?

Je l to što imaš iz suda sigurno uverenje o nekažnjavanju ili je to ono uverenje da se protiv tebe ne vodi krivični postupak?

Timeline

Je l to to ima iz suda sigurno uverenje o nekažnjavanju ili je to ono uverenje da se protiv tebe ne vodi krivični postupak?

Imamo potvrdu izdatu iz suda u NS.

Gledam na stranici ambasade u BGD i ne mogu da nadjem tacan spisak

Da li ste vi već vadili i da li zna web stranicu ili email adresu gde može da se poruci potvrda,

Moj muž nije trenutno u SR, pa nam treba pomoć

Hvala unapred!

Timeline

Da gledao i ja na stranici ambasade i nema spiska:( mozda da poslajete email direktno na ambasadu tj da odgovori netko tko je vadio papire u Srbiji:/

N-400 Timeline
04/22/19 Biometrics

ROC Timeline

NVC

05-20-2015 Visa received

Timeline

Imamo potvrdu izdatu iz suda u NS.

Gledam na stranici ambasade u BGD i ne mogu da nadjem tacan spisak

Da li ste vi već vadili i da li zna web stranicu ili email adresu gde može da se poruci potvrda,

Moj muž nije trenutno u SR, pa nam treba pomoć

Hvala unapred!

To je onda verovatno uverenje da se protiv njega ne vodi krivični postupak i da nije pod istragom. Nisam ga još vadio ali sam prilično siguran da se izvod iz kaznene evidencije koji se pominje na sajtu za Srbiju vadi u MUP-u. Za NS konkretno (i ja sam iz NS :)) bi trebalo da se vadi u Kraljevića Marka (odn. sam SUP, PU kako god se sad zove je tehnički na Bul. Kralja Petra I, ali je u NS svi znamo pod Kraljevića Marka, tamo gde su se pre vadila i sva dokumenta). Nemam web ili mejl ali bi im broj telefona trebao biti 021/4884-000.

Edit: Nije mi problem da prošetam sutra do K. Marka i proverim da se to tamo vadi pa da vam javim, ionako ću imati posla u blizini.

Edited by rutabaga

Timeline

To je onda verovatno uverenje da se protiv njega ne vodi krivični postupak i da nije pod istragom. Nisam ga jo vadio ali sam prilično siguran da se izvod iz kaznene evidencije koji se pominje na sajtu za Srbiju vadi u MUP-u. Za NS konkretno (i ja sam iz NS :)) bi trebalo da se vadi u Kraljevića Marka (odn. sam SUP, PU kako god se sad zove je tehnički na Bul. Kralja Petra I, ali je u NS svi znamo pod Kraljevića Marka, tamo gde su se pre vadila i sva dokumenta). Nemam web ili mejl ali bi im broj telefona trebao biti 021/4884-000.

Edit: Nije mi problem da proetam sutra do K. Marka i proverim da se to tamo vadi pa da vam javim, ionako ću imati posla u blizini.

Frips, hvala sto gledas - i mene je zbunilo.

E rutabaga! :) Novosadjani ;) i Violeta je :)

Doduse ja sam jako davno otisla iz NS, al sam to odrasla.

Da, taj MUP, tu se jo rade sve te radnje jel? Ja sam podnela za promenu licne karte tamo u starom dragstoru na Limanu II.

Trebalo bi sutra da pogleda muzevljeva sestra, Al ako si u blizini i nije ti teko, bila bih ti zahvalna.

Pozvacu ja ovaj broj veceras po mom, a sutra po vaem takođe.

Sad me već frka hvata, jer (se nadam) da će nam trebati ti izvestaji u skorije vreme.

Timeline

Ma nikakav problem, biću tu na bulevaru svakako, a i inače sam blizu.

Inače, da, tu se i sada radi dosta stvari, lične i pasoši se uglavnom sad vade kod mosta Slobode kao i vozačke i saobraćajne mislim, ali skoro sve ostalo (raznorazne potvrde i uverenja) je i dalje u Kraljevića Marka.

Edited by rutabaga

Timeline

Ma nikakav problem, biću tu na bulevaru svakako, a i inače sam blizu.

Inače, da, tu se i sada radi dosta stvari, lične i pasoi se uglavnom sad vade kod mosta Slobode kao i vozačke i saobraćajne mislim, ali skoro sve ostalo (raznorazne potvrde i uverenja) je i dalje u Kraljevića Marka.

Hvala puno!

Da, da... Sad u septembru sam bila u oba supa, i u tom kod mosta ( to je nekad bio dragstor) ...

Uopte mi nije palo na pamet da nam treba potvrda iz supa, al se sećam da sam ja nekad tražila potvrde za sebe, Al ti je bilo '94-95 ... Davno bee i nesecam se gde.

Hvala puno!

Didn't find the answer you were looking for? Ask our VJ Immigration Lawyers.
Guest
This topic is now closed to further replies.
- Back to Top -

Important Disclaimer: Please read carefully the Visajourney.com Terms of Service. If you do not agree to the Terms of Service you should not access or view any page (including this page) on VisaJourney.com. Answers and comments provided on Visajourney.com Forums are general information, and are not intended to substitute for informed professional medical, psychiatric, psychological, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. Visajourney.com does not endorse, and expressly disclaims liability for any product, manufacturer, distributor, service or service provider mentioned or any opinion expressed in answers or comments. VisaJourney.com does not condone immigration fraud in any way, shape or manner. VisaJourney.com recommends that if any member or user knows directly of someone involved in fraudulent or illegal activity, that they report such activity directly to the Department of Homeland Security, Immigration and Customs Enforcement. You can contact ICE via email at Immigration.Reply@dhs.gov or you can telephone ICE at 1-866-347-2423. All reported threads/posts containing reference to immigration fraud or illegal activities will be removed from this board. If you feel that you have found inappropriate content, please let us know by contacting us here with a url link to that content. Thank you.
  • Create New...