Jump to content
TBoneTX

SERBIA (Part II)

Share

3,513 posts in this topic

Recommended Posts

Filed: IR-1/CR-1 Visa Country: Serbia
Timeline

1st pa proslo je 5 mjeseci od kraja sept...znaci polako bi morali piceti stizati odobrenja:)

Mi smo, mislim da na 41 danu...cekano. ZIVCAAAAAAN vec polako:/

Znaci za cca 20 dana ce biti sve jasno...ma bit ceeeee oooook, bit ceee CC!!!

pS

Ako nema ceka neka jih naruci da mu posalju. UPS dodje u par dana.

Frips, sve se drzim onog estimate 03/27- 04/01 al nesto vidim ovde da stizu approoval od 09/26 i dalje pa cupkam :)

e jel znas za ovaj site timeanddate.com

ovo mi odbrojava :)

http://www.timeanddate.com/countdown/generic?iso=20141009T00&p0=137&msg=NOA1

Violeta, kao sto je rekao Frips , imate jak slucaj tako da samo gledajte da posaljete dokumenta tacno ono sta traze i napred :).

Kad saljete paket, u taj cover letter navedite sve sta saljete i numerisite / stavite redne brojeve, pa onda na svaki dokument stavljajte broj koji odgovara sa cover letter.

USCIS JAKO voli kad se prate uputstva, kad je paket organizovan i kad je sve slozeno.

Ovo sto je Frips rekao za slike .. tako sam i ja stavljala, jos sam dodala i imena ko je na slikama ( mi, roditelji, kumovi, prijatelji...) pored toga gde je slikano i kad

Samo napred :)

divni ste divni !! ja se zablesavila sada u iscitavanju ovih instrukcija i pripremila sam i papir i olovku kao da spremam ispit !ma ja sam streber ,sve cu ja to lepo numerisati i sloziti ,i kada smo predavali zahtev za detetovo drzavljanstvo bas su nas lepo pohvalili kako je odlicno organizovano :).

elem ,moj suprug je dosao u srbiju 2012 zbog mene ,tako da smo odmah poceli zajedno da zivimo ,a od policije ima prijavu boravka na mojoj adresi -to je ona prijava sa kojom mora svakih 3 meseca da izadje iz zemlje i vrati se zbog pecata.li uredno to radimo i uredno imamo taj beli karton tacnije prijavu boraka iz policije .

Frips, sve se drzim onog estimate 03/27- 04/01 al nesto vidim ovde da stizu approoval od 09/26 i dalje pa cupkam :)

e jel znas za ovaj site timeanddate.com

ovo mi odbrojava :)

http://www.timeanddate.com/countdown/generic?iso=20141009T00&p0=137&msg=NOA1

Violeta, kao sto je rekao Frips , imate jak slucaj tako da samo gledajte da posaljete dokumenta tacno ono sta traze i napred :).

Kad saljete paket, u taj cover letter navedite sve sta saljete i numerisite / stavite redne brojeve, pa onda na svaki dokument stavljajte broj koji odgovara sa cover letter.

USCIS JAKO voli kad se prate uputstva, kad je paket organizovan i kad je sve slozeno.

Ovo sto je Frips rekao za slike .. tako sam i ja stavljala, jos sam dodala i imena ko je na slikama ( mi, roditelji, kumovi, prijatelji...) pored toga gde je slikano i kad

Samo napred :)

Filed: Citizen (pnd) Country: Slovenia
Timeline

Onda kopiraj tu prijavu i tvoju osubnu kao dokaz da zivite zajedno:) i stavite za njega tvoju adresu na formular I130.

Tako cete dokazat da on zivi van usa sa tobom i morat ce ici brze.

Jedino sto ce morat NVC dokazat USA domicile ali to nece biti tesko ( bankovni tacun, vozacka americka, voting record, etc).

Ako nema usa primanja...imate sponzora?

Edited by Frips

N-400 Timeline
04/02/19 N-400 Submitted online
04/22/19 Biometrics
11/05/19 Interview (Approved)

ROC Timeline

Service Center: California

08/11/17 I-751 Packet delivered to USCIS

09/18/17 Biometrics Appointment

08/17/18 2nd extension letter (additional 6 months)

11/02/18 New card is being  produced (Approved)

NVC
11-04-2014 NVC case receive

05-20-2015 Visa received

10-06-2015 Time to kick back and let it fly

Timeline

divni ste divni !! ja se zablesavila sada u iscitavanju ovih instrukcija i pripremila sam i papir i olovku kao da spremam ispit !ma ja sam streber ,sve cu ja to lepo numerisati i sloziti ,i kada smo predavali zahtev za detetovo drzavljanstvo bas su nas lepo pohvalili kako je odlicno organizovano :).

elem ,moj suprug je dosao u srbiju 2012 zbog mene ,tako da smo odmah poceli zajedno da zivimo ,a od policije ima prijavu boravka na mojoj adresi -to je ona prijava sa kojom mora svakih 3 meseca da izadje iz zemlje i vrati se zbog pecata.li uredno to radimo i uredno imamo taj beli karton tacnije prijavu boraka iz policije .

superiska,

samo prati uputsva, tu smo ako zatreba

i .. :)

vidim ja bice zurke negde u US kad budemo svi sa svojim voljenima

ti i Frips ste vec sad sa vasima, ja i nekoliko nas tek cekamo da dodju

a do tad.. pomazemo se ;)

Timeline

1stLove o daaaaa...spremamo cevape u CA!

N-400 Timeline
04/22/19 Biometrics

ROC Timeline

NVC

05-20-2015 Visa received

odlicno ,ja sam mislial da odemo do policije i da nam izdaju neku izjavu od kog datuma je on prijavljen na mojoj adresi -posto imamo tih belih kartona puno na svaka tri meseca ih dobija.a prvi karton jjos iz 2012 mislim da i ne znam gde je.

on nema usa primanja,ali mi ocekujemo neki novac od nalsedstva ako to moze da igra neku ulogu ?ako ne bude se desio taj novac onda imamo njegovu step mom i rodjake .

Onda kopiraj tu prijavu i tvoju osubnu kao dokaz da zivite zajedno:) i stavite za njega tvoju adresu na formular I130.
Tako cete dokazat da on zivi van usa sa tobom i morat ce ici brze.
Jedino sto ce morat NVC dokazat USA domicile ali to nece biti tesko ( bankovni tacun, vozacka americka, voting record, etc).

Ako nema usa primanja...imate sponzora?

joj ja ne bih mogla da zamislim da smo razdvojeni :((( mi bi svo troje umrli jedno bez drugog .mada se moj muz vec rastuzio sto cemo po svemu sudeci morati jos godinu dana da trpimo srbiju .jako mu nedostaje amerika ...hvalal vam puno na smernicama i pomoci ! iskreno ,volela bih da ako nemate nista protiv ,i ako imate ,ne zameram ,mozete mi ostaviti mejl ili fb page ,kada mi zaskripi oko formulara da mogu da vas kontaktiram ,mislim na vas oboje i na 1st love i na flips ili kako vec :) ne pamtim imena :)

superiska,

samo prati uputsva, tu smo ako zatreba

i .. :)

vidim ja bice zurke negde u US kad budemo svi sa svojim voljenima

ti i Frips ste vec sad sa vasima, ja i nekoliko nas tek cekamo da dodju

a do tad.. pomazemo se ;)

Timeline

odlicno ,ja sam mislial da odemo do policije i da nam izdaju neku izjavu od kog datuma je on prijavljen na mojoj adresi -posto imamo tih belih kartona puno na svaka tri meseca ih dobija.a prvi karton jjos iz 2012 mislim da i ne znam gde je.

on nema usa primanja,ali mi ocekujemo neki novac od nalsedstva ako to moze da igra neku ulogu ?ako ne bude se desio taj novac onda imamo njegovu step mom i rodjake .

Ako bi mogli dobiti taj papir od policije bilo bi super. Ono jedan od dokaza:)

Sto se novca tice za vas troje morate imate u kešu na bankovnom računu oko 75.000$ ako on nema primanja. (3x koliko je 125% za 3 osobe)

http://www.uscis.gov/sites/default/files/files/form/i-864p.pdf

N-400 Timeline
04/22/19 Biometrics

ROC Timeline

NVC

05-20-2015 Visa received

frips hvala nebeski ! zaista nemam reci ,i zaista sam iskreno zahvalana na pomoci !

Ako bi mogli dobiti taj papir od policije bilo bi super. Ono jedan od dokaza:)

Sto se novca tice za vas troje morate imate u kešu na bankovnom računu oko 75.000$ ako on nema primanja. (3x koliko je 125% za 3 osobe)

http://www.uscis.gov/sites/default/files/files/form/i-864p.pdf

Timeline

ne zahvaljuj...samo pitaj i ako znamo cemo pomoci:)

N-400 Timeline
04/22/19 Biometrics

ROC Timeline

NVC

05-20-2015 Visa received

Timeline

1stLoveRedo evo meee!?Joj cuti skupljala sam papire za NVC i danas konacno poslala!?Begi nema nigde,mozda je vec otputovala!?Ima li kakvih novosti kod gas?Vidim ima i novih na forumu,dobro dosli.???

Timeline

1stLoveRedo evo meee!?Joj cuti skupljala sam papire za NVC i danas konacno poslala!?Begi nema nigde,mozda je vec otputovala!?Ima li kakvih novosti kod gas?Vidim ima i novih na forumu,dobro dosli.???

E pa bravo !!!! Znaci jo malo pa odbrojavanje? :)

Kod nas se jo čeka da dodjemo na red, sad doduse ulazimo u vreme zvano 'sad bi trebalo jo malo' pa pocinje cupkanje u mestu....

Da, ima novih, sto je super ! Podrka, podrka! :)

Timeline

Da znas

E kako ne volim kad ne primetim greske u kucanju. Otvorim oci i prvo gledam 'processing time '

Pa ne vidim da sam napisala

Jo = jo

Podrka = podrska

Pretpostavljam da je logicno, Al bolje da napomenem. :)

Ps, sad vec dva puta popravljam I nije prihvatio nase slovo 'sh' vec samo s :/

Edited by 1stLoveRedo

Timeline

Ja vec odavno iskljucio nasa slova...a profesionalna deformacija.

Ina na kraju ces vidjet da je odbrojavanje ovih 60 dana jos najgore...nikako da prodju, cekas i neznas outcome:/

Nista, mislim da cu pocet zeni taxu za 2014 pripremat da malo zaboravim ma sve:)

1stLove: state tax za CA...ehmmm ona to vec 6 godina nije ulozila otkad zivi u cro... Federal taxu je normalno svke godine. Mislit da ce biti problemi? Negdje sam citao da je CA stroga sto se toga tice ali opet sa druge strane, ako imas manja godisnja primanja i ako stvarno me zivis u CA, da mozes to izbjeci. Malo me zbunjuje taj state tax

N-400 Timeline
04/22/19 Biometrics

ROC Timeline

NVC

05-20-2015 Visa received

Didn't find the answer you were looking for? Ask our VJ Immigration Lawyers.
Guest
This topic is now closed to further replies.
- Back to Top -

Important Disclaimer: Please read carefully the Visajourney.com Terms of Service. If you do not agree to the Terms of Service you should not access or view any page (including this page) on VisaJourney.com. Answers and comments provided on Visajourney.com Forums are general information, and are not intended to substitute for informed professional medical, psychiatric, psychological, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. Visajourney.com does not endorse, and expressly disclaims liability for any product, manufacturer, distributor, service or service provider mentioned or any opinion expressed in answers or comments. VisaJourney.com does not condone immigration fraud in any way, shape or manner. VisaJourney.com recommends that if any member or user knows directly of someone involved in fraudulent or illegal activity, that they report such activity directly to the Department of Homeland Security, Immigration and Customs Enforcement. You can contact ICE via email at Immigration.Reply@dhs.gov or you can telephone ICE at 1-866-347-2423. All reported threads/posts containing reference to immigration fraud or illegal activities will be removed from this board. If you feel that you have found inappropriate content, please let us know by contacting us here with a url link to that content. Thank you.
  • Create New...