Jump to content
TBoneTX

SERBIA (Part II)

Share

3,513 posts in this topic

Recommended Posts

Filed: K-1 Visa Country: Serbia
Timeline

Pa znam ali valjda im je stiglo majku mu, ne putuje iz Novog Sada 100 godina do njih...

Ma do kraja ove nedelje mora da nam stigne odg ako nismo neki prokleti baksuzi :)

Znaju oni da mi iz Crne Gore nismo toliko strpljivi pa poslali sto prije to. :)

Je li stiglo ambasadi vase pismo ? Mozda dok to stigne pa dok oni pregledaju zbog toga traje, ja sam ipak predao to licno njima.

Edited by anicap

NOA1 Recieved Date: 1/25/16

NOA2 Notification (via app): 3/14/16

NOA2 Hard Copy: 3/17/16
NVC Received: 4/6/16
NVC Case # & Invoice #: 4/7/16
Left NVC: 4/7/16
Consulate Received: 4/11/16
Packet 3 Received: 5/4/16
DS-160 Completed: 5/10/16
Medical: 6/6/16
Packet 4 Received: 6/20/16
Interview: 7/14/16 - APPROVED

Filed: Timeline

Jesmo, vencali smo se 16. Maja :D. Potreban ti je samo pasos. Odete do nadleznog suda i tamo izvadite dozvolu za vencanje, morate da sacekate da prodje minimum tri dana pre nego sto se vencate a sama dozvola vazi 89dana mislim. Dozvola za vencanje se placa (mislim da je bilo oko $75). Sve je prilicno jednostavno.

Zaboravih da pitam, kad si izvadila social security ? Nesto , cini mi se, negdje procitah da se moze izvaditi i prije apliciranja za AOS ili odma posle toga, ajde ako ti nije tesko da mi odgovoris da znam iz prve ruke kako ti je to islo. :)

Hvala inace. :)

Edited by asls

California

NOA1 - 19/01/2016

NOA2 approved - 22/03/2016

NVC status - READY - 20/04, 2016

Social security može da izvadis prije aos. Ponesi pasos, i-94, rodni list. to prije, to bolje, jer mislim da ako ti i-94 ističe za 3 sedmice, neće ti htjeti dati ssn.

Mi smo dozvolu za vjenčanje platili oko desetak dolara, vjenčali se 2 dana poslije toga u municipal building. Proces prejednostavan, samo ti treba paso.

Sretno!

Zaboravih da pitam, kad si izvadila social security ? Nesto , cini mi se, negdje procitah da se moze izvaditi i prije apliciranja za AOS ili odma posle toga, ajde ako ti nije tesko da mi odgovoris da znam iz prve ruke kako ti je to islo. :)

Hvala inace. :)

Filed: Timeline

Dakle treba rodni list za SSN ?? Ja sam izvadio neki medjunarodni rodni list iz mup-a. On je na par jezika, kakvi ste vi imali?

I gdje se to predaje za ssn?

Jeste li cekali dvije nedelje prije apliciranja ?

Edited by asls

California

NOA1 - 19/01/2016

NOA2 approved - 22/03/2016

NVC status - READY - 20/04, 2016

Ja sam imala taj isti, medjunarodni, preveden na nekoliko jezika. Ja sam otisla nakon 10 dana i nisam imala nikakvih problema. Ssn se vadi u lokalnom social security office, nadji na internetu za svoj grad, ispunis online aplikaciju, isprintaj i sa njom odes u ured.

Ja sam ssn dobila u poti nakon 7 dana. E sad kad sam mijenjala prezime čekala sam skoro 2 mjeseca.

Edited by Lelyze

Kod nas je drugačija viza, mi dolazimo na k1.

Kod mene je bio problem sa strane imigracionog nisu podneli zahtev da mi se dodeli broj..... zbog toga sam cekala duze...

Trebat će ti rodni list za aos, tako da nije loe da bar ima 2 sa sobom (znam da su skupi, bar su u bosni). Meni su vratili rodni list kad sam vadila ssn, samo su ga kopirali, ali eto da bude na sigurnijoj strani, bolje da imas 2

Kod nas su 5e, ali eto izvadicu jos jedan jer nije nesto skupo. Ovaj nas nema apostol, vec samo pecat od mup-a i pozadi ima prevod na par jezika po broju.

Ovdje niko ne trazi apostile, to sto imas bice dovoljno :)

Filed: K-1 Visa Country: Serbia
Timeline

samo da vam kazem da sam danas pogledala CEAC site i pise "status updated date" 16. Jun, tako da se nadam da to znaci da su mu zakazali intervju i poslali pismo!!!!! :D :D :D
(i da pismo pici nekom ogromnom brzinom hehe)

NOA1 Recieved Date: 1/25/16

NOA2 Notification (via app): 3/14/16

NOA2 Hard Copy: 3/17/16
NVC Received: 4/6/16
NVC Case # & Invoice #: 4/7/16
Left NVC: 4/7/16
Consulate Received: 4/11/16
Packet 3 Received: 5/4/16
DS-160 Completed: 5/10/16
Medical: 6/6/16
Packet 4 Received: 6/20/16
Interview: 7/14/16 - APPROVED

Didn't find the answer you were looking for? Ask our VJ Immigration Lawyers.
Guest
This topic is now closed to further replies.
- Back to Top -

Important Disclaimer: Please read carefully the Visajourney.com Terms of Service. If you do not agree to the Terms of Service you should not access or view any page (including this page) on VisaJourney.com. Answers and comments provided on Visajourney.com Forums are general information, and are not intended to substitute for informed professional medical, psychiatric, psychological, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. Visajourney.com does not endorse, and expressly disclaims liability for any product, manufacturer, distributor, service or service provider mentioned or any opinion expressed in answers or comments. VisaJourney.com does not condone immigration fraud in any way, shape or manner. VisaJourney.com recommends that if any member or user knows directly of someone involved in fraudulent or illegal activity, that they report such activity directly to the Department of Homeland Security, Immigration and Customs Enforcement. You can contact ICE via email at Immigration.Reply@dhs.gov or you can telephone ICE at 1-866-347-2423. All reported threads/posts containing reference to immigration fraud or illegal activities will be removed from this board. If you feel that you have found inappropriate content, please let us know by contacting us here with a url link to that content. Thank you.
  • Create New...