Jump to content
TBoneTX

SERBIA (Part II)

Share

3,513 posts in this topic

Recommended Posts

Filed: Timeline

Intervju zakazan za 31.05. Ambasada poslala pismo, a nije napisala ime pa je postar morao da otvori pismo da bi vidjeo za koga je.

Izvod iz maticnje knjige rodjenih

Uvjerenje o drzavljanstvu

Pasos

pismo koji mi je sad ambasada poslala

i134

Potvrda iz USCIS da su odobrili nas case

bank statement/transcript od mene i vjerenice

W2 , employer letter, stub pay i IRS transcript(mislim da cu samo ovo zadnje aiskoristiti umjesto W2)

Dokumenta/slike o nasoj vezi odstampano i nesto na CD(screenshots)

Uvjerenje iz suda

Uvjerenje iz ministarstva pravde(bilo je prije u policiji iako oni kazub iz policije, sad su prebacili tamo, mislim da nece biti problema, ali eto za one iz CG da znaju).

Jesam li zaboravio sto ? Ovo mi pade na pamet , a provjericu vise sta tacno treba.

Edited by asls

California

NOA1 - 19/01/2016

NOA2 approved - 22/03/2016

NVC status - READY - 20/04, 2016

Filed: K-1 Visa Country: Serbia
Timeline

hahahhaha zezas! koji ludaci :rofl:

ali super sto je zakazano!!!! jeeeeeej!!! cestitam!

Intervju zakazan za 31.05. Ambasada poslala pismo, a nije napisala ime pa je postar morao da otvori pismo da bi vidjeo za koga je.

NOA1 Recieved Date: 1/25/16

NOA2 Notification (via app): 3/14/16

NOA2 Hard Copy: 3/17/16
NVC Received: 4/6/16
NVC Case # & Invoice #: 4/7/16
Left NVC: 4/7/16
Consulate Received: 4/11/16
Packet 3 Received: 5/4/16
DS-160 Completed: 5/10/16
Medical: 6/6/16
Packet 4 Received: 6/20/16
Interview: 7/14/16 - APPROVED

Pa da, mislim to je malo neozbiljno, jer ovaj postar ce sad da prica o tome kako idem i tamo, a ja htio da to bude tajna u krugu porodice, ne citavo naselje da zna, ali jbg.

P..S , mislim da kupim kartu i da se vratim u 8pm, ali mi je nesto dugo da toliko cekam. Zakazano mi je u 9.30, pretpostavljam tad zakazuju svima, pa me zanima bi li riskirao da uzmem povratnu kartu za oko 3-4pm ?

Edited by asls

California

NOA1 - 19/01/2016

Timeline

da da kontam, jeste neozbiljno i cudno sto su napravili toliku gresku, ali vazno je da je to tebi stiglo :)

za let neka ti odg neko ko je bio na intervjuu jer ja ne znam, ali ja bi licno uzela taj kasniji let i malo setala po BG-u u medjuvremenu, jer ovako ako nesto slucajno iskrsne i zadrze te, moraces da brines o tome da li ces stici, da li ima guzve u saobracaju, itd...

Hvala.

Imam let u 8.35 tamo sam u 9.35 sa air serbia. Isao sam sa njima prije nedelju dana i mislim da smo stigli malo ranije. Meni je zakazano u 9.30, da li bas tad moram da budem tamo ? Mogu zvati ambasadu, ali bih da cujem od nekoga ovdje ako zna iz iskustva. Imam isto let u 07.00, ali mi se to uopste ne svidja jos montenegro airlines, znaju da kasne ili nesto drugo da im se desi.

A jedini let imam u 1.45, pa mislim da je to malo rano i bookiracu let u 7.20 da se vratim.

California

NOA1 - 19/01/2016

hvala anci <3 ma valjda je neka glupost koja nema veze sa mnom .jbte stalno neka cimanja.

alsis -ispostuj satnicu koju ti ej ambasada dala ,pusti sada komfornost ne letis 10 sati nego sat vremena ,naka ti prioritet bude da podmiris intervju a ne let .

Timeline

slazem se sa Violetom, mislim da je bolje da stignes sto ranije, jer moras da racunas vreme od aerodroma do ambasade...ako nema letova rano ujutru, mozda mozes otici noc pre intervjua pa prespavati u BG-u jedno vece?

Nasao sam let ujutru , tamo sam u 8. Uzecu kartu za ovaj let da ne rizikujem pa bolje da ih ja cekam tamo.

P.S moze li neko da mi odgovori sa ovim, jesam li zaboravio sto za k1.

Pasos

i134

W2 , employer letter, stub pay i IRS transcript(mislim da cu samo ovo zadnje aiskoristiti umjesto W2)

Uvjerenje iz suda

Uvjerenje iz ministarstva pravde(bilo je prije u policiji iako oni kazub iz policije, sad su prebacili tamo, mislim da nece biti problema, ali eto za one iz CG da znaju).

Jesam li zaboravio sto ? Ovo mi pade na pamet , a provjericu vise sta tacno treba.

Edited by asls

California

NOA1 - 19/01/2016

Timeline

ju sad me uplasi da mi nemamo neke stvari...jel tebi sve ovo bilo na spisku ili si neke stvari dodao? npr:

W2 , employer letter, stub pay i IRS transcript

Dzuliana, jesi li i ti nosila sve ovo?

Irs transcript, pay stub, i employer letter moze da se nosi tj treba koliko sam ja citao. Umjesto irs transcripta moze W2, ali ja nosim sve to, pa neka rade sta oce. :D

Samo mi recite jesam li sto propustio ?

Ne znam oce li trebati ovo iz banke, ali eto nosim i to za svaki slucaj.

California

NOA1 - 19/01/2016

Timeline

dobro ti onda samo meni reci da li su gledali sve to da ja znam da li i moj dragi da nosi haha :) mada smo slali to sa aplikacijom, trebalo bi da sve vec imaju...

meni se cini da nisi propustio nista, cek' da vidimo sta ce ostali reci :)

Irs transcript, pay stub, i employer letter moze da se nosi tj treba koliko sam ja citao. Umjesto irs transcripta moze W2, ali ja nosim sve to, pa neka rade sta oce. :D

Samo mi recite jesam li sto propustio ?

Ne znam oce li trebati ovo iz banke, ali eto nosim i to za svaki slucaj.

Filed: Citizen (apr) Country: Serbia
Timeline

Dzuliana, jesi li i ti nosila sve ovo?

Nosila sam Izvode iz banke, ali to spada u kategoriju "ponesite sve sto mislite da moze pomoci Vasem slucaju" - dakle nije obavezno ali je preporucljivo imati to uz sebe.

CITIZENSHIP TIMELINE

Field office: San Antonio, TX

01/14/2020: Submitted N400 (3 years rule)

02/04/2020: Biometrics

04/23/2020: Interview

Interview de-scheduled (notice received on April 2.)

07/30/2020: Interview Re-scheduled

07/30/2020 Naturalization Application Approved

07/30/2020 Oath Ceremony

I am done! God bless Texas!

Timeline

Aha ok super :) hvala!

Nosila sam Izvode iz banke, ali to spada u kategoriju "ponesite sve sto mislite da moze pomoci Vasem slucaju" - dakle nije obavezno ali je preporucljivo imati to uz sebe.

ja drugari imama jedno pitanje za vas koji poznaju nacin zivota tamo ,treba mi sugestija koje poslovi su na raspolaganju u nocnim satima-zbog organziacije sa detetom ?

naime muz radi pre podne od 9-18.30 kuci je oko 19.30 .

ne libim se ni jednih poslova samo mi treba ideja sta i kako ako imate vise iskustva svog ili tudjeg .

jedna od ideja su ovi domovi za stara lica -tu kazu postoji treca smena .

svaka sugestija i ideja je dobro dosla .

Mojoj vjerenici je poznanik zvao da aplicira da radi u 911 call centru, smjena je bila treca od 9.30 do 6, pa eto neka ideja da i to gledas.

A za stara lica, pa vjerovatno da tu ima, ali sve zavisi sta, i oce li ti traziti neki certifikat ako si mislila kao sestra(ne znam priznaju li sta iz Srbije).

P.S Moze li neko da mi pogleda listu koju sam stavio gore za dokumenta, jesam li sto propustio ?

Pasos

i134

Confirmation page kad sam radio online aplikaciju za visu

Uvjerenje iz suda

Edited by asls

California

NOA1 - 19/01/2016

Didn't find the answer you were looking for? Ask our VJ Immigration Lawyers.
Guest
This topic is now closed to further replies.
- Back to Top -

Important Disclaimer: Please read carefully the Visajourney.com Terms of Service. If you do not agree to the Terms of Service you should not access or view any page (including this page) on VisaJourney.com. Answers and comments provided on Visajourney.com Forums are general information, and are not intended to substitute for informed professional medical, psychiatric, psychological, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. Visajourney.com does not endorse, and expressly disclaims liability for any product, manufacturer, distributor, service or service provider mentioned or any opinion expressed in answers or comments. VisaJourney.com does not condone immigration fraud in any way, shape or manner. VisaJourney.com recommends that if any member or user knows directly of someone involved in fraudulent or illegal activity, that they report such activity directly to the Department of Homeland Security, Immigration and Customs Enforcement. You can contact ICE via email at Immigration.Reply@dhs.gov or you can telephone ICE at 1-866-347-2423. All reported threads/posts containing reference to immigration fraud or illegal activities will be removed from this board. If you feel that you have found inappropriate content, please let us know by contacting us here with a url link to that content. Thank you.
  • Create New...