Jump to content

3,513 posts in this topic

Recommended Posts

Filed: Citizen (pnd) Country: Slovenia
Timeline
Posted

Ovo odbrojavanje 60 dana je najteze od svega huh. Kucam u drvo da prodjemo bez checkliste......

N-400 Timeline
04/02/19 N-400 Submitted online
04/22/19 Biometrics
11/05/19 Interview (Approved)

ROC Timeline

Service Center: California

08/11/17 I-751 Packet delivered to USCIS

09/18/17 Biometrics Appointment

08/17/18 2nd extension letter (additional 6 months)

11/02/18 New card is being  produced (Approved)

NVC
11-04-2014 NVC case receive

05-20-2015 Visa received

10-06-2015 Time to kick back and let it fly

Filed: IR-1/CR-1 Visa Country: Serbia
Timeline
Posted

Hoce sigurno,ne brini se.?Meni je sada samo da se resi ovo oko placanja,moj muz samo slusa advokata evo vec smo sedam dana izgubili i jos nije uplatila sinoc je trebala da posalje email sta sve treba da joj prosledi od dokumenata a nije.?

Filed: IR-1/CR-1 Visa Country: Croatia
Timeline
Posted

Zdravo ljudi,kako ste,ovako totalno sam novi,prvi put se javljam nadjoh ovaj forum,jako je koristan,posebice za nekoga ko je totalni laik,dosta sam nekih stvari proucio i tak to,ali opet imam nekih nejasnoca pa se nadam da ce neko od vas koji je prosao kroz ovo pomoci mi malo kroz neko pojasnjenje.Naime moja zarucnica iz Usa i ja smo zakazali vjencanje tu kod nas kroz 2 mjeseca,Odlucili smo se da idemo tim putem da se ovde vjencamo pa cemo onda kroz slanje petecije i-130 i dalje kako sta ide,uglavnom idemo tim putem,Mene sada posebice zanima posto je to moj prvi korak nakon sto se vjencamo na meni je da ispunim g325 a formu,gledao sam kako izgleda i to sve,pa me zanima da li moja zarucnica moze da donese tu formu kada bude krenula iz usa ovamo,pa da ja to popunim kada se vjencamo i ona ponese sa sobom.Ili ja to mogu skinuti sa sluzbene stranice njihove isprinatati popuniti i poslati postom njoj.Ili pak ona kada se vrati tamo posalje meni postom,ja popunim i vratim njoj postom,sto vi predlazete po tom pitanju??

Timeline
Posted (edited)

pozdrav:))))

Evo na kratko jer tipkam sa mobitela. Formu skineš sa http://www.uscis.gov/sites/default/files/files/form/g-325a.pdfispuniš i podpises! Ispunjavas sa kompjuterom ili sa CRNOM olovkom. Onda das tu formu i dvije slike 5x5cm (otraga na slike napises svoje ime i datum rodjenja) zarucnici tj zeni:) i ona to posalje.

Za A number pises NONE, za SSN pises NONE, FOrmer spouse (ako nema) pišeš NONE, i na kraju oznacis Other (specify). I-130

Edited by Frips

N-400 Timeline
04/22/19 Biometrics

ROC Timeline

NVC

05-20-2015 Visa received

Timeline
Posted (edited)

ovak jedan javni upit za sve,kod popunjavanja formata ja trebam popuniti g325a ,posto mu i prezimenu imaju slova č.ć,pisem sa njima ili stavim sa c

Da svakako, sva nasa slova se pisu kao da nemamo nasu tastaturu

Na samom kraju forme gde pise In your native aphabet... , tu mozes napisati svoje ime sa nasim slovima

Edited by 1stLoveRedo
Timeline
Posted

Da svakako, sva nasa slova se pisu kao da nemamo nasu tastaturu

Na samom kraju forme gde pise In your native aphabet... , tu mozes napisati svoje ime sa nasim slovima

ynaci svuda gori di se trazi pisem sa c,ali doli di je alfabet pitanje samo tu upisem onak kak je sa ć i č

Timeline
Posted

ynaci svuda gori di se trazi pisem sa c,ali doli di je alfabet pitanje samo tu upisem onak kak je sa ć i č

da,

mada je nase pismo takvo da se podrazumeva da se koriste s, c, dz.. i sl

al bice dokumenata gde ce pisati nasim pismom, pa nije zgoreg da imaju zavedeno i taj nacin pisanja imena

Timeline
Posted

Grips,sta si sve slao od dokumenata u NVC?Muz mi je javio da treba da mu posaljem potvrdu da nisam kaznjavana,osudjivana,nas izvod iz maticne knjige vencanih i moj izvod iz maticne kjige rodjenih?Da li treba jos nesto?

Izvini za grips,tastatura sama menja reci.?

Izvini za Grips,tastatura sama menja reci.?

Timeline
Posted

:)

Potvrdu o nekaznjavanju, da nisam osudjivan, vjencani list, rodni list, dvije passport slike (5x5cm), kopiju putovnice.

N-400 Timeline
04/22/19 Biometrics

ROC Timeline

NVC

05-20-2015 Visa received

Timeline
Posted

Ovako ljudi,znam da se ovde najvise pita oko procedure za vize itd,ali posto ste svi prosli ovo znace ti mi najbolje objansiti pa cu da maknem post ako treba poslije.Naime zarucnica americki drzavljanin ce doci da se vjencamo u hrvatsku uskoro,ja sma kontaktirao maticne sluzbe koje dokumente ona triba,tipa potvrdu da je single,da je usa drzavljanin,rodni list itd.Mi smo mislili da ona to sve moze tamo da izvadi donese fino ovde ,medjutim u amabsadi kazu ona mora zakazati termin pa doci pa oni ce dati to neka 3 dokumenta spominju mi,i totalno me zbunice. Vi ovde najbolje ce mi znati objasniti malo jer ste prosli to,Helppppppp :)

Timeline
Posted

U usa ne poznaju potvrde da si single. Na ambasadi u zg ce dobiti potvrdu da se moze udati. Mislim da kosta cca 40$ ako se ne varam. Rodni list neka ponese sa sobom za svaki slucaj. Sve ce srediti na ambasadi u zg. Onda sa svim tim papirima idete kod maticara da dogovorite vjencanje.

Mozda moze s ti dogovorit i prije. Neka ti posalje scan putovnice. Ja sam ispio tako a naknadno smo dostavili ostale papire (prije vjencanja)

N-400 Timeline
04/22/19 Biometrics

ROC Timeline

NVC

05-20-2015 Visa received

Timeline
Posted

U usa ne poznaju potvrde da si single. Na ambasadi u zg ce dobiti potvrdu da se moze udati. Mislim da kosta cca 40$ ako se ne varam. Rodni list neka ponese sa sobom za svaki slucaj. Sve ce srediti na ambasadi u zg. Onda sa svim tim papirima idete kod maticara da dogovorite vjencanje.

Mozda moze s ti dogovorit i prije. Neka ti posalje scan putovnice. Ja sam ispio tako a naknadno smo dostavili ostale papire (prije vjencanja)

to mogu,nije problem moze se dogovoriti i ak ona nije tu lak cu za to,nego ovaj maticar mi nabroja nekih 5 dokumenta a ovi iz amabsade kazu tri,ok ona ima putovnicu to ce samo kopirati,rodni list ok nek ponese,a ovaj maticar mi spomenu jos i potvrdu ili uvjerenje da je usa citizen i potvrdu o prebivalistu,jel to sve preko ambasade ce ici? A kako onda za prevod posto mi naglasise da triba i prevedeno biti

Timeline
Posted

Pa putovnica je povrda da je usa:) a za prebivaliste.. E to neznam, moja je u slo pokazala driving license na kojoj je adresa:)

N-400 Timeline
04/22/19 Biometrics

ROC Timeline

NVC

05-20-2015 Visa received

Didn't find the answer you were looking for? Ask our VJ Immigration Lawyers.
Guest
This topic is now closed to further replies.
- Back to Top -

Important Disclaimer: Please read carefully the Visajourney.com Terms of Service. If you do not agree to the Terms of Service you should not access or view any page (including this page) on VisaJourney.com. Answers and comments provided on Visajourney.com Forums are general information, and are not intended to substitute for informed professional medical, psychiatric, psychological, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. Visajourney.com does not endorse, and expressly disclaims liability for any product, manufacturer, distributor, service or service provider mentioned or any opinion expressed in answers or comments. VisaJourney.com does not condone immigration fraud in any way, shape or manner. VisaJourney.com recommends that if any member or user knows directly of someone involved in fraudulent or illegal activity, that they report such activity directly to the Department of Homeland Security, Immigration and Customs Enforcement. You can contact ICE via email at Immigration.Reply@dhs.gov or you can telephone ICE at 1-866-347-2423. All reported threads/posts containing reference to immigration fraud or illegal activities will be removed from this board. If you feel that you have found inappropriate content, please let us know by contacting us here with a url link to that content. Thank you.
  • Create New...