Jump to content
TBoneTX

SERBIA (Part II)

Share

3,513 posts in this topic

Recommended Posts

Filed: K-1 Visa Country: Serbia
Timeline

Dobio je i moj verenik paket!!!! Jupiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! :dancing:

NOA1 Recieved Date: 1/25/16

NOA2 Notification (via app): 3/14/16

NOA2 Hard Copy: 3/17/16
NVC Received: 4/6/16
NVC Case # & Invoice #: 4/7/16
Left NVC: 4/7/16
Consulate Received: 4/11/16
Packet 3 Received: 5/4/16
DS-160 Completed: 5/10/16
Medical: 6/6/16
Packet 4 Received: 6/20/16
Interview: 7/14/16 - APPROVED

Timeline

I meni je drago zbog tebe! :)
Ljudi, ovde ne pise da dokumenta moraju bit npr manje od mesec dana stara....jel to nije vazno? Sad kad smo dobili instrukcije, mozemo sve redom da vadimo i skupljamo, zar ne? I da zakazemo lekarski naravno

Filed: Timeline

Da, ne pise to, tako da ako ih budete vadili sad mislim da nece biti problema. Svakako sve to se mora njima slati. Ja zakazujem pregled za sljedecu nedelju.

Moze li mi neko reci koliko traje sve to kod ovog medjunarodnog centra za migracije ? Planiram da tamo stignem oko 10:00am, pa da da zavrsim barem do 1:00pm, jer treba da idem na jedno drugo mjesto, a rezultate mogu podici onda oko 3-4pm , nije bitno. Samo da je prije 6pm jer mi je let oko 8. Cekaju li se ti rezultati ili kako to ide ?

Svakako cu pitati njih sjutra, ali eto bih da cujem misljenja. :)

Inace jos mi nije stigao paket iz USA, stoji da je jos u Jamaici, e pa...ali eto dok posaljem dokumdaenta i dok mi zakazu, pa i oni ce zakazati za mjesec dana ako ne vise, mora da stigne do tad. :D

Edited by asls

California

NOA1 - 19/01/2016

NOA2 approved - 22/03/2016

NVC status - READY - 20/04, 2016

Za lekarski se pojavis tami kada ti zakazu obicno je to oko 9.tamo vafis krv sto je 5 minuta I birokratija 5 min potom ides u drugu kliniku da uradis xray pluca ,oni ti kazu da su rezultati oko 1h I potom ti sestra iz migracionig kaze kada da se vratis kod doktorke nazad obicno je to oko 2h.tqko da svakako sve je gotovo do 3 h,ali imaces tu veliku rupu u cekanju id xray pluca pa do rezultata

Ne mozes kada ti hoces nego kada ti doktorka zakaze a njeno vreme zavisi od njenih obaveza ,ja kada sam bila ona recimo se pojavila u kliniku I 2h a pre toga je bila na nekim sastancima.tako da racunaj taj dan do 3-4h za to,ako bude I pre super ali ovo ti je optimalno

Timeline

Koliko sam ja skontala po Dzuliani i drugima, oni zakazu intervju otprilike 3 nedelje nakon sto im kazemo da smo spremni, jel da? Jel tako i vama bilo ili ste duze cekali?

Filed: Timeline

Nadam se da ce moci ranije jer 3 nedelje mi je bas daleko, nije valjda da su toliko prebukirani ? U cg sam sve to zavrsio za pola sata-sat vremena.

Uglavnom, javljam sta mi budu rekli, jer u 1.3 imam zakazano kod nekog drugog, pa dok to zavrsim mozda bude 2.30, ali cu svakako o tome sa ovima iz bolnice.

Da li neko zna kako je situacija sa drugom privatnom ordinacijom ? Ne pise joj ime, sto mi je bas cudno, ali eto.

California

NOA1 - 19/01/2016

NOA2 approved - 22/03/2016

NVC status - READY - 20/04, 2016

Timeline

Nisam mislila na lekarski nego na ambasadu, sorry :D

Nadam se da ce moci ranije jer 3 nedelje mi je bas daleko, nije valjda da su toliko prebukirani ? U cg sam sve to zavrsio za pola sata-sat vremena.

Uglavnom, javljam sta mi budu rekli, jer u 1.3 imam zakazano kod nekog drugog, pa dok to zavrsim mozda bude 2.30, ali cu svakako o tome sa ovima iz bolnice.

Da li neko zna kako je situacija sa drugom privatnom ordinacijom ? Ne pise joj ime, sto mi je bas cudno, ali eto.

Pa nije stvar u guzvi nego u nacinu rada u sustini ti imas kod doktora 10 minuta posla sve ukupno nego se cekaju rezultati snimka pluca pa onda posto su rezultati tek posle 12-1 (obicno 1) onda ti tako I doktor zakaze ,ali svakako ti spomeni to prilikom zakazivanja pa napravite neki dogovor .isto manje vise je I u drugoj klinici .ja kada sam bila bila sam jedina na pregledu u 9h pa tek onda sam u 2h cekala doktorku da sama dodje I pusti me u ordinaciju I da to zavrsimo za 5 min.znam jer pricah I sa sestrom I sa doktorkom nemaju oni puno posla nego tako je po organizaciji mislim da imaju vise posla sa birokratijom nego sa praksom .

Filed: Citizen (pnd) Country: Serbia
Timeline

Ja sam bio u centru za migracije i tamo je išlo vako: otišao oko 9 (tad sam zakazao) obavio sve preglede i rentgen (snimak bio gotov za 10ak minuta u resavskoj) do 11-12 i u 4-4:30 se vratio po rezultate.

Viki sta bi na kraju sa tobom ? Da li ste ti i beba dobili vizu ?

beba je njihov covek :D ,on ne treba nista.ja sam uljez :D .

javice se rekli su ,ocekujem do kraja sledece nedelje da se jave pa cemo videti

Didn't find the answer you were looking for? Ask our VJ Immigration Lawyers.
Guest
This topic is now closed to further replies.
- Back to Top -

Important Disclaimer: Please read carefully the Visajourney.com Terms of Service. If you do not agree to the Terms of Service you should not access or view any page (including this page) on VisaJourney.com. Answers and comments provided on Visajourney.com Forums are general information, and are not intended to substitute for informed professional medical, psychiatric, psychological, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. Visajourney.com does not endorse, and expressly disclaims liability for any product, manufacturer, distributor, service or service provider mentioned or any opinion expressed in answers or comments. VisaJourney.com does not condone immigration fraud in any way, shape or manner. VisaJourney.com recommends that if any member or user knows directly of someone involved in fraudulent or illegal activity, that they report such activity directly to the Department of Homeland Security, Immigration and Customs Enforcement. You can contact ICE via email at Immigration.Reply@dhs.gov or you can telephone ICE at 1-866-347-2423. All reported threads/posts containing reference to immigration fraud or illegal activities will be removed from this board. If you feel that you have found inappropriate content, please let us know by contacting us here with a url link to that content. Thank you.
  • Create New...