Jump to content

3,513 posts in this topic

Recommended Posts

Posted

jeeeeeeeeeeeeeeej DZ kako lepa i radosna vessst!!! cestiTAM I SRECNO DALJE ! <3

ja sam obavila medicinski i pregled kod doktorke je trajao 5 minuta ,dobijam utisak da je njima bitan sken pluca i vakcine i ne znam sta rade sa analizama krvi ,da li sifilis .ali mene je doktorka ispitivala kao da je konzul gde sam se upoznala sa muzem jesam tada bila u braku sta studirah gde radih gde on radi gde zivi da li ima dece ,mislim ne znam bas sam se iznenadila na sva ta licna pitanja.mislim rekla sam joj jer kod mene nema tabua i ne zazirem od ni jednog pitanja kao ni odgovora ali me je ipak iznenadilo O_o .

Filed: K-1 Visa Country: Serbia
Timeline
Posted

JUPIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cestitam!!!!!!!! :goofy::goofy::goofy:

Molim te salji srecu i dobre vibracije ka nama, mozda malo po'itaju sa tim glupim instrukcijama :P

Evo me ljudi, PREZIVEH :rofl:

Sve ukupno je trajalo 3 sata. Trenutno se osecam kao izduvan balon. Sam intervju je trajao oko 10 minuta. Standardna pitanja, gde i kako smo se upoznali, kad i koliko puta smo se videli, cime se bavi. Ja sam pre skoro cetiri godine predavala za turisticku vizu i bila odbijena, pa su me i za to pitali. Prvo su me prozvali u izdvojeni deo gde sam na salteru predala sva dokumenta, pasos, nase prepiske sa Viber, FB, Skype i slike (s' obzirom da smo na FB-u imali preko 11000 poruka, stvarno nisam mogla sve da stampam, nego sam u browser ubacila "Message Counter" i napravila 3 print screena-a - pocetak, sredina i kraj i to je to). Pripremila sam i skeniran pasos od mog dragog sa pecatima njegovih dolazaka. Nakon toga je sledilo placanje takse, otisci prstiju i intervju.

Kad mi je rekla da mi je viza odobrena, doslo mi da je izljubim kroz onaj salter :dancing:

NOA1 Recieved Date: 1/25/16

NOA2 Notification (via app): 3/14/16

NOA2 Hard Copy: 3/17/16
NVC Received: 4/6/16
NVC Case # & Invoice #: 4/7/16
Left NVC: 4/7/16
Consulate Received: 4/11/16
Packet 3 Received: 5/4/16
DS-160 Completed: 5/10/16
Medical: 6/6/16
Packet 4 Received: 6/20/16
Interview: 7/14/16 - APPROVED

Filed: Citizen (pnd) Country: Serbia
Timeline
Posted

ja sam obavila medicinski i pregled kod doktorke je trajao 5 minuta ,dobijam utisak da je njima bitan sken pluca i vakcine i ne znam sta rade sa analizama krvi ,da li sifilis .ali mene je doktorka ispitivala kao da je konzul gde sam se upoznala sa muzem jesam tada bila u braku sta studirah gde radih gde on radi gde zivi da li ima dece ,mislim ne znam bas sam se iznenadila na sva ta licna pitanja.mislim rekla sam joj jer kod mene nema tabua i ne zazirem od ni jednog pitanja kao ni odgovora ali me je ipak iznenadilo O_o .

Možda je žena mislila da će ti bili lakše ako divanite, :) (mene kod ovog drugog doktora niko ništa nije pitao a da nije bilo u vezi s pregledom).

P.S. Da, krv testiraju na sifilis.

Filed: Citizen (pnd) Country: Serbia
Timeline
Posted

Mene je pitala samo sta radi i kde zivi moj muz :D

I koje vakcine si dobila?

Filed: Citizen (apr) Country: Serbia
Timeline
Posted

:rofl::rofl::rofl: E rasplaka me hahahha :D

Ma to je sve zato što si se farbala, garant. :D

Hvala vam ljudi puuunoooo. Ja sam danas ceo dan kao drogirana :rofl:. Verujem da se to zove SRECA haha.

Saljem Vam svima samo pozitivnu energiju. Verujem da cete svi proci. Neizmerno Vam hvala na svoj podrsci i savetima.

E da, kad sam predavala nasu prepisku sa Viber-a, rekoh, zaista nisam mogla da stampam 11000 poruka sa FB, te mi je lik koji je preuzimao svu moju dokumentaciju i pripremao je za konzula rekao da sam sve to mogla da stavim na CD i da donesem tako. Ja rekoh, e steta nisam znala, kaze slobodno ste mogli da nas pozovete i mi bi vam rekli. Tako da drage moje, koje tek treba da idete na intervju, ako jos uvek niste nista stampale, uzmite ovo u obzir :)

CITIZENSHIP TIMELINE

Field office: San Antonio, TX

01/14/2020: Submitted N400 (3 years rule)

02/04/2020: Biometrics

04/23/2020: Interview

Interview de-scheduled (notice received on April 2.)

07/30/2020: Interview Re-scheduled

07/30/2020 Naturalization Application Approved

07/30/2020 Oath Ceremony

I am done! God bless Texas!

Timeline
Posted

Hvala na predlogu :)
Samo jos jedno pitanje--jesi li nosila kopiju 129-f aplikacije koju ste na pocetku poslali?

:rofl::rofl::rofl: E rasplaka me hahahha :D

Hvala vam ljudi puuunoooo. Ja sam danas ceo dan kao drogirana :rofl:. Verujem da se to zove SRECA haha.

Saljem Vam svima samo pozitivnu energiju. Verujem da cete svi proci. Neizmerno Vam hvala na svoj podrsci i savetima.

E da, kad sam predavala nasu prepisku sa Viber-a, rekoh, zaista nisam mogla da stampam 11000 poruka sa FB, te mi je lik koji je preuzimao svu moju dokumentaciju i pripremao je za konzula rekao da sam sve to mogla da stavim na CD i da donesem tako. Ja rekoh, e steta nisam znala, kaze slobodno ste mogli da nas pozovete i mi bi vam rekli. Tako da drage moje, koje tek treba da idete na intervju, ako jos uvek niste nista stampale, uzmite ovo u obzir :)

Filed: Citizen (apr) Country: Serbia
Timeline
Posted

Hvala na predlogu :)

Samo jos jedno pitanje--jesi li nosila kopiju 129-f aplikacije koju ste na pocetku poslali?

Ja sam je ponela lol, ali je niko nije trazio!

CITIZENSHIP TIMELINE

Field office: San Antonio, TX

01/14/2020: Submitted N400 (3 years rule)

02/04/2020: Biometrics

04/23/2020: Interview

Interview de-scheduled (notice received on April 2.)

07/30/2020: Interview Re-scheduled

07/30/2020 Naturalization Application Approved

07/30/2020 Oath Ceremony

I am done! God bless Texas!

Timeline
Posted

o hvala Bogu, jer ja ne mogu da nadjem moju kopiju nigde hahaha :oops:

Ja sam je ponela lol, ali je niko nije trazio!

Filed: Timeline
Posted (edited)

Cao drugari, dobili i mi case number.

Provjerio sam na sajtu dhl-a, negdje ovdje procitao u vezi neke metode da vidim gdje mi je paackage. Uglavnom oni su nam rekli da su to poslali 19, na sajtu DHLA sam stavio izmedju 19og i 20og da gleda, i naisao sam na jednu posiljku koja je poslata ka beogradu, ali 20. Ako stavim tacno 19, onda nema nista.

Shipment picked up BOSTON, MA - USA 13:30

1 Piece

Da li oni salju obicno iz Boston-a ili nekog drugog grada/drzave ?

To je to, nas case. Na sajtu za visa status, ukucao sam nas case number i pise "Ready"

Your case is ready for your interview when scheduled at the U.S. Consular section. If you have already scheduled an appointment for an interview, please prepare your documents as directed in your appointment letter and appear at the consulate on the appointed date and time. Otherwise, please wait until you have been notified of your interview appointment. Additional information about how Immigrant Visa interview appointments are scheduled can be found at:

Edited by asls

California

NOA1 - 19/01/2016

NOA2 approved - 22/03/2016

NVC status - READY - 20/04, 2016

Didn't find the answer you were looking for? Ask our VJ Immigration Lawyers.
Guest
This topic is now closed to further replies.
- Back to Top -

Important Disclaimer: Please read carefully the Visajourney.com Terms of Service. If you do not agree to the Terms of Service you should not access or view any page (including this page) on VisaJourney.com. Answers and comments provided on Visajourney.com Forums are general information, and are not intended to substitute for informed professional medical, psychiatric, psychological, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. Visajourney.com does not endorse, and expressly disclaims liability for any product, manufacturer, distributor, service or service provider mentioned or any opinion expressed in answers or comments. VisaJourney.com does not condone immigration fraud in any way, shape or manner. VisaJourney.com recommends that if any member or user knows directly of someone involved in fraudulent or illegal activity, that they report such activity directly to the Department of Homeland Security, Immigration and Customs Enforcement. You can contact ICE via email at Immigration.Reply@dhs.gov or you can telephone ICE at 1-866-347-2423. All reported threads/posts containing reference to immigration fraud or illegal activities will be removed from this board. If you feel that you have found inappropriate content, please let us know by contacting us here with a url link to that content. Thank you.
  • Create New...