Jump to content

3,513 posts in this topic

Recommended Posts

Filed: Citizen (pnd) Country: Serbia
Timeline
Posted

e moj muz je leteo za moskvu saada kada ej isao i zadovoljan je i letom i avionom i uslugom i aerodromom .

jedino sto je cekao nekih 10 sati sledeci let ali bilo je jeftino zaista .mislim 375 $ .ma moj muz je iz severne karoline tako da tamo je druga planeta nego ny ,ali zbog posla smo izabrali ny -zato cemo i da iznajmljujemo stan i da budemo tamo neku godinu posle cemo videti jer meni se ne ostaje tamo .

jesu skupi stanovi ,ali gledacemo mesta koja su van ny a opet s prevozom su dobri do menhentna gde radi ,ne vise od jednog sata .

ma on zna ali on nije vestac kao ja ,on je dobrica medic ,tako da taj izbor stana mora da ceka mene dok ja cekiram da li imaju bube u stanu ,glodari ,koji je sprat ,kakve su intalacije ,gde je lift ,gde je vrtic ,gde su stanice ,parkovi ,koliko ej bezbedno naselje ,i naravno da sve to bude sa cenom zadovoljavajuce :D a on nema vremena da se bavi svim tim deetaljima

E, pa super, drago mi je da je imao dobro iskustvo jer do sada nisam nikad leteo Aeroflotom :) Imam i ja lejover od 6h u Moskvi, al to nije strašno (proveo jednom 17h na JFK-u zbog nevremena :D).

Da, ako gledaš mesta van grada obavezno gledaj kakvo stanje s tim njihovim vozovima, ja sam u Njujork išao kolima dva puta (da odbacim ženu na aerodrom i da je pokupim posle) i nikad više if I can help it, znači saobraćaj je neopisivo nenormalan (posle toga smo uvek iz CT vozili samo do White Plainsa i odatle išli vozom u grad) tako da nikako ne preporučujem commute kolima. I to svakako, videti gde je zdravo za živeti, a gde nije (crime-wise) :)

agencija klio iz bgd let do ny povratna 520 e ,a sada sam gledala neku opciju jer mislim da svratim do kopenhagena ,bgd-malmo 49e ,malmo -kopenhagen voz 10 e ,kopenhagen -ny 150 $ .

Isplaniraj samo šta/kako ćeš s koferima ako odabereš takvu avanturu :)

Timeline
Posted (edited)

expedia, orbitz ili axioma travel. ja sam gledala neki let preko amsterdama do detroita traje 15-16 sati i kosta oko 610 dolara (delta ) to je povratna karta. a ista ova karta samo u jednom pravcu kosta oko 1000 dolara....

Ma da, apsolutno nenormalno -- Air France Beograd-Pariz-D.C. premium economy $1300 povratna, $3200 u jednom smeru... :no: Ko što rekoh, samo Aeroflot i Turkish sam našao kad sam gledao da imaju normalne cene za letove u jednom smeru u odnosu na cene povratnih karata.

Edited by rutabaga
Posted

znam da ce mozda da zvuci vrlo nenormalno ,ali u najboljem slucaju ce to biti kofer onaj 50x40 ako ne bude bio samo ranac (planinarski ) sto je vrlo verovatno .ja sam minimalista i ne vezem se za stvari tako da nosim dokumenta ,sebe i dete :D ostalo cu kupiti tamo .

Timeline
Posted

za dtw bilo koju opciju sam gledala uvek je jeftinije povratna. ja cu verovatno uzeti povratnu pa neka povratak ostane ne iskoriscen...

violeta i ja planiram samo jedan kofer i ranac to sto kazes sve ostalo cu tamo kupiti....

kad ti planiras da putujes?

znam da ce mozda da zvuci vrlo nenormalno ,ali u najboljem slucaju ce to biti kofer onaj 50x40 ako ne bude bio samo ranac (planinarski ) sto je vrlo verovatno .ja sam minimalista i ne vezem se za stvari tako da nosim dokumenta ,sebe i dete :D ostalo cu kupiti tamo .

Filed: K-1 Visa Country: Serbia
Timeline
Posted

hahaha e pa svi idete nesto na east coast ali ako budete dolazili u Los Angeles, javljate se pa svi kod mene na kafu :)

NOA1 Recieved Date: 1/25/16

NOA2 Notification (via app): 3/14/16

NOA2 Hard Copy: 3/17/16
NVC Received: 4/6/16
NVC Case # & Invoice #: 4/7/16
Left NVC: 4/7/16
Consulate Received: 4/11/16
Packet 3 Received: 5/4/16
DS-160 Completed: 5/10/16
Medical: 6/6/16
Packet 4 Received: 6/20/16
Interview: 7/14/16 - APPROVED

Didn't find the answer you were looking for? Ask our VJ Immigration Lawyers.
Guest
This topic is now closed to further replies.
- Back to Top -

Important Disclaimer: Please read carefully the Visajourney.com Terms of Service. If you do not agree to the Terms of Service you should not access or view any page (including this page) on VisaJourney.com. Answers and comments provided on Visajourney.com Forums are general information, and are not intended to substitute for informed professional medical, psychiatric, psychological, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. Visajourney.com does not endorse, and expressly disclaims liability for any product, manufacturer, distributor, service or service provider mentioned or any opinion expressed in answers or comments. VisaJourney.com does not condone immigration fraud in any way, shape or manner. VisaJourney.com recommends that if any member or user knows directly of someone involved in fraudulent or illegal activity, that they report such activity directly to the Department of Homeland Security, Immigration and Customs Enforcement. You can contact ICE via email at Immigration.Reply@dhs.gov or you can telephone ICE at 1-866-347-2423. All reported threads/posts containing reference to immigration fraud or illegal activities will be removed from this board. If you feel that you have found inappropriate content, please let us know by contacting us here with a url link to that content. Thank you.
  • Create New...