Jump to content

3,513 posts in this topic

Recommended Posts

Filed: Citizen (pnd) Country: Serbia
Timeline
Posted

ah a ja vec danas jurila po apotekama da kupim vakcinu i kazu mi da nemaju jer kako prodje sezona oni povuku .

pa da to su mi i rekli i u domu zdravlja mom da je sezona prosla

bms kako je proslo sve relano u koliko sati si bila gotova ?

proslo je super. dosla sam oko 9h odmah su mi vadili krv i izmerili temperaturu za 5 min gotovo posle isla na snimanje pluca isto 5 minuta. pa sam svratila u 11 po rezultate iako su rekli oko pola1. i otisla u kliniku gde su mi odradili pregled 10 min. zavrsila u 12h. mada ce ti reci odmah ujutru da se vratis u 13 alii ja sam dosla ranije pa je sekretarica zvala doktorku da dodje

Timeline
Posted

tetanus imam ,prilila sam u domu zdravlja za DZ :)

jedino mi ostaje da vidim sa doktorom sutra koje boginej sam prelezala ako sam rubele prelezala onda cu uraditi antitela na rubele cija je cena (1300 ) .

nece te ni pitati za boginje... pitaju dali si u zadnje vreme dobila neke vakcine i koje.

meni doktorka nije htela da da tetanus

Posted

Na onom I-693 formularu što je izveštaj sa lekarskog kad ga rade u Americi bar piše da je sezona gripa od 1. oktobra do 31. marta tako da ne bi trebalo da moraš da je primiš.

odlicno si mi rekao da zatefterim informaciju u slucaju da pokusaju da mi je uvale ,sto ne bih bila iznenadjena.hvalac .

Posted

nece te ni pitati za boginje... pitaju dali si u zadnje vreme dobila neke vakcine i koje.

meni doktorka nije htela da da tetanus

ja kada zvah sestra koja mi ej zakazala pregled ja je pitam da li moze potvrda od doktora u slucaju da su prelezane boginje i kaze mi ne ne priznaju potvrdu samo antitela grrrrrrrr!

ali i ta misterija oko tetanusa mi nije jasna uopste! u klinikama ti roknu jednu vakcinu ,a tetanus ima 4 doze.te kako onda ta jedna u klinici je zadovoljavajuca >?

Timeline
Posted

odlicno si mi rekao da zatefterim informaciju u slucaju da pokusaju da mi je uvale ,sto ne bih bila iznenadjena.hvalac .

No problemo, mada to može biti i samo za Ameriku pošto sam negde pročitao i da je definišu kao flu season in country of exam, a pojma nemam kako smo mi definisali tu sezonu gripa i da li smo uopšte (mada mi se u svakom slučaju čini da bi trebalo da je prošla do polovine aprila :D).

Timeline
Posted

ja kada zvah sestra koja mi ej zakazala pregled ja je pitam da li moze potvrda od doktora u slucaju da su prelezane boginje i kaze mi ne ne priznaju potvrdu samo antitela grrrrrrrr!

ali i ta misterija oko tetanusa mi nije jasna uopste! u klinikama ti roknu jednu vakcinu ,a tetanus ima 4 doze.te kako onda ta jedna u klinici je zadovoljavajuca >?

To za tetanus mislim da zavisi od same vakcine pa tu baš ima svega od jedne do četri doze (sa svim između).

Timeline
Posted (edited)

vidis meni je rekla da ako nisam primila MMR u zadnjih 10 godina onda moram da primim isto kao i tetanus.

Ja sam MMR primio pre skoro dvadeset godina i nisu mi dali/tražili da primim ponovo.

Edited by rutabaga
Timeline
Posted (edited)

Ne znam, ja sam čitao da je bitno da su se primile dve doze tokom života i ukoliko ja umem da tumačim ovaj moj karton vakcinacija ja sam ih i primio -- kao odvojene vakcine kad sam imao oko godinu-dve, a kasnije sam revakcinisan sa tom kombinovanom MMR (tj. MRP ili MPR po naški) vakcinom i to bi trebalo da je to, dakle uopšte mi nisu ni pominjali da bi trebalo da je primim.

Edited by rutabaga

Didn't find the answer you were looking for? Ask our VJ Immigration Lawyers.
Guest
This topic is now closed to further replies.
- Back to Top -

Important Disclaimer: Please read carefully the Visajourney.com Terms of Service. If you do not agree to the Terms of Service you should not access or view any page (including this page) on VisaJourney.com. Answers and comments provided on Visajourney.com Forums are general information, and are not intended to substitute for informed professional medical, psychiatric, psychological, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. Visajourney.com does not endorse, and expressly disclaims liability for any product, manufacturer, distributor, service or service provider mentioned or any opinion expressed in answers or comments. VisaJourney.com does not condone immigration fraud in any way, shape or manner. VisaJourney.com recommends that if any member or user knows directly of someone involved in fraudulent or illegal activity, that they report such activity directly to the Department of Homeland Security, Immigration and Customs Enforcement. You can contact ICE via email at Immigration.Reply@dhs.gov or you can telephone ICE at 1-866-347-2423. All reported threads/posts containing reference to immigration fraud or illegal activities will be removed from this board. If you feel that you have found inappropriate content, please let us know by contacting us here with a url link to that content. Thank you.
  • Create New...