Jump to content

3,513 posts in this topic

Recommended Posts

Posted

Dzulijana vama kao K1 viza neophodni su dokazi vase redovne konverzacije ,sto se tice flesa prvo nece ti cuvar dozvoliti da uneses fles memoriju -ne dovoljavaju ni jedan digitalni mediji ,a cak i da uneses kozul ga sigurno nece stekati i prelistavati ,tako da ti ej najbolje da odstampas .

ali stampaj tako da ti se vidi kontinuitet razgovora tipa pocetak meseca jedan dan ,sredina meseca i kraj meseca i tako sve te meseci za koje niste zajedno .

jer vama kao k1 sigurno treba dokaz o komunikaciji .vama je to primarno jer nemate ni jedan drugi realan dokaz vase veze kao sto ej vencanje imovina deca i slicno .tako jbga to je sto je .

savet plus ako en bi da stampas sve odstampaj tipa tak kao sto ti rekoh a ostalo posalji sebi na mejl -da u slucaju da ti traze dodatne jos dokaze konverzacije to moze u ambasadi u cekaonici odstampati .imaju komp i stampac za tu namenu .

Posted

Viki ja da sam na tvoje mjesto, ne bih se cimala ni najmanje. Ja koliko shvatam ti imas bebu sa tvojim muzem . Nema toga da te moze vratiti :)

da mi imalo dvo i po godisnje cupavo "NECU TO " krpiguzno najsladje stvorenje na svetu :D komandos Noa .

ma ja sam posvadjana sa birokratijom pa ono naucila sam vestinu mentalnog aikida a to znaci da mislim uvek tri koraka unapred kada je birokratija u pitanju i da imam u svakom dzepu po jedan dokument :D kao nun cake :D sam kaze eee nama treba vodeni pritisak na 456 m u pacifiku a ja kao pravi nindza aha evo ga u levom dzepu sah mat ! :D

post-204136-0-22258200-1459351931_thumb.jpg

Filed: Citizen (apr) Country: Serbia
Timeline
Posted

Mi imamo svu neophodnu dokumentaciju, kao i dokaze da je nasa veza bonafide. Skenirali smo njegov pasos u kom se vide pecati da je bio ovde 3 puta u 6 meseci, ponecu slike (poslednji put kad je bio ovde cak se i krstio u nasoj crkvi lol). Hvala ti na predlogu Viki, tako cu i da uradim. Procicu kroz mailove, fb, viber i skype, pokusacu da napravim neki niz gde ce moci da vide da smo u redovnom kontaktu.

Hvala puno drugari, svaki vas savet/ ideja je dragocen <3

CITIZENSHIP TIMELINE

Field office: San Antonio, TX

01/14/2020: Submitted N400 (3 years rule)

02/04/2020: Biometrics

04/23/2020: Interview

Interview de-scheduled (notice received on April 2.)

07/30/2020: Interview Re-scheduled

07/30/2020 Naturalization Application Approved

07/30/2020 Oath Ceremony

I am done! God bless Texas!

Filed: Citizen (pnd) Country: Serbia
Timeline
Posted

da mi imalo dvo i po godisnje cupavo "NECU TO " krpiguzno najsladje stvorenje na svetu :D komandos Noa .

ma ja sam posvadjana sa birokratijom pa ono naucila sam vestinu mentalnog aikida a to znaci da mislim uvek tri koraka unapred kada je birokratija u pitanju i da imam u svakom dzepu po jedan dokument :D kao nun cake :D sam kaze eee nama treba vodeni pritisak na 456 m u pacifiku a ja kao pravi nindza aha evo ga u levom dzepu sah mat ! :D

Hahaha, ima moja sestra jedan mali slatkiš baš tih godina i glavne reči su joj upravo ne i neću :rofl:

Posted

kada ej dolazio ovde bilo bi dobro da je isao u policiju da se cekira kao stranac -samim tim bi dobio i i karton prijave boravka da je na tvojoj adresi .a i to ej po zakonskoj normi inace ,ako je stranac ,cisto da znas to ubuduce ako bude dolazio i leteo nezad posostoji mogucnost da ga carinik na aerodromu en pusti ako nema taj beli karton ,mislim carinik ima svo zakonsko pravo da to uradi .tako da imaj to u vidu u buduce ako bude dolazio i ostajao duze od nedelju dana da se cekira u policiji .to ej inace besplatno .i to je pravilo za svaku zemlju u kojoj stranac dolazi i boravi duze od nedelju dana bez obzira ako ima vizu iz te zemlje .

na fb-u kada otvoris poruke imas onaj borajc poruka na vrhu pa to mozes da flomasterom na papiru posvetlis -da se vidi da razgovarate

Timeline
Posted

Mi imamo svu neophodnu dokumentaciju, kao i dokaze da je nasa veza bonafide. Skenirali smo njegov pasos u kom se vide pecati da je bio ovde 3 puta u 6 meseci, ponecu slike (poslednji put kad je bio ovde cak se i krstio u nasoj crkvi lol). Hvala ti na predlogu Viki, tako cu i da uradim. Procicu kroz mailove, fb, viber i skype, pokusacu da napravim neki niz gde ce moci da vide da smo u redovnom kontaktu.

Hvala puno drugari, svaki vas savet/ ideja je dragocen <3

Slike poneti definitivno, pogotovo ove gde ste zajedno u Srbiji, recimo meni se činilo da su se ovoj konzulki što je sa mnom divanila najzanimljivije bile upravo naše slike s venčanja i ove iz Srbije.

Timeline
Posted (edited)

Jaoj ne volimo ni mi da se slikamo, jedva izbunarih 26 slika :D I to je čini mi se bilo taman pošto je tipa dve slike pred kraj posustala i prestala da ih gleda :D

Ne znam kakve si slala ali ja bih se skontentrisao svakako na ključne događaje, dakle tipa svadba, rođenje deteta, nešto s tvojima, nešto s njegovima, vi u Americi, vi u Srbiji i sl.

Edited by rutabaga
Posted

naslaaaaaaaaaaaaa sam jednu novijeeeeeeeeg datumaaaaaaaaaaaaa jeeeeeeeeeeee ali bas nije reprezentativna :D

al mislim stvarno nisam razmisljala o tome da ce mi trebati fotke da dokazujem nesto i da ja sada moram da kazem cizzzzz ,bas nemam fotki zajednickih iglavnom ili ja slikam muza i dete ili on slika nas ili slikamo samo klinju i to je to .

post-204136-0-16769100-1459353767_thumb.jpg

Timeline
Posted

Al ste slatki :) Mislim da je ta fotka super, a ti kako hoćeš. :D Ali upravo to što kažeš, dakle, meni je žena bila tu u julu i slikali smo... ja nju, ona mene i Novi Sad, vodu Vrnjce (jer su njima ti skupovi konsonanata fascinantni :D) i sl. ali nam ni u jednom trenutku nije palo na pamet da treba da se slikamo zajedno zarad vize te iako je bila tu oko 21 dan nemamo ni jednu zajedničku sliku s tog puta.

Posted

pa isto ,jer se ne osecam prijatno da se vestacki namestam za sliku ,volim spontane stvari .a inace u uscis i nvc sam poslal im ovde dve fotke hahahah :D

jednoj sam dala naziv "dangerous job " :D ovaj sa cekiranjem sadrzaja pelena

post-204136-0-31811600-1459354509_thumb.jpg

post-204136-0-36454100-1459354511_thumb.jpg

Didn't find the answer you were looking for? Ask our VJ Immigration Lawyers.
Guest
This topic is now closed to further replies.
- Back to Top -

Important Disclaimer: Please read carefully the Visajourney.com Terms of Service. If you do not agree to the Terms of Service you should not access or view any page (including this page) on VisaJourney.com. Answers and comments provided on Visajourney.com Forums are general information, and are not intended to substitute for informed professional medical, psychiatric, psychological, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. Visajourney.com does not endorse, and expressly disclaims liability for any product, manufacturer, distributor, service or service provider mentioned or any opinion expressed in answers or comments. VisaJourney.com does not condone immigration fraud in any way, shape or manner. VisaJourney.com recommends that if any member or user knows directly of someone involved in fraudulent or illegal activity, that they report such activity directly to the Department of Homeland Security, Immigration and Customs Enforcement. You can contact ICE via email at Immigration.Reply@dhs.gov or you can telephone ICE at 1-866-347-2423. All reported threads/posts containing reference to immigration fraud or illegal activities will be removed from this board. If you feel that you have found inappropriate content, please let us know by contacting us here with a url link to that content. Thank you.
  • Create New...