Jump to content

3,513 posts in this topic

Recommended Posts

Posted

datum kada je napunila 16.tada pocinje njena 16-a godina

mi ovde tipa kada napuni 16.volimo da kazemo napunila 16 i ulazi u 17-u .sto po natalnom rodjenju u stvari nije istina ali po po prenatalnom racunanju jeste istina :D ,ali zapad ne priznaje prenatalno tako da uzmi joj sertifikat :D i nema mesta paranoji sve je ok

Filed: Citizen (pnd) Country: Serbia
Timeline
Posted

stanko gde pise da izvodi iz maticne knjige rodjenih moraju da budu stari do godinu dana? taj momenat mi je promakao .znam za policiju ali nigde se en secam da izvode iz mkr

Ja ne znam da li moraju. Super - ako ne moraju. Cisto da ne zeznemo, ako imaju neki rok. Znaci za cerku - racuna se od 12.oktobra da ima 16 - onda smo ok za intervju koji je u njenoj 15-ipo toj godini.

Posted

e pa ja ne znam da li izvod iz mkr mora da bude ne stariji od godinu dana -to zaista en znam za taj podatak nisam nasla upozorenje .ali ako ti cerka puni 16.tek u oktobru a intervju imas u aprilu onda si ok .

bms -gde si nasal info za izvod iz mkr ?

Posted

kad sam vadila uverenje iz suda rekli su mi da vazi samo 3 mes.. tako da sam ja zvala ambasadu i tamo su mi rekli da svaki dokument za njih vazi do godinu dana. ja sam shvatila da to vazi i za mkr, mkv...

da li to onda znaci da i prevod mora da bude novi ? jer nda nece biti autentican jer ce biti drugi datum vadjenja ? mada ovi nasi izvodi su trajni zar ne zato im sluzi onaj zig .

minkiliiii kakva je tvoja situacija bila sa izvodima jesu bili stariji od godinu dana na dan intervjua ? jesi vadila nove izmkr i mkv ?

Posted

Ja sam samo uvjerenje iz policije izvadila novo. Ostalo su mi izvodi bili iz 2014 godine. Poslala sam mail, oni su meni odgovorili da nema potrebe za novim izvodima, te da mogu donijeti iz 2014 godine koje imam.

Posted

Izvodi iz knjige rodjenih i ostala dokumenta koja sam poslala na pocetku u USCIS sa prevodima ( suprug je ovamo sve preveo ) ta dokumenta je on meni lijepo poslao mjesec pred intervju i ta dokumenta sam poslala. Jer smo mi sve slali kopije i u USCIS i u NVC

Filed: Citizen (pnd) Country: Serbia
Timeline
Posted

Juce sam zvao US ambasadu i rekose - ako dete nema navrsenih 16 na dan intervjua - ne treba potvrda iz policije za nju :) U aprilu ce imati 15 godina i 6 meseci.. Sutra na medicinski :)...javljam kako je bilo u cetvrtak...

Filed: Citizen (apr) Country: Serbia
Timeline
Posted

Update!
Zakazala sam pregled za ponedeljak, unapred mi je receno da mi nije neophodan vakcinalni karton jer ionako moram da primim vakcinu protiv gripa i MMR (sva sreca pa imam potvrdu da sam primila tetanus u poslednjih 10 godina)

CITIZENSHIP TIMELINE

Field office: San Antonio, TX

01/14/2020: Submitted N400 (3 years rule)

02/04/2020: Biometrics

04/23/2020: Interview

Interview de-scheduled (notice received on April 2.)

07/30/2020: Interview Re-scheduled

07/30/2020 Naturalization Application Approved

07/30/2020 Oath Ceremony

I am done! God bless Texas!

Posted

Update!

Zakazala sam pregled za ponedeljak, unapred mi je receno da mi nije neophodan vakcinalni karton jer ionako moram da primim vakcinu protiv gripa i MMR (sva sreca pa imam potvrdu da sam primila tetanus u poslednjih 10 godina)

sta im to znaci da i onako moras?cak iako si primila moras i kod njih ?koja klinika?

Filed: Citizen (apr) Country: Serbia
Timeline
Posted

Nisam se dobro izrazila. S obzirom da sam imala problem da dodjem do mog vakcinalnog kartona, pozvala sam kliniku u Smiljanicevoj i pitala sta da radim. gospodja koja se javila, rekla je da nije ni bitno, zatim me je pitala da li sam primila MMR, Tetanus i vakcinu protiv sezonskog gripa. Rekla je da ukoliko nisam primila te vakcine u poslednjih 10 godina da cu morati da ih primim. Ja imam potvrdu o primljenom Tetanusu, tako da cu morati MMR i Grip vakcinu da primim (ne verujem da oni revakcinisu njihove gradjane sa tim vakcinama svakih 10 godina lol)

CITIZENSHIP TIMELINE

Field office: San Antonio, TX

01/14/2020: Submitted N400 (3 years rule)

02/04/2020: Biometrics

04/23/2020: Interview

Interview de-scheduled (notice received on April 2.)

07/30/2020: Interview Re-scheduled

07/30/2020 Naturalization Application Approved

07/30/2020 Oath Ceremony

I am done! God bless Texas!

Didn't find the answer you were looking for? Ask our VJ Immigration Lawyers.
Guest
This topic is now closed to further replies.
- Back to Top -

Important Disclaimer: Please read carefully the Visajourney.com Terms of Service. If you do not agree to the Terms of Service you should not access or view any page (including this page) on VisaJourney.com. Answers and comments provided on Visajourney.com Forums are general information, and are not intended to substitute for informed professional medical, psychiatric, psychological, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. Visajourney.com does not endorse, and expressly disclaims liability for any product, manufacturer, distributor, service or service provider mentioned or any opinion expressed in answers or comments. VisaJourney.com does not condone immigration fraud in any way, shape or manner. VisaJourney.com recommends that if any member or user knows directly of someone involved in fraudulent or illegal activity, that they report such activity directly to the Department of Homeland Security, Immigration and Customs Enforcement. You can contact ICE via email at Immigration.Reply@dhs.gov or you can telephone ICE at 1-866-347-2423. All reported threads/posts containing reference to immigration fraud or illegal activities will be removed from this board. If you feel that you have found inappropriate content, please let us know by contacting us here with a url link to that content. Thank you.
  • Create New...