Jump to content

3,513 posts in this topic

Recommended Posts

Filed: Citizen (pnd) Country: Serbia
Timeline
Posted (edited)

Ja sam bio tamo od 9 i bilo nas je samo troje tada za pregled tako da sam sve završio za oko dva i po sata (uključujući rentgen). Što se deteta tiče mislim da je ovaj deo osim rentgena izvodljiv ali pretpostavljam da bi ti trebao neko da ti pripazi dete dok te zrače. :)

Što se tiče pregleda dan ranije, mislim da je izvodljivo i ljudi to svakako rade ali je upravo stvar u tome što to ne ostavlja prostora za grešku, tako da bih ja ipak to odradio makar nedelju dana ranije (ali to sam ja :D). Minkili je mislim radila dan ranije, ako se dobro sećam. Kad sam zvao da zakažem pitali su me kad mi je intervju i oni su mi predložili ovaj datum (dve nedelje ranije).

P.S. Što se tetovaža tiče, ja mislim da su Ameri više zabrinuti da nismo u nekoj bandi/mafiji nego što možda imamo hepatitis C :D

Edited by rutabaga
Posted

Da ja sam odradila ljekarski dan prije intervjua. Mozes da odradis ljekarski sa bebom, da povedes nekoga da ti pomogne. Ja sam vakcinu protiv gripa primila kod mene u PG i uzela potvrdu da sam je primila, kopirala karton zdrastveni, i u knjizicu sam imala potvrdu da sam primila tetanus. Primila sam vakcinu neku oko 30 e sam platila i ljekarski 145 e .

Vidis ja nesto nisam razmisljala o tome... Samo sam hrjela kad se sve zavrsi da odmorim jedan dan, i tako sam uradila. Mene je sve to toliko slomilo, toliko stresa sam ja dozivjela...mislim da mi je najvise stresa donijelo, gledajuci jedno po jedno kako se vracaju a ja eto zadnja sam bila i sve je proslo ok ... ?

Posted

rutabaga srecno na intervju :)

viki ne razmisljaj tako, razmisljaj samo pozitivno, nema sta da ne bude ok, kad je sve regularno, sve ok, totalno se opusti.

Ja sam nekako posla u stilu samo da zavrsim vise sa tim, jer me gusilo, konstantno sam imala tu obavezu ( dje god da odem, tu su i pitanja za proces, kad ce, kako ce, jeste pri kraju i bbla bla ) onda mi je samo bilo u glavi da sto prije to sve zavrsim.

1st prosto ne mogu da vjerujem da se sve zavrsilo, da sam evo 10 dana vec u NYC i da je sve ok. Jos Viki i Stanka da ispratim pa da mogu da se maknem sa foruma. :)

Posted

rutabaga srecno na intervju :)

viki ne razmisljaj tako, razmisljaj samo pozitivno, nema sta da ne bude ok, kad je sve regularno, sve ok, totalno se opusti.

Ja sam nekako posla u stilu samo da zavrsim vise sa tim, jer me gusilo, konstantno sam imala tu obavezu ( dje god da odem, tu su i pitanja za proces, kad ce, kako ce, jeste pri kraju i bbla bla ) onda mi je samo bilo u glavi da sto prije to sve zavrsim.

1st prosto ne mogu da vjerujem da se sve zavrsilo, da sam evo 10 dana vec u NYC i da je sve ok. Jos Viki i Stanka da ispratim pa da mogu da se maknem sa foruma. :)

<3 <3 <3 jao divna si ! onda cemo tamo negde na menhentnu da pijemo kafu kao ove cice iz sex and city :D

i ja se nadam da ce biti sve u redu ,zaista previse stresa ni oko cega .familija mora da bude zajedno i ovo je apsolutno nehumano .moje dete od 2 godine od 1.novembra pa eto i dan danas budi se u sred noci trazi tatu ,preko skajpa place kada ga vidi ,ulazi u ekran ,ljuti se na njega /onda ga ignosrise onda mu bude krivo sto ga ignorise pa onda opet place pa ga zove nazad pa se onda smeje pa ej srecan.mislim pakao prolazim svo vreme ja ovde,a muz tamo od nedostajanja .ja imam njega pa mi ej dan ispunjen ljubavlju ,pa mi je i lakse .ali zaista to nije humano nikako .ok da imaju proces neke dodatne zastite ali sa njihovim sistemom zastite oni to jako dobro znaju svaki slucaj kakv je tako da bezveze ej da da nas sve stavljaju u isti kos i da svi ispastamo zarad onih sa losijim namerama .a pri tom niej ni fer jer is[ada da ako udjes na kvarno i ako si dzukac imas vece privilegije nego ako ides legitimnim korektnim putem .stavrno nije fer i povrdjuje ljudska prava jedne porodice.

Posted

Upravo tako.

Pred kraj u ammbasadu me je zabolio stomak ja sam mislila da mi organi otkazuju od stresa jer ja tako nesto nikad nisam dozivjela, i ne dozivjela vise.

sad kad je sve proslo je smjesno.

Ja samo nikad necu zaboraviti kad mi je konzularka rekla da je odobreno, da sam se zahvalila, otisla na moju stolicu i krenula da placem, zaustaviti se nisam mogla, ali od srece sto je gotovo.

Posted

to ti verujem .ko je bila konzulka ? kakva su pitanja bila ?hahha ja se zajebavam ali moze biti ozbiljno moj blentavi muz ne pamti datume tako da i kada smo se vencali izabrali smo 11/11 samo iz razloga da ga zapamti ,a za rodjendan ga podseti fejsbuk :D .tako da ako ga budu zvali jos u 7 ujutru da ga pitaju kada sam rodjena kukuuu :D i sto je toliko to dugo trajalo ?jer ej bilo puno ljudi ili sto ?

Posted

Nece njega zvati bez brige :) pitanja ``` kod koga idem? dje smo se upoznali? pa mi je rekla da ispricam sve o vezi, pa sam ja brbljajuci navodila datume odlaska i dolaska ```` da li sam zivjela negdje drugo mimo moje zemlje? ko nam je sponzor ? za njega par pitanja.... ja mislim da je to, to...sasvim normalna pitanja....Ja sam pogrijesila godinu vjencanja hahaha, kaze ona meni zar se niste vjencali 2014 godine, ja kazem jesam zasto ? kaze ona meni "zato jer ste upravo rekli 2015 ? a ja kazem : Jesam li to rekla?, ne ja ne znam sta pricam, mislim znam nego sam se zbunula? hahahahhaahha sad kad je sve proslo je smijesno :)

Posted

pa zato mi nije jasno zasto toliko dugo vremena treba mislim ako uzmem pola sata da se urade otisci i pola sata da se predaju dokumenta u prvoj turi ok ,onda opet neka uzme se i sat vremena za intervju to ej sve ukupno 2 h -gde ode ostalo vreme ? u cekanju ? zar zakazan termin nije zakazan samo za osobu za koju je zakazan ? ili ej svima zakazan u isto vreme ? ali po rasporedu kako zakazuju intervjue rekla bih da je ambasada u guzvi iskreno nisam to ocekivala ,prateci forume ispada da srbija ima vecu navalu migracije nego filipini -to me zbunjuje zar je moguce da je tako ?jer po forumima opet reko kada naletim na ljude sa ovih prostora ,tu su uglavnom filipini ,meksikanci ,indijci

Filed: Citizen (pnd) Country: Serbia
Timeline
Posted

Smijes. Ja kad sam radila ljekarski sam zvala i pitala, rekli su mi da se ne radi klasik krvna slika, nego za neke sasvim druge analize i da moze da se doruckuje.

Super...ne smem bez jela :)....jos 4 dana do medicinskog i 24 do intervjua...!!!!

Minkili, je li Amerika ono sto si ocekivala ili pozitivno prevazilazi ocekivanja?

Filed: Citizen (apr) Country: Serbia
Timeline
Posted

E zaista cela ova procedura je da odlepis. Da nema ovih foruma i ljudi koji su vec prosli kroz to stvarno bi gomila nas bila u problemu. Imam pitanje, s obzirom da mi je juce stiglo to pismo od ambasade da treba da skupim sva ta dokumenta, da li to znaci da ce meni datum intervjua biti odredjen tek nakon sto ja njima posaljem nazad pismo da sam prikupila sva dokumenta? :bonk:

Hvala vam ljudi na svemu, bez vas bih bila potpuno pogubljena :(

CITIZENSHIP TIMELINE

Field office: San Antonio, TX

01/14/2020: Submitted N400 (3 years rule)

02/04/2020: Biometrics

04/23/2020: Interview

Interview de-scheduled (notice received on April 2.)

07/30/2020: Interview Re-scheduled

07/30/2020 Naturalization Application Approved

07/30/2020 Oath Ceremony

I am done! God bless Texas!

Didn't find the answer you were looking for? Ask our VJ Immigration Lawyers.
Guest
This topic is now closed to further replies.
- Back to Top -

Important Disclaimer: Please read carefully the Visajourney.com Terms of Service. If you do not agree to the Terms of Service you should not access or view any page (including this page) on VisaJourney.com. Answers and comments provided on Visajourney.com Forums are general information, and are not intended to substitute for informed professional medical, psychiatric, psychological, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. Visajourney.com does not endorse, and expressly disclaims liability for any product, manufacturer, distributor, service or service provider mentioned or any opinion expressed in answers or comments. VisaJourney.com does not condone immigration fraud in any way, shape or manner. VisaJourney.com recommends that if any member or user knows directly of someone involved in fraudulent or illegal activity, that they report such activity directly to the Department of Homeland Security, Immigration and Customs Enforcement. You can contact ICE via email at Immigration.Reply@dhs.gov or you can telephone ICE at 1-866-347-2423. All reported threads/posts containing reference to immigration fraud or illegal activities will be removed from this board. If you feel that you have found inappropriate content, please let us know by contacting us here with a url link to that content. Thank you.
  • Create New...