Jump to content

3,513 posts in this topic

Recommended Posts

Filed: Citizen (pnd) Country: Serbia
Timeline
Posted (edited)

Ja sam zakazao u Skenderbegovoj jer sam tamo imao sličan, ako ne i isti, pregled za J1 vizu pre jedno osam godina i bili su baš korektni.

P.S. Tj mislim da jesam davno je bilo možda sam tad bio i u ovoj drugoj klinici :D

P.S. 2: Moj pregled je sad u četvrtak pa ću vam javiti kako je prošlo.

Edited by rutabaga
Posted

e super javljaj ! hahah sada umirem od smeha radim bas kopije ovih skrin printova u wordu i zavrsih sa skajpom i sada kao ajde idemm na fb ,i super mi je sto na fejsu ima onaj brojac poruka koliko se poruka izmenilos a osobom to hocu da slikam ,kada ono nasa konverzacija :'I have to poopI have diahera today" pocetak price ispod brojacanika :D tacno cu to da ostavim tako necu traziti za finijom konverzacijom :D

Timeline
Posted

Ne bih znao -- ja sam zvao par dana pošto sam dobio pismo s datumom za intervju (tj. dosta rano) i kad sam zvao pitali su me kad mi je intervju i da li mi odgovara taj datum tj. dve nedelje pre intervjua ali mislim da to nije bilo zato što se mnogo čeka već da gledaju i da ne bude previše pre intervjua.

Timeline
Posted

e super javljaj ! hahah sada umirem od smeha radim bas kopije ovih skrin printova u wordu i zavrsih sa skajpom i sada kao ajde idemm na fb ,i super mi je sto na fejsu ima onaj brojac poruka koliko se poruka izmenilos a osobom to hocu da slikam ,kada ono nasa konverzacija :'I have to poopI have diahera today" pocetak price ispod brojacanika :D tacno cu to da ostavim tako necu traziti za finijom konverzacijom :D

Hahaha, divno :D Ma i mi samo gluposti pišemo kad pišemo i to tako kratke gluposti (a pola mojih je kako ja lupetam na nekom pseudo-španskom :D)

Timeline
Posted

Moja F3 dokumenta za intervju:

Cetvoroclana porodica

1 x Potvrda iz vojske (prevod) i kopija

2 x Potvrda iz suda i kopije

2 x Potvrda iz policije i kopije

4 x Izvod medjunarodni i kopije

1 x Petitioner birth certificate medjunarodni i kopija

1 x tax return za 2015 i kopija

4 x uverenja o drzavljanstvu (srpskom) i kopije

2 x ocitane licne karte kopije

2 x vozacke kopije

2 x medjunarodne vozacke kopije

4 x IV application confirmation page (4 x DS260)

1 x AOS confirmation page copy

1 x AOS receipt 120$

1 x IV receipt 1300$

Interview letter, Welcome letter and Case Complete letter kopije

4 x passport kopije

4 x passports

4 x 2 slike

Paket o zavrsenom medicinskom

Posted

Slike pregled 4 slike traze

Ambasada 2 slike.

Ja sam ponijela slika 10 ?

Da ne razmisljam ?

Pismo sto ste dobili samo istampajte x2 za ulazak u ambasadu i ljekarski.

Ustanite ujutro rano, na miru doruckujte i popijte cafU?

Posted

hihih postovali smo rezime sta nam treba od dokumentata i dosli do zakljucka sledeceg :

(osecam se kao da sam na nekoj sednici sada pa pisem dnevni red :D )

1.od beneficiary-a odnosono nas koji treba da dobijemo vizu trebaju - original izvod iz maticne knjige rodjenih ,pasos ,2 slike ,ako je bilo predhodnog braka resenje iz suda ,uverenje iz policije ,za muske iz vojske ,fotografije supruznika ,intervju pismo ,260 confirm page ,medicinski

2.od petitioner-a tax return ili transkript update i ono sto smo slali KOPIJE ,w2 KOPIJE ? pismo poslodavca .dakle od ovih finansijskih momenata kopije ne originali ?

jesmo zaboravili stogod za cr1?

Timeline
Posted

Ja bi jos dodala:

1. od beneficiary- orginal izvod iz mk vencanih,

2. od petitioner- I-864 (kopija), letter of explanation (muz nije radio taxe), I-864 (original novi), tax return 2015, W2 2015, Amendment ( za tax return zato sto je racunovodja stavio single na tax return :ranting: )

Didn't find the answer you were looking for? Ask our VJ Immigration Lawyers.
Guest
This topic is now closed to further replies.
- Back to Top -

Important Disclaimer: Please read carefully the Visajourney.com Terms of Service. If you do not agree to the Terms of Service you should not access or view any page (including this page) on VisaJourney.com. Answers and comments provided on Visajourney.com Forums are general information, and are not intended to substitute for informed professional medical, psychiatric, psychological, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. Visajourney.com does not endorse, and expressly disclaims liability for any product, manufacturer, distributor, service or service provider mentioned or any opinion expressed in answers or comments. VisaJourney.com does not condone immigration fraud in any way, shape or manner. VisaJourney.com recommends that if any member or user knows directly of someone involved in fraudulent or illegal activity, that they report such activity directly to the Department of Homeland Security, Immigration and Customs Enforcement. You can contact ICE via email at Immigration.Reply@dhs.gov or you can telephone ICE at 1-866-347-2423. All reported threads/posts containing reference to immigration fraud or illegal activities will be removed from this board. If you feel that you have found inappropriate content, please let us know by contacting us here with a url link to that content. Thank you.
  • Create New...