Jump to content

3,513 posts in this topic

Recommended Posts

Posted

Jeste. Za salterom. Smrzla sam se inace. U zivotu se nisam vise umorila kao ova 2 dana. Pazite dobro jeste li ponijeli sve sto traze ( pogotovo originale ) jer ako nemate jedan papir sve se odlaze.

Meni je bila neka zena. Americki konzul mnogo fina i profesionalna.

Ispitivala me bas, i dje idem, i kako smo se upoznali, i koliko smo zajedno, sta radi, ada milion pitanja- pitala me jesan li donijela slike - pokazala joj slike i onda ono : odobrena vam je useljenicka viza za USA. Onda me je drugi covjek pitao kad mi je let- rekla sam kad i on kaze dodjite ujutro oko 11. To je to.

Posted

da ona je bas divna,ona je nama bila kada smo podnosili zahtev za detetov pasos i ssn ,bas se lepo ispricala sa mojom bebom :)

pa super dakle odmah ujutru su ti rekli da dodjes sto ej sjajno ,ja sam mislila da se ceka po sedam dana.sta su trazili od dokumenata ?

Filed: Citizen (pnd) Country: Serbia
Timeline
Posted

CC nam je bio 27. januara, a već 2. februara smo dobili mejl s interview letterom (a u prvom paragrafu tog PDF-a su nas obavestili da je case complete :D tj. nismo dobili poseban mejl za to, ja sam za CC otkrio tako što sam svakog dana proveravao CEAC sajt i gledao da l se pojavilo ono treće N/A).

Filed: IR-1/CR-1 Visa Country: Serbia
Timeline
Posted

CC nam je bio 27. januara, a već 2. februara smo dobili mejl s interview letterom (a u prvom paragrafu tog PDF-a su nas obavestili da je case complete :D tj. nismo dobili poseban mejl za to, ja sam za CC otkrio tako što sam svakog dana proveravao CEAC sajt i gledao da l se pojavilo ono treće N/A).

cek cek

kad je vama intervju?

jao konacno vise!!!!

Filed: Citizen (pnd) Country: Serbia
Timeline
Posted (edited)

Viza u rukama. Intervju prosao super. Kupujem kartu danas. Idem 1 og. Pijem kafu, uzivam, i ne vjerujem da je sve gotovo. Stanko presrecna sam zbog tebe. Viki takodje i zbog tebe. Sve vas puno pozdravljam, i svima zelim srecu.

Srecno!!

Minkili

Stanko

Violeta

BRAVOOOOOOO

e kako lepe vesti

KONAČNO!!!!!! :)))

Bravo bravo bravo!

Hvala!! Edited by stanko76

Didn't find the answer you were looking for? Ask our VJ Immigration Lawyers.
Guest
This topic is now closed to further replies.
- Back to Top -

Important Disclaimer: Please read carefully the Visajourney.com Terms of Service. If you do not agree to the Terms of Service you should not access or view any page (including this page) on VisaJourney.com. Answers and comments provided on Visajourney.com Forums are general information, and are not intended to substitute for informed professional medical, psychiatric, psychological, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. Visajourney.com does not endorse, and expressly disclaims liability for any product, manufacturer, distributor, service or service provider mentioned or any opinion expressed in answers or comments. VisaJourney.com does not condone immigration fraud in any way, shape or manner. VisaJourney.com recommends that if any member or user knows directly of someone involved in fraudulent or illegal activity, that they report such activity directly to the Department of Homeland Security, Immigration and Customs Enforcement. You can contact ICE via email at Immigration.Reply@dhs.gov or you can telephone ICE at 1-866-347-2423. All reported threads/posts containing reference to immigration fraud or illegal activities will be removed from this board. If you feel that you have found inappropriate content, please let us know by contacting us here with a url link to that content. Thank you.
  • Create New...