Jump to content

3,513 posts in this topic

Recommended Posts

Posted

rekla bih da vazi od zemlje do zemlje da imaju klasifikacije rizicne manje rizicne kategorije i da na osnovu toga i rade .mada fakat je da imaju dnevno 10 000 poziva u nvc-u i da kroz njihove ruke prodje skoro 3 miliona slucajeva te da zaista i imaju pune ruke posla -niej da nemaju .a i mislim da to pravilo cekanja 30 dana strategijski pristup procesu kao neka dodatna zastita

Posted

Avulic u Beogradu.

Oce Stanko.

Meni je Je ukupno 1 godina i 5 mjeseci. I previse ako mene pitate. Ja se sjecam da smo mislili da traje 3-4 mjeseca ovo sve. I to mi je tad bilo nesto puno.

Viki sta ima kod tebe ?

Posted

minkili pa u sustini ako je sve ok sa dokumentacijom treba nekih 6 meseci .naravno od slucaja do slucaja zavisi sve i od zemlje do zemlje .

nasa dokumenta su u nvc-u od 20.januara ocekujem pocetkom marta info jel sve ok sa dokumentima

Filed: Citizen (pnd) Country: Serbia
Timeline
Posted

minkili pa u sustini ako je sve ok sa dokumentacijom treba nekih 6 meseci .naravno od slucaja do slucaja zavisi sve i od zemlje do zemlje .

nasa dokumenta su u nvc-u od 20.januara ocekujem pocetkom marta info jel sve ok sa dokumentima

Sa srecom!

Filed: Citizen (apr) Country: Serbia
Timeline
Posted

Pozdrav svima! Ja bas dugo nisam bila ovde (na ovoj temi), s obzirom koliko vec stranica ima nastavak... Sve u svemu, drago mi je sto svima K1 proces mnogo brze ide. Mi smo cekali 8 meseci od slanja papira, pa do dobijanja vize. Tada su imali guzvu oko onih silnih ilegalaca...

Trenutno smo u procesu za ROC. Mi kao baksuzi - opet dugo cekanje, jer sada mnogo brze obradjuju K1 i aplikacije iz Vermonta ...a ovo nase ostavili po strani.

Srecno svima! :dancing:

N400 Journey

2017-01-10: package sent 
2017-01-23: NOA1 hard copy received (date on the NOA1 01/17/2017)
2017-02-10: biometrics appointment 
2017-02-22: in line for the interview
2017-07-05: case status changed to we scheduled your interview ...etc
2017-07-10: interview letter received
2017-08-07: interview 
2017-09-01: in line for Oath

ROC Journey
2015-12-28: package sent
2015-12-29: NOA1 (received on 2016-01-19)
2016-01-26: biometrics app. in Fargo (letter received in mail on 2016-01-14)
2016-07-22: NOA2 Approved!
2016-07-30: Green card received

AOS Journey

2013-09-20 ( Day 1 ) - AOS, EAD, AP applications sent

2013-09-23 ( Day 3 ) - AOS, EAD, AP applications received

2013-09-26 ( Day 6 ) - email NOA1 for AOS, EAD, AP applications

2013-09-30 ( Day 10 ) - hard copy NOA1 for AOS, EAD, AP applications

2013-10-08 ( Day 18 ) - Biometrics Appointment Notice received in the mail

2013-10-25 ( Day 35) - Bio. Appt. in Fargo

2013-11-26 (Day 67) - EAD and AP approved !!!

2013-12-02 (Day 72) - EAD and AP sent to my address 

2013-12-05 (Day 75) - EAD and AP received in mail

2014-03-11 - RFE for AOS (some vaccination missing)

2014-03-18 - RFE respond sent

2014-03-24 - GREEN CARD APPROVED (CARD IN PRODUCTION)

2014-03-31 - GREEN CARD RECEIVED IN MAIL

• 2 weeks later...
Filed: Citizen (apr) Country: Serbia
Timeline
Posted

Pozdrav svima, ja tek sad vidim da je ovo druga verzija moje teme Serbia na VisaJourney. Izgleda da nas ima bas mnogo sa raznoraznim pitanjima. Nego kad sam vec ovde htela bih da pitam da li znate koji jos servisni centar obradjuje I-130, pored CA. U moje vreme, evo pre skoro osam godina (wow vreme bas leti?) je to bio Vermont i cini mi se da su obradjivali aplikacije mnogo brze nego danas. Kakva su vasa iskustva?

Didn't find the answer you were looking for? Ask our VJ Immigration Lawyers.
Guest
This topic is now closed to further replies.
- Back to Top -

Important Disclaimer: Please read carefully the Visajourney.com Terms of Service. If you do not agree to the Terms of Service you should not access or view any page (including this page) on VisaJourney.com. Answers and comments provided on Visajourney.com Forums are general information, and are not intended to substitute for informed professional medical, psychiatric, psychological, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. Visajourney.com does not endorse, and expressly disclaims liability for any product, manufacturer, distributor, service or service provider mentioned or any opinion expressed in answers or comments. VisaJourney.com does not condone immigration fraud in any way, shape or manner. VisaJourney.com recommends that if any member or user knows directly of someone involved in fraudulent or illegal activity, that they report such activity directly to the Department of Homeland Security, Immigration and Customs Enforcement. You can contact ICE via email at Immigration.Reply@dhs.gov or you can telephone ICE at 1-866-347-2423. All reported threads/posts containing reference to immigration fraud or illegal activities will be removed from this board. If you feel that you have found inappropriate content, please let us know by contacting us here with a url link to that content. Thank you.
  • Create New...