Jump to content

3,513 posts in this topic

Recommended Posts

Posted (edited)

Zdravoooo svima.

Proslo je 10 dana od kad smo dobili mail da je CC, sad me zanima ima li neki rok do kad treba da posalju mail sa datumom intervjua ?

Ja mislim da najvise je 3 nedelje ?

Edited by Minkili
Posted

(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F)(L)(L)(L)(L)(L)(L) srecno i uspesno svima u novoj godini neka vam donese radosti i uspeha i zdravlja .

minkili i stanko vi ste jedan korak od kraja te radujte se ! drzim vam fige da sto pre nam javite lepe vesti .

minkili pravila nema najcesce za nasu ambasadau to ide brzo ne vise od tri nedelje ali eto ko ce ga znati

Posted

`cek interagrar ja mislim da ti nisu svi koraci jasni ,dakle posle noa2 posle uscis dokumenta usics vasa salje u
NVC -vi ste tu ?jel tako ?vi tek cekate case number iz nvc-a ?ako je tako za to obicno treba da ih zoves ,treba im nekih optimalno 30 dana .a nekome posalji i mejl nekome ne ,nekome posalju i postu a nekome ne ,u svakom slucaju najbolje ih pozvati.

tek kada dobijete case mumber onda placate fees i saljete vi dokumeta za nvc i kada nvc dobije vasa documenta to se zove scan date e od tog dana se racuna kada cete dobiti case complite

Filed: IR-1/CR-1 Visa Country: Serbia
Timeline
Posted

`cek interagrar ja mislim da ti nisu svi koraci jasni ,dakle posle noa2 posle uscis dokumenta usics vasa salje u

NVC -vi ste tu ?jel tako ?vi tek cekate case number iz nvc-a ?ako je tako za to obicno treba da ih zoves ,treba im nekih optimalno 30 dana .a nekome posalji i mejl nekome ne ,nekome posalju i postu a nekome ne ,u svakom slucaju najbolje ih pozvati.

tek kada dobijete case mumber onda placate fees i saljete vi dokumeta za nvc i kada nvc dobije vasa documenta to se zove scan date e od tog dana se racuna kada cete dobiti case complite

Mi smo dobili case number , ali napravili smo malu gresku pa su dokumenta vracena i nakon ispravek ponovo poslata.Mi sad imamo case number ali od kako smo po drugi put poslali dokumenta nista nam vise nije javljeno a vec je proslo 20 dana od dana kad su dokumenta poslata , moje pitanje bi bilo sta raditi , da li cekati jos ili zvati da se raspitamo dokle su stigli , hvala unapred na razumevanju.

Posted

aha ,svakko pozovite nvc i pitajte da li su dobili taj dokument koji ste poslali .a potom i pitajte koliko cete jos cekati,a u medjuvremenu proveravate na ceacu stanje,treba da imate 3 n/a kao znak da je cc .

a koji dokument ste morali ponovo slati ?pitam zarad drugih da ne naprave istu gresku .

pitajte kog datuma su dobili taj dokument jer onda se taj datum uzima kao scane date i obicno treba jos 30 radnih dana

Didn't find the answer you were looking for? Ask our VJ Immigration Lawyers.
Guest
This topic is now closed to further replies.
- Back to Top -

Important Disclaimer: Please read carefully the Visajourney.com Terms of Service. If you do not agree to the Terms of Service you should not access or view any page (including this page) on VisaJourney.com. Answers and comments provided on Visajourney.com Forums are general information, and are not intended to substitute for informed professional medical, psychiatric, psychological, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. Visajourney.com does not endorse, and expressly disclaims liability for any product, manufacturer, distributor, service or service provider mentioned or any opinion expressed in answers or comments. VisaJourney.com does not condone immigration fraud in any way, shape or manner. VisaJourney.com recommends that if any member or user knows directly of someone involved in fraudulent or illegal activity, that they report such activity directly to the Department of Homeland Security, Immigration and Customs Enforcement. You can contact ICE via email at Immigration.Reply@dhs.gov or you can telephone ICE at 1-866-347-2423. All reported threads/posts containing reference to immigration fraud or illegal activities will be removed from this board. If you feel that you have found inappropriate content, please let us know by contacting us here with a url link to that content. Thank you.
  • Create New...