Jump to content

3,513 posts in this topic

Recommended Posts

Posted

Frips Ja Zovem svaki petak- Zadnji put mi Je rekla da ona ne Moze Nista, da Nije do nje. Cekaju da ambasada iz Beograda odgovori. Ali Eto Nije mi jasno zasto ne odgovaraju vec sad skoro 2 mjeseca. Jednostavno ne bih da dodje 1 decembar a da ne znam Nesto. Posle su praznici, a poznato Je da zablokiraju u januar ?

Ina Hvala Ti I srecnooooo!

Posted

Cao Cao,

Moze li mi neko pojasniti ako se koristi joint sponsor koji je ozenjen i predavao je joint taxes sa svojom zenom u zadnje 3 godine, da li i njegova zena mora da bude joint sponsor?

Ako ne, kako se onda unose podaci sa Taks transcripta u kojem stoji samo cifra od njihovih zajednickih prihoda za tu godinu?

Ako neko moze pomoci molim vas pomozite, ludim hehe

Hvala

Filed: IR-1/CR-1 Visa Country: Serbia
Timeline
Posted

Frips Ja Zovem svaki petak- Zadnji put mi Je rekla da ona ne Moze Nista, da Nije do nje. Cekaju da ambasada iz Beograda odgovori. Ali Eto Nije mi jasno zasto ne odgovaraju vec sad skoro 2 mjeseca. Jednostavno ne bih da dodje 1 decembar a da ne znam Nesto. Posle su praznici, a poznato Je da zablokiraju u januar ?

Ina Hvala Ti I srecnooooo!

Jesil trazila da pricas sa supervisorom?

Filed: Citizen (pnd) Country: Slovenia
Timeline
Posted

Cao Cao,

Moze li mi neko pojasniti ako se koristi joint sponsor koji je ozenjen i predavao je joint taxes sa svojom zenom u zadnje 3 godine, da li i njegova zena mora da bude joint sponsor?

Ako ne, kako se onda unose podaci sa Taks transcripta u kojem stoji samo cifra od njihovih zajednickih prihoda za tu godinu?

Ako neko moze pomoci molim vas pomozite, ludim hehe

Hvala

E sada, nisam 100% siguran ali uzima se samo njegov dio (izracuna se na podlozi W2) i uz to se moraju priloziti W2 obrasci kao dokaz o primanju.....

Ima negdje na forumu opisano ali se ne sjecam tocno gdje. Mislim da je najbolje da postavis to pitanje na opcenitom forumu o proceduri.

N-400 Timeline
04/02/19 N-400 Submitted online
04/22/19 Biometrics
11/05/19 Interview (Approved)

ROC Timeline

Service Center: California

08/11/17 I-751 Packet delivered to USCIS

09/18/17 Biometrics Appointment

08/17/18 2nd extension letter (additional 6 months)

11/02/18 New card is being  produced (Approved)

NVC
11-04-2014 NVC case receive

05-20-2015 Visa received

10-06-2015 Time to kick back and let it fly

Timeline
Posted

Jednostavno, kada zavrse sa pricom, kazes da zelis pricati sa supervisorom.

N-400 Timeline
04/22/19 Biometrics

ROC Timeline

NVC

05-20-2015 Visa received

Timeline
Posted

1st - ne, Jer kad se jave kazem podatke I ona svaki put isto. Nauci me Kako ? ?

bas kako Frips kaze, trazi da pricas

par puta kad sam ja pricala, rekoh ovako;

I understand that you did everything that is in your power, but can you please connect me to a supervisor

Tako sam dosla svojevremeno do supervisora i rekoh joj sve sto sam uradila, sve korake koje sam preduzela, i pitala da li ikako mogu ja da pomognem slucaju

Zena me saslusala, rekla mi koje korake da preduzmem. Par dana kasnije nas je pozvala druga sup, i kroz pricu mi rece da trazim expedite

To smo i uradili, i hvala joj do neba

inace bi smo vertovatno jos cekali

Trazi, budi super nice, i trazi supervisora

p.s.

cula sam negde da ponedeljkom od 7-10 ujutro po njihovom vremenu ih nikad neces dobiti jer imaju sastanak id a vecina rade samo pre podne

Srecno!!!!

Posted

sada nesto istrazujem vezano za expedite ,i pronasla sam nekoliko informacija da je senator urgirao za expedite .na osnovu njihovih reci ,dosla sam do zakljucka da je dovoljno se obratiti senatoru za pomoc i da ako ima dobru volju urgirace .koliko istrazih -uvek urgiraju.te me interesuje kako to radi ?posaljem mejl senatoru i to ej to ?pozovem njegovu kancelariju ?i kog senatora biram ?

Timeline
Posted

sada nesto istrazujem vezano za expedite ,i pronasla sam nekoliko informacija da je senator urgirao za expedite .na osnovu njihovih reci ,dosla sam do zakljucka da je dovoljno se obratiti senatoru za pomoc i da ako ima dobru volju urgirace .koliko istrazih -uvek urgiraju.te me interesuje kako to radi ?posaljem mejl senatoru i to ej to ?pozovem njegovu kancelariju ?i kog senatora biram ?

Jako je tesko dobiti expedite

Trebalo bi da se prikazu dokazi za expedite

Minkili, da sam na tvom mesti poslala bih i congresmen-u zahtev al bih vec koliko sad zvala i trazila da pricam sa supervisor-om

Cista matematika:

dodjes do congresmena, zahtevas, pogledaju zahtev, posaju zahtev... eto ode 2-3 dana MINIMUM al vrlo verovatno i nedelju,

supervisor - tu je i ako uzme slucaj pod svoje, eto pomoci odmah

Ja sam uspela da pricam sa supervisorkom, bio je cetvrtak 07/09

u utorak sledeci 07/14 nas je zvala druga supervisorka, rekla da podnesem za expedite, podnela sam istog dana, 07/22 nam je odobren expedite, slucaj otisao 07/28, intervju 08/19 ( sto je moglo i ranije al nisam ja stigla)

Congresmena sam zvala i bili su voljni da pomognu al nisu uspeli

ovde se nadje congressman pomozu zip code

http://www.house.gov/representatives/find/

Posted

znam da u teoriji su potrebni dokazi da li medicinski da li finansijski ali evo istrazujem svako ej dobio expedite na osnovu samo obicnog pisma tipa :"u depresiji sam i nisam u stanju da privredjujem bez moje familije i bla..." .neko je kontaktirao senatora ,a neko je samo napisao pismo .

Posted

Pozz svima .zanima me.kakva su pitanja na razgovoru sa konzulom,koliko.otprilike traje razgovor,ima.li.sanse da ne.dobijem vizu,na.sta bih trebao.posebno.obratiti pazbju,hvala svima :))

Pozz svima .zanima me.kakva su pitanja na razgovoru sa konzulom,koliko.otprilike traje razgovor,ima.li.sanse da ne.dobijem vizu,na.sta bih trebao.posebno.obratiti pazbju,hvala svima :))

Posted

E sada, nisam 100% siguran ali uzima se samo njegov dio (izracuna se na podlozi W2) i uz to se moraju priloziti W2 obrasci kao dokaz o primanju.....

Ima negdje na forumu opisano ali se ne sjecam tocno gdje. Mislim da je najbolje da postavis to pitanje na opcenitom forumu o proceduri.

Hvala Frips,

daj mi reci jesi ti popunjavao I864 na kompjuteru? Ja kad pokusavam da popunim na kompjuteru na nekim poljima mi sam stavlja nesto i nemogu to da obrisem.

NPR za Information about the Principal Immigrant u polje Country mi automatski stavi USA i nemogu to da izbrisem i da STavim Bosnia i Herzegovina.

Neznam u cemu je problem

Timeline
Posted

Je, popunjavao sam na kompjuteru.one stvari koje nisam mogao na kompjuteru, napisao sam crnom kemijskom olovkom.

PS.: pogledaj dali imas update-an acrobat reader.

N-400 Timeline
04/22/19 Biometrics

ROC Timeline

NVC

05-20-2015 Visa received

Didn't find the answer you were looking for? Ask our VJ Immigration Lawyers.
Guest
This topic is now closed to further replies.
- Back to Top -

Important Disclaimer: Please read carefully the Visajourney.com Terms of Service. If you do not agree to the Terms of Service you should not access or view any page (including this page) on VisaJourney.com. Answers and comments provided on Visajourney.com Forums are general information, and are not intended to substitute for informed professional medical, psychiatric, psychological, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. Visajourney.com does not endorse, and expressly disclaims liability for any product, manufacturer, distributor, service or service provider mentioned or any opinion expressed in answers or comments. VisaJourney.com does not condone immigration fraud in any way, shape or manner. VisaJourney.com recommends that if any member or user knows directly of someone involved in fraudulent or illegal activity, that they report such activity directly to the Department of Homeland Security, Immigration and Customs Enforcement. You can contact ICE via email at Immigration.Reply@dhs.gov or you can telephone ICE at 1-866-347-2423. All reported threads/posts containing reference to immigration fraud or illegal activities will be removed from this board. If you feel that you have found inappropriate content, please let us know by contacting us here with a url link to that content. Thank you.
  • Create New...