Jump to content
TBoneTX

SERBIA (Part II)

Share

3,513 posts in this topic

Recommended Posts

Filed: Citizen (pnd) Country: Slovenia
Timeline

1st znaci cim stignemo idemo u ured i pisemo zahtev za ssn? dalje frips molim te reci mi assets kako to ide ? jel ako je 3 ljudi u domacinstvu onda idemo sa 25000 x 3 ? jel tako ?

Sorry jel pitrajalo, malo sam na forumu, guzva oko stana i svega:)

Znaci SSN mora stici automatsko. Ako ne stigne u roku od tri 3 tjedna, ide se u SsN office.

Sto se assets tice, 3xje samo ako se upotrijebe tvoji ili muzev assets. Ako od joint sponzora onda je 5x. Moze i kombinirat, recimo vas 3x i ako sfali recimo 5k$, onda moze joint sponzor pokriti razliku, ali onda ide 5x5k$ (ne 3x). Assets je naibolje imati u kesu.

Nama je kesa sfalilo,pa smo razliku pokrili sa nekretninom. Al tu je cijela zavrzlama ako ulazes nekretninu, auto (koji nesmije biti jedini kijeg imate itd). Potrebno je napraviti procjenu (sudsku) i to sve prevesti. I na kraju sve ovisi od ambasade dali ce uvaziti assets ili ne.

Mene au recimo pitali, sto planiram napraviti sa stanom, tj dali ga planiram prodati. Obicno zele, da je nekretnina na USA zemlji (i dakako nine ina u kojoj zivite).

Komplicirani, znam:)

N-400 Timeline
04/02/19 N-400 Submitted online
04/22/19 Biometrics
11/05/19 Interview (Approved)

ROC Timeline

Service Center: California

08/11/17 I-751 Packet delivered to USCIS

09/18/17 Biometrics Appointment

08/17/18 2nd extension letter (additional 6 months)

11/02/18 New card is being  produced (Approved)

NVC
11-04-2014 NVC case receive

05-20-2015 Visa received

10-06-2015 Time to kick back and let it fly

Filed: IR-1/CR-1 Visa Country: Serbia
Timeline

Ljudi sta su vama sve trazili za intervju da donesete?Mi nismo dobro procitali,zvali smo advokata i on nam je rekao da treba da ponesemo samo dve fotografije,koverat od lekara i jos ona dokumenta od sponzora i to je to.Ambasada nama ne trazi da nisam kaznjavana,i ostale stvari sto sam ja mislila da treba.Ipak ja ne bih da odem tamo a da nesto fali,pa me zato interesuje kako je bilo kod vas?

Ljudi sta su vama sve trazili za intervju da donesete?Mi nismo dobro procitali,zvali smo advokata i on nam je rekao da treba da ponesemo samo dve fotografije,koverat od lekara i jos ona dokumenta od sponzora i to je to.Ambasada nama ne trazi da nisam kaznjavana,i ostale stvari sto sam ja mislila da treba.Ipak ja ne bih da odem tamo a da nesto fali,pa me zato interesuje kako je bilo kod vas?

pozz ,zanima me da li je problem ako sam aplicirao za vizu ds 160 ali nisam postavio digitalnu sliku,ili mogu donijeti sliku naknadno u ambasadu

Sedine je li ti slika u jpg formatu? Ja sam ba neki dan popunjavala ds160 za mamu, i nisam mogla uploadovati sliku dok je nisam prebacila u jpg.

Sedine je li ti slika u jpg formatu? Ja sam ba neki dan popunjavala ds160 za mamu, i nisam mogla uploadovati sliku dok je nisam prebacila u jpg.

nema veze samo zu isprintati ds 160 i odnijeti na intervju sa dvije slike,naime juce sam ispunio ds 160 i krenuo da zakazem intervju sa konzularom ali kaze

U ovome trenutku nema slobodnih termina razgovora. Za nekoliko dana pogledajte ponovno jer će Konzularni odjel otvoriti dodatne termine za razgovore.

Pa sad ne znam kada ce biti otvoriti termine,lol

Filed: Citizen (pnd) Country: Serbia
Timeline

Pozdrav svima posle male pauze. Interesuje me, da li (posle CC) i dalje treba da pratim VB cut-off-dates svaki mesec ili nas PD vise nije vazan posle CC, kao sto mi je rep. iz NVC rekao danas. Posto za F3, COD trenutno je 15.06.2004., a nas PD je 08.11.2004. - znaci 4 meseca i 3 nedelje bi trebali da cekamo do naseg PD, znaci nema IL do aprila - maja 2016? Hvala.

nema veze samo zu isprintati ds 160 i odnijeti na intervju sa dvije slike,naime juce sam ispunio ds 160 i krenuo da zakazem intervju sa konzularom ali kaze

U ovome trenutku nema slobodnih termina razgovora. Za nekoliko dana pogledajte ponovno jer će Konzularni odjel otvoriti dodatne termine za razgovore.

Pa sad ne znam kada ce biti otvoriti termine,lol

• Photograph – At the end of completing the DS-160 form, you will need to upload a photograph. If you are having trouble uploading the photograph, you can press “Continue Without A Photo” on the form and print out your confirmation page with barcode without it. You do need to bring the photograph to the interview as one of the Required Documents.

Timeline

Ponesite slike i dokaze

Evo nae iskustvo

Mi smo se venčali u Sep '14 , a svadba nam je bila Dec'15. Aplikaciju smo poslali u OCT '15

Na intervju-u je pitala supruga da mu prica o nama, gde i kad smo se upoznali, koliko se dugo nismo videli, kad smo se i kako opet nali, .... Sve po redu

Pitala ga je ko je bio na venčanju, zatim da li smo slavili. Trazila je da vidi slike sa svadbe. Ja joj rekoh da pogleda na fb, gde imamo jako malo postova al ono glavno je bilo tu ( znam, trebalo smo imati i to Al nismo)

Dosla je do posta gde je pisalo da sam se ja vencala sa suprugom, tog i tog dana i postovana je slika naeg prvog plesa. Imali smo bas jako puno likeova i komentara.

Pogledala, videla, okrenula se i rekla nam 'beautiful photo'

Takodje je videla ptofilne i cover slike

Tako da

Ponesite dolaze, ako imate social profile, pazite ta je na njima

:) .

SRECNO!!!!

Timeline

Hvala puno.Slike cu im svakako poneti.Htela sam samo jos da te pitam da li ste nosili potvrdu o nekaznjavanju iz pilicije?Sta su trazili od njegovih dokumenata?

Didn't find the answer you were looking for? Ask our VJ Immigration Lawyers.
Guest
This topic is now closed to further replies.
- Back to Top -

Important Disclaimer: Please read carefully the Visajourney.com Terms of Service. If you do not agree to the Terms of Service you should not access or view any page (including this page) on VisaJourney.com. Answers and comments provided on Visajourney.com Forums are general information, and are not intended to substitute for informed professional medical, psychiatric, psychological, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. Visajourney.com does not endorse, and expressly disclaims liability for any product, manufacturer, distributor, service or service provider mentioned or any opinion expressed in answers or comments. VisaJourney.com does not condone immigration fraud in any way, shape or manner. VisaJourney.com recommends that if any member or user knows directly of someone involved in fraudulent or illegal activity, that they report such activity directly to the Department of Homeland Security, Immigration and Customs Enforcement. You can contact ICE via email at Immigration.Reply@dhs.gov or you can telephone ICE at 1-866-347-2423. All reported threads/posts containing reference to immigration fraud or illegal activities will be removed from this board. If you feel that you have found inappropriate content, please let us know by contacting us here with a url link to that content. Thank you.
  • Create New...