Jump to content
TBoneTX

SERBIA (Part II)

Share

3,513 posts in this topic

Recommended Posts

Kako da znam da li su nam dokumenta stigla u ambasadi ?

Nema jos Nista novo... U petak cemo opet zvati....

Da li mogu da provjerim negdje svoj slucaj ?

Filed: IR-1/CR-1 Visa Country: Serbia
Timeline

U kod vas je sve islo brzi,hvala Bogu.Drago mi je zbog vas punoo.I meni je muz stigao pre mesec dana tako da smo konacno zajedno??Minkili ja mislim da prvo treba da dobijete taj email sa upustvima i tada ces znati da su poslali u ambasadu.

Jesi zvao? Jesi saznao ista?

Sutra cu zvati svoju ambasadu u uae,da vidim sta mi oni mogu reci ,nadam se da ce biti nekog pomaka,hvala javim sutra sve .Ma da ne zelim da idem na blef u ambasadu i da se preznojavam :D

Spoiler

My AOS journey

Date Filed : 2014-11-26

NOA Date : 2014-12-06

RFE: 2014-12-26 (Translation of my international BC)

Bio. Appt. : 2014-12-31

RFE response received by USCIS: 2015-01-06

EAD/AP approved: 2015-02-18

NPIW letter: 2015-03-17

Service request: 2015-09-17

Response to service request: None

Service request 2: 2015-10-23

Service request 2 response: 2015-11-03 - USCIS anticipates a delay

EAD/AP renewal forms sent: 2015-11-04

Letter to Congressman sent: 2015-11-06

EAD/AP renewal electronic NOA1: 2015-11-10 (saying USCIS received and accepted my applications on 2015-11-06)

Email from Congressman's office - reviewing my case, will contact me with info: 2015-11-13

Received No Biometrics Required letter: 2015-11-20

Received letter of continuance asking for another translation of my BC (long story): 2015-11-20 (online status never changed)

Responded to letter of continuance: 2015-11-30

USCIS/DHS in Sacramento received my response (delivery confirmation): 2015-12.01

Received interview letter from Chatsworth office, CA: 2016-01-30

Received response from my congressman: 2016-02.02

AOS interview: 2016-02-10 Result:: RFE for medical

Medical done: 02/20/2016 - 03/03/2016

Medical Received By USCIS (UPS delivery confirmation): 2016-03-08

AOS approval date/Resident since: 2016-03-12

Card received: 2016-03-18

AOS took 15 months, 2 weeks and one day.

ROC:

Petition sent: 2018 - 02 - 22

Petition received by USCIS Laguna Niguel: 2018 - 02 - 23

Timeline

Kako da znam da li su nam dokumenta stigla u ambasadi ?

Nema jos Nista novo... U petak cemo opet zvati....

Da li mogu da provjerim negdje svoj slucaj ?

Minkili,

pogledaj vas status na CEAC site, kad se promeni sa At NVC na In Transit, pocni da trazis na DHL

http://www.dhl.com/en/express/tracking/shippers_reference.html

Ako je npr promenjen status 5. Oct, u search stavis formulu ovako

EXP 05 Oct 2015A

raspon datuma od npr 05 do danas i stavi Serbia

Obavezno stavi Serbia jer kad salju, salju na jako puno strana pa se cesto desi da poskaze samo 10-15 posiljki u kojoj mozda nije ona za Beograd.

Koliko sam videla kad su nas paket slali, nekako im je standardno da salju utorkom ili sredom, tad ih ima najvise. Nas je poslat u sredu, pojavio se na DHL u cetvrtak u ranim jutarnjim casovima a stigao je u petak pred kraj radnog vremena. Treba obicno dva dana da stigne u BGD

U kod vas je sve islo brzi,hvala Bogu.Drago mi je zbog vas punoo.I meni je muz stigao pre mesec dana tako da smo konacno zajedno??Minkili ja mislim da prvo treba da dobijete taj email sa upustvima i tada ces znati da su poslali u ambasadu.

Mi smo od maja meseca upali u crnu rupu, em zbog NVC site em zbog ko zna cega. Na kraju sam bila u soku kad nas je pozvala NVC supervisor da nam kaze sta se dogodilo sa nasim slucajem i zasto toliko cekamo. Kroz razgovor sa njom, zbog trenutne situacije u familiji, a verujem i zbog greske NVC, supervisor nam je rekla da zatrazimo expedite. Bukvano mi je rekla : " da sam ja na tvom mestu, ja bih sad ovog momenta sela i napisala splet okolnosti u detalje i poslala na expedite. To smo i uradili. Zaista sam bila u soku kako je nakon toga samo sve krenulo brzom brzinom.

Intervju je prosao super, i evo nas ovde

Hvala

I DRZIM VAM FIGE!!!!! da sto pre zavrsite sve :)

Poslala Sam Mail NVC. Zna li se Koliko im Treba da odgovore ? ?

???????????

Dugo, 30-45 dana :(

Filed: Citizen (pnd) Country: Slovenia
Timeline

1st...jel dobio muz vec SSN?:)

N-400 Timeline
04/02/19 N-400 Submitted online
04/22/19 Biometrics
11/05/19 Interview (Approved)

ROC Timeline

Service Center: California

08/11/17 I-751 Packet delivered to USCIS

09/18/17 Biometrics Appointment

08/17/18 2nd extension letter (additional 6 months)

11/02/18 New card is being  produced (Approved)

NVC
11-04-2014 NVC case receive

05-20-2015 Visa received

10-06-2015 Time to kick back and let it fly

Jesi zvao? Jesi saznao ista?

Jesam i bukvalno se razocarao neljubaznoscu i neznanjem od strane ambasadora ,cak sam otisao i u MVP,ali bezuspjesno,niko nista ne zna ,odlucio sam nazvati policijsku stanicu UAE,dobio sve potrebne informacije i sad cekam certifikat da mi se dostavi putem poste,naisao sam na ljubaznost jednog policajca koji ce to poslati .Sve u svemu peglanje ovih dana ali bice bolje naravno,cekamo sada da dobijemo broj od NVC da pocnem aplicirati za vizu ovdje ,ili bih trebao cekati da me oni obavijeste kad da pocnem.Hvala :)

Filed: Citizen (pnd) Country: Slovenia
Timeline

Koliko znam sa case# onaj wac na uscis.

kao da se iz approved promjeni status... Neznam tocno, i sam trazim. Al moje mislenje je, da smo pola godine dobri:)

N-400 Timeline
04/02/19 N-400 Submitted online
04/22/19 Biometrics
11/05/19 Interview (Approved)

ROC Timeline

Service Center: California

08/11/17 I-751 Packet delivered to USCIS

09/18/17 Biometrics Appointment

08/17/18 2nd extension letter (additional 6 months)

11/02/18 New card is being  produced (Approved)

NVC
11-04-2014 NVC case receive

05-20-2015 Visa received

10-06-2015 Time to kick back and let it fly

Mah, nije to nista novo za ove nase, svejedno izgleda gdje su. Ja uskoro moram vaditi novi pasos, kontam to raditi u konzulatu u Chicagu i nimalo se ne radujem procesu lol. Ocekujem kamaru komplikacija :/

Bitno je da si nasao rjesenje! Sto se tice sljedeceg koraka, to stvarno ne znam jer ja sam sve to radila prije 2 godine, mozda da odes na nas portal i kontaktiras nekog od ovih 'friskih' :D Imas li ostale dokumente? Jesi uradio ljekarski pregled?

Savjet - uvjerenje o nesluzenju vojnog roka - ako si u Sarajevu. odmah to ganjaj, ja sam taj glupi papir cekala skoro 2 mjeseca. U drugim gradovima se moze dobiti na licu mjesta, ali u Sarajevu izgleda ne. Mada i to zavisi od toga da li si bio punoljetan kada je vojni rok ukinut ili ne, a ukinut je 1. 1. 2006. ja mislim.

Jesam i bukvalno se razocarao neljubaznoscu i neznanjem od strane ambasadora ,cak sam otisao i u MVP,ali bezuspjesno,niko nista ne zna ,odlucio sam nazvati policijsku stanicu UAE,dobio sve potrebne informacije i sad cekam certifikat da mi se dostavi putem poste,naisao sam na ljubaznost jednog policajca koji ce to poslati .Sve u svemu peglanje ovih dana ali bice bolje naravno,cekamo sada da dobijemo broj od NVC da pocnem aplicirati za vizu ovdje ,ili bih trebao cekati da me oni obavijeste kad da pocnem.Hvala :)

Spoiler

My AOS journey

Date Filed : 2014-11-26

NOA Date : 2014-12-06

RFE: 2014-12-26 (Translation of my international BC)

Bio. Appt. : 2014-12-31

RFE response received by USCIS: 2015-01-06

EAD/AP approved: 2015-02-18

NPIW letter: 2015-03-17

Service request: 2015-09-17

Response to service request: None

Service request 2: 2015-10-23

Service request 2 response: 2015-11-03 - USCIS anticipates a delay

EAD/AP renewal forms sent: 2015-11-04

Letter to Congressman sent: 2015-11-06

EAD/AP renewal electronic NOA1: 2015-11-10 (saying USCIS received and accepted my applications on 2015-11-06)

Email from Congressman's office - reviewing my case, will contact me with info: 2015-11-13

Received No Biometrics Required letter: 2015-11-20

Received letter of continuance asking for another translation of my BC (long story): 2015-11-20 (online status never changed)

Responded to letter of continuance: 2015-11-30

USCIS/DHS in Sacramento received my response (delivery confirmation): 2015-12.01

Received interview letter from Chatsworth office, CA: 2016-01-30

Received response from my congressman: 2016-02.02

AOS interview: 2016-02-10 Result:: RFE for medical

Medical done: 02/20/2016 - 03/03/2016

Medical Received By USCIS (UPS delivery confirmation): 2016-03-08

AOS approval date/Resident since: 2016-03-12

Card received: 2016-03-18

AOS took 15 months, 2 weeks and one day.

ROC:

Petition sent: 2018 - 02 - 22

Petition received by USCIS Laguna Niguel: 2018 - 02 - 23

Timeline

Koliko znam sa case# onaj wac na uscis.

kao da se iz approved promjeni status... Neznam tocno, i sam trazim. Al moje mislenje je, da smo pola godine dobri:)

Pecat vazi godinu dana :)

Ma samo da mu SSN stigne pa da pocnemo ono

DMV m, račun, osiguranja i ostalo

ta ima kod vas??

Mi smo 10/30-11/04 gore blizu vas ;)

Mah, nije to nista novo za ove nase, svejedno izgleda gdje su. Ja uskoro moram vaditi novi pasos, kontam to raditi u konzulatu u Chicagu i nimalo se ne radujem procesu lol. Ocekujem kamaru komplikacija :/

Bitno je da si nasao rjesenje! Sto se tice sljedeceg koraka, to stvarno ne znam jer ja sam sve to radila prije 2 godine, mozda da odes na nas portal i kontaktiras nekog od ovih 'friskih' :D Imas li ostale dokumente? Jesi uradio ljekarski pregled?

Savjet - uvjerenje o nesluzenju vojnog roka - ako si u Sarajevu. odmah to ganjaj, ja sam taj glupi papir cekala skoro 2 mjeseca. U drugim gradovima se moze dobiti na licu mjesta, ali u Sarajevu izgleda ne. Mada i to zavisi od toga da li si bio punoljetan kada je vojni rok ukinut ili ne, a ukinut je 1. 1. 2006. ja mislim.

Didn't find the answer you were looking for? Ask our VJ Immigration Lawyers.
Guest
This topic is now closed to further replies.
- Back to Top -

Important Disclaimer: Please read carefully the Visajourney.com Terms of Service. If you do not agree to the Terms of Service you should not access or view any page (including this page) on VisaJourney.com. Answers and comments provided on Visajourney.com Forums are general information, and are not intended to substitute for informed professional medical, psychiatric, psychological, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. Visajourney.com does not endorse, and expressly disclaims liability for any product, manufacturer, distributor, service or service provider mentioned or any opinion expressed in answers or comments. VisaJourney.com does not condone immigration fraud in any way, shape or manner. VisaJourney.com recommends that if any member or user knows directly of someone involved in fraudulent or illegal activity, that they report such activity directly to the Department of Homeland Security, Immigration and Customs Enforcement. You can contact ICE via email at Immigration.Reply@dhs.gov or you can telephone ICE at 1-866-347-2423. All reported threads/posts containing reference to immigration fraud or illegal activities will be removed from this board. If you feel that you have found inappropriate content, please let us know by contacting us here with a url link to that content. Thank you.
  • Create New...