Jump to content

3,513 posts in this topic

Recommended Posts

Posted (edited)

Nismo Jos dobili Mail sa CC?

29.09 smo trebali.

28.09 smo zvali rekli su da je CC Jos 25.09 I da sacekamo do kraja nedelje ( do petka, do danas) dobicemo Mail sa daljim instrukcijama ?

Mora li da bude 30 dana, Ili moze vise da se Mail ceka ? Danas je 33 Dan .... Ne kontam ?

Edited by Minkili
Filed: IR-1/CR-1 Visa Country: Serbia
Timeline
Posted

Nismo Jos dobili Mail sa CC?

29.09 smo trebali.

28.09 smo zvali rekli su da je CC Jos 25.09 I da sacekamo do kraja nedelje ( do petka, do danas) dobicemo Mail sa daljim instrukcijama ?

Mora li da bude 30 dana, Ili moze vise da se Mail ceka ? Danas je 33 Dan .... Ne kontam ?

Iz naseg iskustva, kad kazu petak, to je kraj radnog dana i nakon petka.

Nama je sve stizalo vikendom, i to datirano par dana ranije

Drzim fige!

Filed: Citizen (pnd) Country: Slovenia
Timeline
Posted

I do 10 dana treba za email sa CC

Sto se cover sheet tice, isti su jer se nekad slalo aos posebno i IV posebno, sist jenostao isti samo stonse zajednonsada salje (mislim da je jos tak)

N-400 Timeline
04/02/19 N-400 Submitted online
04/22/19 Biometrics
11/05/19 Interview (Approved)

ROC Timeline

Service Center: California

08/11/17 I-751 Packet delivered to USCIS

09/18/17 Biometrics Appointment

08/17/18 2nd extension letter (additional 6 months)

11/02/18 New card is being  produced (Approved)

NVC
11-04-2014 NVC case receive

05-20-2015 Visa received

10-06-2015 Time to kick back and let it fly

Timeline
Posted

N-400 Timeline
04/22/19 Biometrics

ROC Timeline

NVC

05-20-2015 Visa received

Timeline
Posted

Avtomatika...nekada se je slalo posebno

N-400 Timeline
04/22/19 Biometrics

ROC Timeline

NVC

05-20-2015 Visa received

Filed: Country: Serbia
Timeline
Posted

Pozdrav za sve,nov sam na ovom forumu.

Opisao bih vam ukratko svoju situaciju,pa ako neko moze da mi pomogne.

Pre 3 godine kod prijatelja na proslavi upoznao sam devojku ,koja je tada zivela u americi.

ona je 2 meseca bila u srbiji i svo to vreme smo bili zajedno.Pricali smo da se vencamo i da ja se preselim kod nje ali zbog privatnih problema tada nisam mogao da napustim Srbiju.

Ona u novembru dolazi opet u Srbiju,mi smo vec 2 meseca u kontaktu,cujemo se preko skype i odlucili smo da ovog puta zapocnemo zajednicki zivot u Americi...

e sada,ono sto nas zanima da li moramo da imamo zajednicko prebivaliste 3 meseca ovde u Srbiji da bih ja mogao da apliciram za bracnu vizu?

ili ona moze doci ovde na 20 dana ,vencamo se ,i ja apliciram za bracnu vizu?

Jedini dokaz koji mozemo dati da smo zajedno je razgovor preko skype po 6-7 sati svakog dana i svakodnevna dopisivanja.

Zaista bih bio zahvalan ako neko moze pomoci.

Posted

dobrodosao milose ! naravno da smo tu koliko god znamo i umemo za pomoci ! elem dakle k1 viza je verenicka viza i za nju mozete da aplicirate vec sada ,to znaci da sa tom vizom ti mozes da odes u usa i u roku 3 meseca da se vencate tamo ,a potom da dalje podnesete zahtev za tvoju zelenu kartu .sa verenickom vizom vi morate da dokazete vasu vezu ,njenu avio kartu ,izjavu prijatelja da ste zajedno ,pismo kako ste se upoznali ,forografije ,i svakako ili telefonske pozive ili skajp ili sta god drugo sto dokazuje da ste u kontaktu i vezi .sve to mora naravno da bude prevedeno na engleski .

bracnu vizu cr1r1 mozete da aplicirate ako ste vencani samo .u tom slucaju izvod iz maticne knjige vencanih ,naravno plus je ako mozes da je cekiras u policiji da boravi na tvojoj adresi.(odes samo u policijsku stanicu i trazis da prijavis stranca i ona ce dobiti prijavu boravka na tvojoj dresi -to je besplatno) i naravno morate da dokazete da brak nije iz interesa .

Filed: Country: Serbia
Timeline
Posted

dobrodosao milose ! naravno da smo tu koliko god znamo i umemo za pomoci ! elem dakle k1 viza je verenicka viza i za nju mozete da aplicirate vec sada ,to znaci da sa tom vizom ti mozes da odes u usa i u roku 3 meseca da se vencate tamo ,a potom da dalje podnesete zahtev za tvoju zelenu kartu .sa verenickom vizom vi morate da dokazete vasu vezu ,njenu avio kartu ,izjavu prijatelja da ste zajedno ,pismo kako ste se upoznali ,forografije ,i svakako ili telefonske pozive ili skajp ili sta god drugo sto dokazuje da ste u kontaktu i vezi .sve to mora naravno da bude prevedeno na engleski .

bracnu vizu cr1r1 mozete da aplicirate ako ste vencani samo .u tom slucaju izvod iz maticne knjige vencanih ,naravno plus je ako mozes da je cekiras u policiji da boravi na tvojoj adresi.(odes samo u policijsku stanicu i trazis da prijavis stranca i ona ce dobiti prijavu boravka na tvojoj dresi -to je besplatno) i naravno morate da dokazete da brak nije iz interesa .

hvala na brzom odgovoru.

znam da se k1 viza dosta brze dobija od bracne ali ono sto me plasi je da ne budemo odbijeni za k1

da li ce im biti dovoljno to sto cemo u novembru biti zajedno 20 dana ( prijavicu je na svoju adresu) i dopisivanja preko skypa i razgovori?

ili to nije dovoljno da nam odobre k1 vizu?

zna li neko neki slucaj da su nekoga odbili za k1 ?

Posted (edited)

Milose ne mozes biti siguran jer nema pravila,moja drugarica od decembra prosle godine cekaju na to I nisu ni do pola puta dosli.sve zavisi realno vasi dokazi su slabi I sve zavisi od tvoje proslosti I njene takodje.ali ovde ima jos jedan forumas koji je na kraju k1 vize nadam se da ce viteti tvoje pitanje I napisati svoje iskustvo.bracna viza je sigurnija I opet sve zavisi od gomilu faktora ali opcionalno od sest meseci ako je sve ok mozeye je dobiti.

Edited by Violeta Womble

Didn't find the answer you were looking for? Ask our VJ Immigration Lawyers.
Guest
This topic is now closed to further replies.
- Back to Top -

Important Disclaimer: Please read carefully the Visajourney.com Terms of Service. If you do not agree to the Terms of Service you should not access or view any page (including this page) on VisaJourney.com. Answers and comments provided on Visajourney.com Forums are general information, and are not intended to substitute for informed professional medical, psychiatric, psychological, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. Visajourney.com does not endorse, and expressly disclaims liability for any product, manufacturer, distributor, service or service provider mentioned or any opinion expressed in answers or comments. VisaJourney.com does not condone immigration fraud in any way, shape or manner. VisaJourney.com recommends that if any member or user knows directly of someone involved in fraudulent or illegal activity, that they report such activity directly to the Department of Homeland Security, Immigration and Customs Enforcement. You can contact ICE via email at Immigration.Reply@dhs.gov or you can telephone ICE at 1-866-347-2423. All reported threads/posts containing reference to immigration fraud or illegal activities will be removed from this board. If you feel that you have found inappropriate content, please let us know by contacting us here with a url link to that content. Thank you.
  • Create New...