Jump to content

3,513 posts in this topic

Recommended Posts

Posted

Iz Ministarstva pravde... Preveli smo iz osnovnog suda, a ovaj ne. A morali smo nedje pogrijesiti... :)

Ovaj bar code je kad Imas tako gresku, I sad kad budemo slali ovaj jedan dokumenat, posaljemo I taj cod. Prvo cod pa onda papir, adresirano na NVC.

Posted

Ljudi mene interesuje sledece moje mesto prebivalista je stara Pazova ,Na licnoj karti stoji da je izdata od strane Mupa-a sremska mitrovica mada Sam je dobila u pazovi,u pazovi takodje postoji su da kako su nesto a organizacijom sudstva menjali maticni Sud za pazovu je sremska mitrovica ,da Li ja mogu da Vadim ta dokumenta u pazovi iz mupa I suda ili Moram za mitrovicu?sto mi je od prilike kao da treba da idem za abulkeki jer su veze saobracajne nikakve

Ljudi mene interesuje sledece moje mesto prebivalista je stara Pazova ,Na licnoj karti stoji da je izdata od strane Mupa-a sremska mitrovica mada Sam je dobila u pazovi,u pazovi takodje postoji su da kako su nesto a organizacijom sudstva menjali maticni Sud za pazovu je sremska mitrovica ,da Li ja mogu da Vadim ta dokumenta u pazovi iz mupa I suda ili Moram za mitrovicu?sto mi je od prilike kao da treba da idem za abulkeki jer su veze saobracajne nikakve

Posted

nista mi nije jasno,koliko sam shvatila njima treba iz poljcije I suda e sada valjda su sve te jedinice umrezene sa Visim organima?ili je veca validnost ako odes u ministarstvo pravde mada ne znam ds lI u srbijj ministarstvo pravde izdaje te potvrde.nekako mi je logicnije da moze I u mup-u to da se uzme.kako trazis ?pOtvrdu da nisi osudjivana I krivicni gonjena ?

Filed: Citizen (pnd) Country: Serbia
Timeline
Posted (edited)

Ovo sam ja poslao od civil documents - boldovano:

Supporting Documents - Oni Traze:

Adoption documentation....................... [ ] [ ] [ ]
Birth certificates.................................... [ ] [ ] [ ] - medjunarodni izvodi x4 (ne trebaju prevodi)
Court and prison record(s).................... [ ] [ ] [ ] - iz III opstinskog suda u Palati Pravde - uverenje da nismo pod sudskim procesom (uradjen prevod kod notara)
Marriage certificate............................... [ ] [ ] [ ] - medjunarodni vencani list (ne trebaju prevodi)
Marriage termination documents.......... [ ] [ ] [ ]
Military records..................................... [ ] [ ] [ ] - ovo sam vadio iz Vojnog Odseka Palilula u Beogradu (uradjen prevod kod notara)
Petitioner documents............................. [ ] [ ] [ ]
Photocopy of valid passport.................. [ ] [ ] [ ] - x4
Photographs........................................... [ ] [ ] [ ] - svako po 2 (51mmx51mm)
Police Certificate(s).............................. [ ] [ ] [ ] - ja sam ovo vadio iz SUP Palilula u Beogradu i pitao ih, da li je to Police Certificate sto nam treba za iseljenicku vizu, oni kazu - "To je jedino sto treba, to svi traze, koji se iseljavaju" (uradjen prevod kod notara)
Translations........................................... [ ] [ ] [ ] - prevodi iz Suda, iz Policije i iz Vojnog Odseka
Photocopies........................................... [ ] [ ] [ ] - sve fotokopije
4. Other Documents......................................... [ ] [ ]

Tako da nisam siguran da taj, jos jedan papir u vezi policije, treba....mozda gresim...

Edited by stanko76
Posted

Ovo sam ja poslao od civil documents - boldovano:

Supporting Documents - Oni Traze:

Adoption documentation....................... [ ] [ ] [ ]

Birth certificates.................................... [ ] [ ] [ ] - medjunarodni izvodi x4 (ne trebaju prevodi)

Court and prison record(s).................... [ ] [ ] [ ] - iz III opstinskog suda u Palati Pravde - uverenje da nismo pod sudskim procesom (uradjen prevod kod notara)

Marriage certificate............................... [ ] [ ] [ ] - medjunarodni vencani list (ne trebaju prevodi)

Marriage termination documents.......... [ ] [ ] [ ]

Military records..................................... [ ] [ ] [ ] - ovo sam vadio iz Vojnog Odseka Palilula u Beogradu (uradjen prevod kod notara)

Petitioner documents............................. [ ] [ ] [ ]

Photocopy of valid passport.................. [ ] [ ] [ ] - x4

Photographs........................................... [ ] [ ] [ ] - svako po 2 (51mmx51mm)

Police Certificate(s).............................. [ ] [ ] [ ] - ja sam ovo vadio iz SUP Palilula u Beogradu i pitao ih, da li je to Police Certificate sto nam treba za iseljenicku vizu, oni kazu - "To je jedino sto treba, to svi traze, koji se iseljavaju" (uradjen prevod kod notara)

Translations........................................... [ ] [ ] [ ] - prevodi iz Suda, iz Policije i iz Vojnog Odseka

Photocopies........................................... [ ] [ ] [ ] - sve fotokopije

4. Other Documents......................................... [ ] [ ]

Tako da nisam siguran da taj, jos jedan papir u vezi policije, treba....mozda gresim...

to sto vam stoj 4x predspotavjam da je to za celu vasu porodicu birth certificates ? za court record -interesuje me gde ja to vadim jer mi je mesto boravka stara pazova d ali u staroj pazovi u sudu ,a okruzni sud je u sremskoj mittrovici ,mada znam da sve ide preko beograda -pa sam zbunjena .

dalje posto zene sada isto mogu u vojsku da li i za mene kao zensko treba militery record?

Didn't find the answer you were looking for? Ask our VJ Immigration Lawyers.
Guest
This topic is now closed to further replies.
- Back to Top -

Important Disclaimer: Please read carefully the Visajourney.com Terms of Service. If you do not agree to the Terms of Service you should not access or view any page (including this page) on VisaJourney.com. Answers and comments provided on Visajourney.com Forums are general information, and are not intended to substitute for informed professional medical, psychiatric, psychological, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. Visajourney.com does not endorse, and expressly disclaims liability for any product, manufacturer, distributor, service or service provider mentioned or any opinion expressed in answers or comments. VisaJourney.com does not condone immigration fraud in any way, shape or manner. VisaJourney.com recommends that if any member or user knows directly of someone involved in fraudulent or illegal activity, that they report such activity directly to the Department of Homeland Security, Immigration and Customs Enforcement. You can contact ICE via email at Immigration.Reply@dhs.gov or you can telephone ICE at 1-866-347-2423. All reported threads/posts containing reference to immigration fraud or illegal activities will be removed from this board. If you feel that you have found inappropriate content, please let us know by contacting us here with a url link to that content. Thank you.
  • Create New...