Jump to content

3,513 posts in this topic

Recommended Posts

Posted

minkili po mom nekom logickom misljenju mislim da razlog cekanja je s razlogom ,kako psiholoski tako i preventivno,razlog dugotrajnog procesa je jedan od nacina da naprave selekciju onih koji se koriste ovom metodom zarad papira i onih koji to ne ,opste je poznato da svako ko cini "uslugu" vencavanja zbog papira kosta,a onaj ko ima da placa mesecno tu uslugu godinu dana -tom amerika i ne treba :)

Posted

cestitke!ali pravila su za sva ista ,bili 10 godina ili 1 mesec -prosto tako je sada,od 6-16 meseci .pre 20 godina je bilo dovoljno samo da se vencas i odes u ameriku.ali mislim da oni gledaju sve bas sve i da ne tretiraju isto rodjene i stecene drzavljanje ,kao i da ne tretiraju isto i drzavljane sa kojima imaju lose ili dobre spoljnopoliticke odnose .do tog zakljucka dodjoh iscitavajuci iskustava -sto opet ne mora da znaci da ima vez sa istinom,ali tako mi mirise.

Posted

Nissam pri kompu da ti posaljem link pa ako ti nije tesko izguglaj ali nvc ima neki bag u sistemu I u sustini kada je pri samom kraju automatski se salje cek lista,ali koliko sam shvatilaa jedina prava cek lista je ona u kojoj specificno stoji draga gospodjo ta I ta molim vas da nam dostavite dokument o predhodnom bracnom stanju preveden na engleski zbog toga I toga...alI ako dobijes ceo spisak kojI se inace salje za nvc onda je to fejk Lista

Posted

Sacekaj jos sat vremena pa ih pozovi tako ti je najsigurnije ali ako niste dobIli mejl sa konciznim podacima koji tacno dokument im treba I zasto onda je to fekjk,ali ne panici saznaces mislim da u 1h po nasem vremwnu je 7 po njihovom I javi nam sta se desava drzim fige

Didn't find the answer you were looking for? Ask our VJ Immigration Lawyers.
Guest
This topic is now closed to further replies.
- Back to Top -

Important Disclaimer: Please read carefully the Visajourney.com Terms of Service. If you do not agree to the Terms of Service you should not access or view any page (including this page) on VisaJourney.com. Answers and comments provided on Visajourney.com Forums are general information, and are not intended to substitute for informed professional medical, psychiatric, psychological, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. Visajourney.com does not endorse, and expressly disclaims liability for any product, manufacturer, distributor, service or service provider mentioned or any opinion expressed in answers or comments. VisaJourney.com does not condone immigration fraud in any way, shape or manner. VisaJourney.com recommends that if any member or user knows directly of someone involved in fraudulent or illegal activity, that they report such activity directly to the Department of Homeland Security, Immigration and Customs Enforcement. You can contact ICE via email at Immigration.Reply@dhs.gov or you can telephone ICE at 1-866-347-2423. All reported threads/posts containing reference to immigration fraud or illegal activities will be removed from this board. If you feel that you have found inappropriate content, please let us know by contacting us here with a url link to that content. Thank you.
  • Create New...