Jump to content

1,304 posts in this topic

Recommended Posts

Filed: AOS (apr) Country: Brazil
Timeline
Posted
É uma peça plástica com umas perninhas pra apoiar na panela em que você põe a massa do nhoque e aperta aí a massa vai saindo por uns buraquinhos embaixo direto pra dentro da água fervendo. ;) Molezinha!

http://www.santonelli.com.br/nhoqueira.htm

OMG Rey you so need one of those. It would make your little heart sing, wouldn't it? :lol:

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Filed: Citizen (apr) Country: Brazil
Timeline
Posted

I take it he likes nhoque. :lol:

(Puerto Rico) Luis & Laura (Brazil) K1 JOURNEY
04/11/2006 - Filed I-129F.
09/29/2006 - Visa in hand!

10/15/2006 - POE San Juan
11/15/2006 - MARRIAGE

AOS JOURNEY
01/05/2007 - AOS sent to Chicago.
03/26/2007 - Green Card in hand!

REMOVAL OF CONDITIONS JOURNEY
01/26/2009 - Filed I-751.
06/22/2009 - Green Card in hand!

NATURALIZATION JOURNEY
06/26/2014 - N-400 sent to Nebraska
07/02/2014 - NOA
07/24/2014 - Biometrics
10/24/2014 - Interview (approved)

01/16/2015 - Oath Ceremony


*View Complete Timeline

Filed: AOS (apr) Country: Brazil
Timeline
Posted
I take it he likes nhoque. :lol:

AMO!

Não consigo viver sem.

E eu faço um de mandioca que uma dilicia...

O problema é que eu uso muito espaço pra fazer, enrolar, cortar e etc.

Falando nisto.

O que é mais certo(em ingles)?

Nhoque - pq sinceramente eu to com preguiça

Gnocci - pq é o nome original da comida

Eu acho que não há uma tradução direta do Gnocci para o Ingles.

Filed: Citizen (apr) Country: Brazil
Timeline
Posted

Bom, eu nunca conheci um americano que conhecesse nhoque mas se for um chef ou um restaurante italiano acho que eles usam o nome original. Gnocci.

Reynaldo, aproveita que você ainda tá aí e vai comprar uma nhoqueira pra você trazer pros states. Manda uma pra mim também. :P

(Puerto Rico) Luis & Laura (Brazil) K1 JOURNEY
04/11/2006 - Filed I-129F.
09/29/2006 - Visa in hand!

10/15/2006 - POE San Juan
11/15/2006 - MARRIAGE

AOS JOURNEY
01/05/2007 - AOS sent to Chicago.
03/26/2007 - Green Card in hand!

REMOVAL OF CONDITIONS JOURNEY
01/26/2009 - Filed I-751.
06/22/2009 - Green Card in hand!

NATURALIZATION JOURNEY
06/26/2014 - N-400 sent to Nebraska
07/02/2014 - NOA
07/24/2014 - Biometrics
10/24/2014 - Interview (approved)

01/16/2015 - Oath Ceremony


*View Complete Timeline

Filed: AOS (apr) Country: Brazil
Timeline
Posted
Bom, eu nunca conheci um americano que conhecesse nhoque mas se for um chef ou um restaurante italiano acho que eles usam o nome original. Gnocci.

Reynaldo, aproveita que você ainda tá aí e vai comprar uma nhoqueira pra você trazer pros states. Manda uma pra mim também. :P

Pode ser da 25 de março?

Filed: AOS (apr) Country: Brazil
Timeline
Posted
I take it he likes nhoque. :lol:

AMO!

Não consigo viver sem.

E eu faço um de mandioca que uma dilicia...

O problema é que eu uso muito espaço pra fazer, enrolar, cortar e etc.

Falando nisto.

O que é mais certo(em ingles)?

Nhoque - pq sinceramente eu to com preguiça

Gnocci - pq é o nome original da comida

Eu acho que não há uma tradução direta do Gnocci para o Ingles.

We call it Gnocchi with an H. Like the Italians!

And I've seen it lots! More often in restaurants than in the store, but almost every Italian place has it.

That doesn't mean I have to like it though... :devil:

Filed: AOS (apr) Country: Brazil
Timeline
Posted
I take it he likes nhoque. :lol:

AMO!

Não consigo viver sem.

E eu faço um de mandioca que uma dilicia...

O problema é que eu uso muito espaço pra fazer, enrolar, cortar e etc.

Falando nisto.

O que é mais certo(em ingles)?

Nhoque - pq sinceramente eu to com preguiça

Gnocci - pq é o nome original da comida

Eu acho que não há uma tradução direta do Gnocci para o Ingles.

We call it Gnocchi with an H. Like the Italians!

And I've seen it lots! More often in restaurants than in the store, but almost every Italian place has it.

That doesn't mean I have to like it though... :devil:

Says the girl who hates pastel de feira, even though she never had one.

Filed: AOS (apr) Country: Brazil
Timeline
Posted

and nos Estates.... I found this: http://www.healthgoods.com/Shopping/Applia...asta_Makers.asp

It's $150 and then you can buy an insert to make it make gnocchi.

I also found a professional one for $4,500. When I make more than 100,000 a year, I will buy you this toy with my first paycheck. (L)

Filed: AOS (apr) Country: Brazil
Timeline
Posted
Says the girl who hates pastel de feira, even though she never had one.

I forgot I never had one! I thought I had! Then it was too late...

Not to mention habibs...

You hate habibs, but you love the food that they deliver.

Yes, I think I am wearing some esfihas on my hips right now. I*really* love Habibs now! :)

Filed: Citizen (apr) Country: Brazil
Timeline
Posted (edited)

Reynaldo, melhor ainda se for da 25 de Março!!! :lol: Aliás, eu AMO a 25 de Março e o Brás. Agora a Pagé já é meio demais pra mim. Fui uma vez e tive que rodar o lugar inteiro porque não dava pra andar contra o fluxo. :lol:

Alex, these are too expensive! Much rather have the 10 reais plastic one that works just fine at home! :D Also, much better to eat esfiha from a pastelaria de chineses than eating at Habib's. Esfiha de carne com suco de balde. Imbatível! Vai um reflesco aí? ;)

Edited by Luis&Laura

(Puerto Rico) Luis & Laura (Brazil) K1 JOURNEY
04/11/2006 - Filed I-129F.
09/29/2006 - Visa in hand!

10/15/2006 - POE San Juan
11/15/2006 - MARRIAGE

AOS JOURNEY
01/05/2007 - AOS sent to Chicago.
03/26/2007 - Green Card in hand!

REMOVAL OF CONDITIONS JOURNEY
01/26/2009 - Filed I-751.
06/22/2009 - Green Card in hand!

NATURALIZATION JOURNEY
06/26/2014 - N-400 sent to Nebraska
07/02/2014 - NOA
07/24/2014 - Biometrics
10/24/2014 - Interview (approved)

01/16/2015 - Oath Ceremony


*View Complete Timeline

Filed: AOS (apr) Country: Brazil
Timeline
Posted (edited)
Reynaldo, melhor ainda se for da 25 de Março!!! :lol: Aliás, eu AMO a 25 de Março e o Brás. Agora a Pagé já é meio demais pra mim. Fui uma vez e tive que rodar o lugar inteiro porque não dava pra andar contra o fluxo. :lol:

Alex, these are too expensive! Much rather have the 10 reais plastic one that works just fine at home! :D

Mas a pagé é assim mesmo. Mesmo que voce tenha que ir no 1º andar, voce vai ter que subir de elevador até o 14 e descer de escada.

Eu vou dar uma olhada quando eu for. Ai eu te mando quando eu chegar por ai.

ETA: Só que voce vai ficar nos devendo AQUELE tour em porto rico....

Edited by Reynaldo
Filed: K-1 Visa Country: Brazil
Timeline
Posted
I take it he likes nhoque. :lol:

AMO!

Não consigo viver sem.

E eu faço um de mandioca que uma dilicia...

O problema é que eu uso muito espaço pra fazer, enrolar, cortar e etc.

Falando nisto.

O que é mais certo(em ingles)?

Nhoque - pq sinceramente eu to com preguiça

Gnocci - pq é o nome original da comida

Eu acho que não há uma tradução direta do Gnocci para o Ingles.

Rey,

eu tb faço o de mandioca! É muito mais gostoso que o de batata.

Qnto a nhoqueira, tenho uma amiga que tinha uma. Ela dizia que era um desperdicio de $. Qndo eu faço, coloco a massa dentro de um saco plástico e corto um cantinho (tipo saco de confeitar). Aperto sobre a panela já com água fervente e vou cortando com uma tesoura de cozinha - sem sujeira! Como tenho uma cozinha minúsucula, é o único jeito. Além do que, vai menos farinha na massa. ;)

The test of courage comes when we are in the minority. The test of tolerance comes when we are in the majority.

 
Didn't find the answer you were looking for? Ask our VJ Immigration Lawyers.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
- Back to Top -

Important Disclaimer: Please read carefully the Visajourney.com Terms of Service. If you do not agree to the Terms of Service you should not access or view any page (including this page) on VisaJourney.com. Answers and comments provided on Visajourney.com Forums are general information, and are not intended to substitute for informed professional medical, psychiatric, psychological, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. Visajourney.com does not endorse, and expressly disclaims liability for any product, manufacturer, distributor, service or service provider mentioned or any opinion expressed in answers or comments. VisaJourney.com does not condone immigration fraud in any way, shape or manner. VisaJourney.com recommends that if any member or user knows directly of someone involved in fraudulent or illegal activity, that they report such activity directly to the Department of Homeland Security, Immigration and Customs Enforcement. You can contact ICE via email at Immigration.Reply@dhs.gov or you can telephone ICE at 1-866-347-2423. All reported threads/posts containing reference to immigration fraud or illegal activities will be removed from this board. If you feel that you have found inappropriate content, please let us know by contacting us here with a url link to that content. Thank you.
×
×
  • Create New...