Jump to content
aussiewench

Hello Poland!

Share

867 posts in this topic

Recommended Posts

Filed: Citizen (pnd) Country: Poland
Timeline

Aniu - zaswiadczenie o niekaralnosci odsylane jest bezposrednio do ambasady. mozesz sama sie udac, tak jak ja (tyle ze ja z warszawy) i zalatwic od reki i wtedy wiesz ze na 100% masz. Jednej z dziewczyn sie przydarzylo ze ambasada zgubila zaswiadczenie... D

Druga sprawa, nie potrzebujesz DS-230.

Co do interview w styczniu... jak masz cierpliwosc to mozesz dzwonic i jak trafisz na normalna osobe to moze ci pojsc na reke. tak bylo w moim przypadku. ryan przylatywal i chcialam zeby byl na interview i mimo ze bylo to zaledwie 2 tyg w przyszlosc, pani dala mi date ktora pasowala do jego przylotu.

~*Niki & Ryan*~

K1:

Nov 13, 2004 - I-129F sent to CSC

Mar 09, 2005 - Interview at the Warsaw Embassy

total time: 114 days

AOS:

Sep 02, 2005 - AOS/EAD packet sent to Chicago

Nov 19, 2005 - AOS/EAD biometrics done

Nov 28, 2005 - EAD card in the mail

Mar 20, 2006 - interview

Mar 29, 2006 - Permanent Resident Card arrived in the mail

total time: 197 days

joint I-751:

Feb 11, 2008 - I-751 sent to NSC

Mar 12, 2008 - biometrics done

Jul 28, 2008 - I-751 approved

Aug 04, 2008 - 10-year GC arrived in the mail

total time: 158 days

detailed timeline in my profile

.png

oMDEm6.png

• Replies 866
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Filed: AOS (apr) Country: Poland
Timeline

OK, tomykam do Polski! :-D !!!!!!!! i ciesze sie bardzo, choc smutno mi bedzie bez meza przez te 18 dni :( ALe co zrobic...

To do napisania z Polski! (jak bede miala czas!) :)

papapa...

Edited by OLA&JP

K-1

May 5th, 2005 - Oct 3rd, 2005

total time: 150 days

Love You Jeremiah!!!!!!!

May 5th, 2005 (day 1)- Mailed I-129F to uscis.com

May 13th, 2005 (day 9)- NOA1 in the mail!!!!!!!

July 27th, 2005 (day 79) NOA2 in 13 wonderful e-mails![/b]

September 9th, 2005 (day 99) Packet 4 received@the 12th) :-D GREAT!!!!!!

September 19th,2005 MEDICAL COMPLETED!

! ! ! K-1 INTERVIEW - Oct. 3rd, 2005 ! ! ! ! ! !

> VISA APPROVED < :-D

Nov 22, 2005 OLA back in USA!!!!!!!! :-D

Jan 20, 2006 - We said "I DO" ! ! ! - :)

AOS & EAD

June 9th, 2006 - AOS & EAD applications send to Chicago's lockbox :D FINALLY

June 23rd, 2006 - NOA for AOS & EAD received :D

June 26th, 2006 - received Biometrics' Appointment

July 7th, 2006 - BIOMETRICS

August 28, 2006 - INTERVIEW ! ! ! GREEN CARD on it's way! STAMP in Passport! YEAH!

Filed: K-1 Visa Country: Poland
Timeline

Dzięki za odpowiedż!!!

Życzę powodzenie w Polsce, tutaj jest teraz bardzo zimno.

A mam jeszcze takie pytanie. Mam przed soba druk wrw-1 i jest tam napisane: "ORYGINALNE DOKUMENTY: Jeśli ubiega się Pani/Pan o wizę na podstawie petycji złożonej przez członka rodziny, musi Pani/Pan przygotować do przedstawienia w Konsulacie oryginały wszystkich dokumentów urzędowych potwierdzających Pani/Pana pokrewieństwo z osobą składającą petycję. Również na rozmowę w sprawie wizy narzeczeńskiej muszą być dostarczone oryginały wszystkich dokumentów stanu cywilnego."

Tzn. co ja musze przedstawić??? Jestem panną, nigdy nie byłam mężatką i oprócz aktu urodzenia nie ma nic :( Czy to wystarczy????

Będę bardzo bardzo wdzięczna za odpowiedź.

Pozdrawiam serdecznie

AM

3dflagsdotcom_usa_2fawm.gifLineV1.gif3dflagsdotcom_polan_2fawm.gif

Timeline

Nie przypominam sobie zebym pokazywala jakies dokumenty stwierdzajace ze jestem panna.... to chyba tylko jesli sie bylo wczesniej mezatka.

~*Niki & Ryan*~

K1:

AOS:

Mar 20, 2006 - interview

joint I-751:

.png

oMDEm6.png

Dziewczyny,

Jade do mojego misia na pare tygodni :dance::dance::dance: Mam nadzieje ze pogoda w Polsce bedzie fajna.

Zycze smacznego indyka, zjedzcie troche za mnie ;)

Pozdrawiam

-Nancy B)

12140.gif

Timeline

Witam!!!!

Man juz date interview!!!!! 14 grudnia o 8.30 i zaczynam sie trzasc ze strachu, chociaz z drugiej strony nie mam powodu...chyba ;-) Nie wiem czy wszytko mam... a własnie a jak czegos nie bede miała??? Co wtedy??? Ciesze sie niesamowicie ze ten dzien nadszedł i znam ta cudowna date.

A tak przy okazji to dostałam zaswiadczenie o niekaralności do domu, fajnie było bo sie niczego takiego nie spodziewałam az tu nagle mama dzwoni, ze cos przyszło z krk. Jakbym czekała to pewnie bym sie denerwowała a tak...szybko i bezbolesnie...

Jak zrobiłyscie ze szczepieniami??? W pl czy usa? To sie robi np w Krakowie czy moge to zrobic gdziekolwiek? Do czego one sa potrzebne bo jak dzisisj dzwoniłam do jednej z poradni w Krakowie, to usłyszałam ze do niczego :crying: hmmm....pożyjemy zobaczymi.

Pozdrawiam jeszcze z Polski

Ania

Timeline
Witam!!!!

Man juz date interview!!!!! 14 grudnia o 8.30 i zaczynam sie trzasc ze strachu, chociaz z drugiej strony nie mam powodu...chyba ;-) Nie wiem czy wszytko mam... a własnie a jak czegos nie bede miała??? Co wtedy??? Ciesze sie niesamowicie ze ten dzien nadszedł i znam ta cudowna date.

Naprawde nie masz sie czego bac. Wszyscy przez to przeszlismy i wszyscy mozemy zaswiadczyc ze nie robia absolutnie zadnych problemow. Jak czegos nie bedziesz miala (napisz co masz) to cie odesla do domu i przeniosa date interview. Ale tak naprawde wcale duzo nie potrzebujesz. Wymagane dokumenty i tyle.

Jak zrobiłyscie ze szczepieniami??? W pl czy usa? To sie robi np w Krakowie czy moge to zrobic gdziekolwiek? Do czego one sa potrzebne bo jak dzisisj dzwoniłam do jednej z poradni w Krakowie, to usłyszałam ze do niczego :crying: hmmm....pożyjemy zobaczymi.

Szczepienia zrob koniecznie w Polsce!!! Zaplacisz ze 100 zl i bedziesz miec z glowy. W USA zaplacisz duzo, duzo wiecej i do tego jest zamieszanie z ubezpieczeniem. Jak pojdziesz na szczepienie to popros zeby lekarz ci wydal dodatkowa kopie karty szczepien (jedna musisz oddac w ambasadzie). Ja moja kopie wyslalam z AOS i nie musialam niczego dodatkowego robic i nie musialam isc i zawracac sobie dupy z lekarzami. Na AOS interview koles wzial ode mnie oryginal (czyli kopie o ktora poprosilam lekarza w Polsce) i wszystko bylo cacy.

Szczepienie zrobi ci lekarz ktory bedzie robic medical. A propos pani w poradni... jesli ci mowi, ze do niczego to oddzwon i powiedz ze po to, ze jak nie zrobisz w Polsce to bedziesz musiala zrobic w Stanach za duzo wieksze pieniadze i tylko sie nastresujesz.

~*Niki & Ryan*~

K1:

AOS:

Mar 20, 2006 - interview

joint I-751:

.png

oMDEm6.png

• 2 weeks later...
Timeline

:dance: Witam serdecznie!!!

Ania! Gratuluje daty interview :thumbs: ! Tak jak Niki pisze, nie ma czego sie bac.

Ja tak wpadlam tylko na chwile pochwalic sie...w srode lece do Polski!!!!!!!!!!!!! :luv: ! Juz nie moge sie doczekac. Zawsze tylko czytalam, ze ktos leeci na swieta, a teraz przyszla moja kolej, szok. Pewnie po tygodniu bede miala dosc, ale co tam. Mielismy plany na narty sie wybrac, ale slyszalam, ze sniegu nie ma i ma nie byc...mhm ...dziwne ;) !

Pozdrawiam wszystkich serdecznie!

Odezwe sie z Polski i zdam relacje pogodowe na zywo :thumbs::dance: . Trzymajcie sie cieplo.

Agnieszka

Timeline
... Zawsze tylko czytalam, ze ktos leeci na swieta, a teraz przyszla moja kolej, szok. Pewnie po tygodniu bede miala dosc, ale co tam. Mielismy plany na narty sie wybrac, ale slyszalam, ze sniegu nie ma i ma nie byc...mhm ...dziwne ;) !

Agnieszka

Baw sie dobrze! NA pewn po tygodniu jeszcze bedzie Ci malo, bo ja bylam 16dni i bylo tak o 5dni za malo ;) tylko, ze bylam bez mojego meza wiec juz tez troche smutno bylo...

Co do pogody, to jak a bylam, to bylo rewelacja! Chyba tylko dwa dni deszczu i reszta w sam raz na chodzenie po miescie! A ja tego chodzenia mialam od groma! Zalatwianie spraw zwiazanych z weselichem wypelnilo wiekszosc czasu - niestety. No milo bylo miezryc sukienki i takie tam, ale wiecej czasu z rodzinka by sie przydalo!

Teraz to mi w ogole smutno sie robi, jak pomysle,ze do swiat tylko niecale 20 dni a ja nie moglam zostac na swieta... Ale co zrobic - takie zycie! Oby tylko do wesela, a zostalo niecale 9 miesiecy!!!! :D

Wszystkim ktore leca do polski na Bozenarodzenie szczerze zazrdoszcze :blush: ale rozniez zycze mile spedzonego czasu!

Ola

K-1

May 5th, 2005 - Oct 3rd, 2005

total time: 150 days

Love You Jeremiah!!!!!!!

May 5th, 2005 (day 1)- Mailed I-129F to uscis.com

May 13th, 2005 (day 9)- NOA1 in the mail!!!!!!!

July 27th, 2005 (day 79) NOA2 in 13 wonderful e-mails![/b]

September 9th, 2005 (day 99) Packet 4 received@the 12th) :-D GREAT!!!!!!

September 19th,2005 MEDICAL COMPLETED!

! ! ! K-1 INTERVIEW - Oct. 3rd, 2005 ! ! ! ! ! !

> VISA APPROVED < :-D

Nov 22, 2005 OLA back in USA!!!!!!!! :-D

Jan 20, 2006 - We said "I DO" ! ! ! - :)

AOS & EAD

June 9th, 2006 - AOS & EAD applications send to Chicago's lockbox :D FINALLY

June 23rd, 2006 - NOA for AOS & EAD received :D

June 26th, 2006 - received Biometrics' Appointment

July 7th, 2006 - BIOMETRICS

August 28, 2006 - INTERVIEW ! ! ! GREEN CARD on it's way! STAMP in Passport! YEAH!

Timeline
:dance: Witam serdecznie!!!

Ania! Gratuluje daty interview :thumbs: ! Tak jak Niki pisze, nie ma czego sie bac.

Ja tak wpadlam tylko na chwile pochwalic sie...w srode lece do Polski!!!!!!!!!!!!! :luv: ! Juz nie moge sie doczekac. Zawsze tylko czytalam, ze ktos leeci na swieta, a teraz przyszla moja kolej, szok. Pewnie po tygodniu bede miala dosc, ale co tam. Mielismy plany na narty sie wybrac, ale slyszalam, ze sniegu nie ma i ma nie byc...mhm ...dziwne ;) !

Pozdrawiam wszystkich serdecznie!

Odezwe sie z Polski i zdam relacje pogodowe na zywo :thumbs::dance: . Trzymajcie sie cieplo.

Agnieszka

Hej Agnieszka - fajny zbieg okolicznosci, ja tez lece w srode do Polski, wlasnie jestem w trakcie pakowania, calutki jeden bagaz poszedl mi na prezenty, uzbieralo sie tego troche, a zakupy robilam chyba przez ostatni miesiac, niezle sie przy tym meczac. Ach, nie moge sie juz doczekac, spedze tam 3 tygodnie i tak jak Ola napisala wiem ze ten czas szybko minie.

Pozdrawiam wszystkich cieplo.

papatka

06 December 2005 - entered US on tourist visa

08 February 2006 - got married

06 March 2006 - 15 March 2006 - medical exam done

15 March 2006 - I-485 package sent to Chicago Lockbox

21 March 2006 - USCIS received papers

24 March 2006 - notice date for I-130,I-485,I-765 (28 March 2006 - received NOA for I-130,I-485,I-765)

01 April 2006 - I-130, I-485, I-765 touched

06 April 2006 - Notice date for biometrics appointment (received on 13 April 2006)

29 April 2006 - Biometrics done

06 May 2006 - I-765, I-145 touched

08 May 2006 - I-765, I-130 touched

03 June 2006 - I-765 touched

06 June 2006 - Interview letter arrived

07 June 2006 - e-mail received: EAD approved !!!

09 June 2006 - EAD card received in mail

12 June 2006 - applied for SSN

26 June 2006 - SSN arrived

25 July 2006 - Interview

APPROVED!!!

31 July 2006 - Welcome Notice arrived

4 August 2006 - GREEN CARD ARRIVED !!!!

I am back!!!

30 April 2008 - sent out form I-751 to remove conditional residence

12 May 2008 - extention letter arrived

.png

Timeline

Witam wszystkich bardzo serdecznie!!!!

Wczoraj był dla mnie sądny dzień – miałam interview w Warszawie… no i dostałam moją upragnioną wizę K-1. Tak w skrócie mogę powiedzieć, że było dokładnie tak jak na obronie: FORMALNOŚĆ!!!! Tylko straciłam dużo pieniędzy, czasu no i przede wszystkim nerwów. Ale zacznę od początku.

Budzik zadzwonił o 2.30 w nocy, wstałam i nie mogłam uwierzyć ze to już dzisiaj. Zjadłam jakieś niby śniadanie, niby kolację. Wyszykowałam się, zabrałam wszystkie potrzebne rzeczy i wyszłam z domu. Wcześniej załatwiłam sobie, że odwiezie mnie na dworzec PKP do Katowic ojciec koleżanki, który jest taksówkarzem i pracuje w nocy, ale zrobi to za bardzo ulgową cenę. Czekał już na mnie jak wyszłam z domu. Była 3.20 w nocy. Pojechaliśmy, na dworcu nie było nikogo poza kilkoma bezdomnymi i szalonymi pasażerami podróżującymi o tej porze. Nie było żadnej straży ani policji. Wszyscy, którzy znają dworzec w Katowicach wiedzą, że nie jest to najbezpieczniejsze i najprzyjemniejsze miejsce na świecie. Kupiłam bilet, coś do picia i poszłam na peron. Pociąg miałam mieć o 4.00. Po chwili usłyszałam, że pociąg, którym miałam jechać do Warszawy jest opóźniony o 25 minut. Opóźnienie pociągu może ulec zmianie. No rewelacja!!!!! I zaczęły się nerwy, czy zdążę, czy nie będę bardzo spóźniona, czy znajdę to miejsce w Warszawie, itd. Na szczęście opóźnienie rzeczywiście uległo zmianie i spóźnił się tylko 10 minut, co było miłą niespodzianką, hmmm…. Wsiadłam, podróż minęła spokojnie, trochę się przespałam w pociągu. Obudziłam się w Warszawie Zachodniej. Na dworcu centralnym i w drodze do ambasady nie było żadnych problemów, oprócz tego, że koniecznie musiałam skorzystać z wc, czyli gdzie jest jakiś Mac Donald??? Oczywiście po drodze nic nie było… znalazłam małą ciastkarnie i poszłam tam na kawę, bo miałam jeszcze godzinę czasu do 8.30. Okazało się to błędem, bo nie było tam wc, a po kawie poczułam się jeszcze gorzej. Musiałam tez sprawdzić sobie formularze czy wszystko jest w porządku i uzupełnić co brakowało (DS. itd.). O 8.15 byłam już pod ambasadą, ustawiłam się do kolejki i czekałam. Pierwszym etapem był ochroniarz, który zapytał się o jaką wizę się staram. Kazał mi wyciągnąć paszport i to „zaproszenie” z ambasady i czekać. Zaczął padać deszcz i formularz trochę zamókł. Po krótkiej chwili weszłam do środka… no i zaczęło się. Bramka piszczała, mimo że oprócz biżuterii nic metalowego nie miałam. Oddałam komórkę do depozytu, oni kazali mi podwinąć nogawki. Z natury jestem zmarzluchem i oczywiście ubrałam się ciepło. Założyłam takie długie do kolan skarpety… a że były takie żółto – pomarańczowo- błękitne to już taki mały szczegół. Pan z ochrony uśmiechnął się tylko, ale nie skomentował tego faktu. Kazali mi przejść dalej czyli z pomieszczenia na wolne powietrze. W jednej ręce miałam torebkę i reklamówkę z albumem i dowodami na istnienie związku, w drugiej płaszcz i koszyczek, który dostałam na metalowe przedmioty. Wyszłam na zewnątrz, przy następnym etapie usłyszałam, że mam się wrócić i oddać koszyczek…. Heheh ale jak się wrócić jak tam był narysowany taki człowiek w czerwonym przekreślonym okręgu??? Zapukałam i no mówię ze zabrałam koszyczek i chciałabym go zwrócić. Wpuścili mnie z powrotem do środka. Cały czas po głowie chodziło mi: gdzie jest wc???? Następnie udałam się zgodnie z czerwoną linią do środka. Po kilku innych formalnościach (o których wiecie z doświadczenia) znalazłam się w sali rozmów z konsulami. Była tam też ubikacja, co od razu poprawiło mi humor. Bez zastanowienia udałam się tam. Międzyczasie ukazał się mój numerek na tablicy, a że długo nie podchodziłam (potrzeby fizyczne są przecież ważniejsze niż jakaś tam wiza heheheh), to usłyszałam z głośnika ze osoba z numerem I715 proszona jest do okienka nr 9. Co??? Już???? Rozmowa??? Jak szybko??? Okazało się ze to tylko oddanie wymaganych dokumentów. Usiadłam i zaczęłam rozmawiać z osobami, które były nielicznymi Polakami w tej sali. 80-90 % wszystkich zebranych to byli nasi wschodni sąsiedzi, niektórzy jechali do ambasady nawet 2 i pół dnia. Ja doliczyłam się aż 4 obywateli polskich. Nikt nie starał się o wizę K-1. Potem były formalności w kasie – bez jakichkolwiek uwag godnych odnotowania. Zaczęło się czekanie. Czekałam 3,5 godziny gdy wreszcie wyświetlił się mój numerek. Wiedziałam już o tym wcześniej, że następna będę ja, bo zauważyłam jak pani konsul przeglądała moje dokumenty i tam było moje zdjęcie. Obserwowałam ją i jej miny. Nie były zbyt ciekawe, jednak jak się siedzi tam tak długo to widziałam, ze przy innych też się tak zachowywała więc chyba taką miała mimikę . Podeszłam, przysięgłam, pobrali mi odciski palców. Myślałam ze będę maczała palce w tuszu, ale widocznie oglądam stare filmy, technika poszła do przodu i tylko zeskanowali mi odciski. Zapytała się po polsku czy mój chłopak mówi po polsku. Odpowiedziałam ze zna tylko kilka słów. Stwierdziła ze w takim razie ja musze mówić po angielsku. Przytaknęłam. Zaczęła do mnie mówić po angielsku. Jeśli chodzi o język polski to oni doskonale sobie z nim radzą. Akcent dziwny ale gramatyka rewelacyjna!!! Bezbłędna!!! Ja pracuję szefem, który tez jest obcokrajowcem, ale jego gramatyka jest do dupy!!!!! Zapytała się:

1. Kiedy ostatnio widziałam się z moim chłopakiem?

2. Jak długo tu był?

3. Kiedy przyjechał do Polski?

4. Kiedy wyjeżdżał z Polski?

5. Kiedy zobaczymy się następnym razem??? ( ZA 2 TYGODNIE HURRA!!!!)

6. Co robiliśmy podczas jego pobytu tutaj w Polsce?

7. Czy kiedykolwiek byłam w Stanach?

8. Czy kiedykolwiek byłam zagranicą?

9. Gdzie?

10. Cele wizyt?

11. Czy kiedykolwiek byłam zagranicą dłużej niż 6 miesięcy?

Po czym powiedziała ze paszport z wizą dostanę w ciągu 5 dni roboczych… jeszcze tylko kilka słów typu dziękuję i dowidzenia! Mogłam wracać do Katowic. Tyle oczekiwania, tylko stresu, tyle formalności… i tylko takie pytania????

Było nudne?? Sorry następnym razem trochę skrócę. Co będzie następne? GC? Teraz zamierzam spędzić cudownego sylwestra w towarzystwie Josepha, kupić bilet, dać wypowiedzenie (czyli powiedzieć szefowi SPADAJ!!!!!) z czego cieszę się najbardziej ;-) i jechać do obcego kraju, w którym jeszcze nigdy nie byłam. Dziękuję wszystkim, szczególnie Tobie Niki za pomoc!!!

Do zobaczenie w USA!!!!!

Ania

Timeline

Hej Aniu, super ze wszystko poszlo sprawnie. Kiedy przylatujesz do Stanow? I gdzie bedziecie mieszkac? Pozdr.

~*Niki & Ryan*~

K1:

AOS:

Mar 20, 2006 - interview

joint I-751:

.png

oMDEm6.png

• 3 weeks later...
Timeline
Hej!!!

Bede mieszkała koło Waszyngtonu D.C. a przylatuję na poczatku marca...

Ania

Witam wszystkich,

Gratuluje Aniu pomyślnego interview, wiem ze chociazby nie wiem jak nam kazdy mowil ze nie ma sie czym denerwowac to my i tak swoje wiemy i stres zawsze jest choc potem okazuje sie niepotrzebny.

Ja wrociłam juz z Polski, bylo super, spedzilam ten czas w wiekszosci z rodzinka i z przyjaciolmi. Przyznam sie szczerze ze bylo mi ciezko wyjezdzac, moi rodzice bardzo przezyli to rozstanie. Tak wiec musze sie tu na nowo przyzwyczaic do nowych realiow ale juz jest mi lepiej.

W Polsce nie bylam tylko rok czasu wiec nie widze jakichs duzych zmian, w TV wciaz kabaret polityczny, drogi tak samo podziurawione, Krakow wciaz ma klimat i wciaz tak samo ladnie na mojej malopolskiej wsi.

Odezwijcie sie dziewczyny ktore bylyscie na swieta lub w tym okresie w domu, jak tam Wasze wrazenia?

Pozdrawiam serdecznie.

Anutka

06 December 2005 - entered US on tourist visa

08 February 2006 - got married

06 March 2006 - 15 March 2006 - medical exam done

15 March 2006 - I-485 package sent to Chicago Lockbox

21 March 2006 - USCIS received papers

24 March 2006 - notice date for I-130,I-485,I-765 (28 March 2006 - received NOA for I-130,I-485,I-765)

01 April 2006 - I-130, I-485, I-765 touched

06 April 2006 - Notice date for biometrics appointment (received on 13 April 2006)

29 April 2006 - Biometrics done

06 May 2006 - I-765, I-145 touched

08 May 2006 - I-765, I-130 touched

03 June 2006 - I-765 touched

06 June 2006 - Interview letter arrived

07 June 2006 - e-mail received: EAD approved !!!

09 June 2006 - EAD card received in mail

12 June 2006 - applied for SSN

26 June 2006 - SSN arrived

25 July 2006 - Interview

APPROVED!!!

31 July 2006 - Welcome Notice arrived

4 August 2006 - GREEN CARD ARRIVED !!!!

I am back!!!

30 April 2008 - sent out form I-751 to remove conditional residence

12 May 2008 - extention letter arrived

.png

Timeline

No hej, ja do Polski wybieram sie w lutym po raz pierwszy od przeprowadzki do USA. Juz sie nie moge doczekac!

~*Niki & Ryan*~

K1:

AOS:

Mar 20, 2006 - interview

joint I-751:

.png

oMDEm6.png

Didn't find the answer you were looking for? Ask our VJ Immigration Lawyers.