Jump to content

2,557 posts in this topic

Recommended Posts

Filed: IR-1/CR-1 Visa Country: Serbia
Timeline

takodje sta je tak Paket 3? Dali ce moj muz morati nesto da ispunjava i salje i ako da sta? Mi smo sve originale poslali u NVC dali trebamo ponovo da ih izvadimo u opstinama da ih imamo za interview?

[font="Century Gothic"]Married March 27, 2010
Sent out I-130 December 29, 2010
Recieved NOA 1 January 4, 2011
Touched January 6, 2011
Recieved NOA 2 May 9, 2011
Interview September 27, 2011
Visa in hand Septmeber 30, 2011 (it would of been the same day as the interview but they requested some more info)
POE - JFK, NYC October 12, 2011 [/font]

[url=http://www.TickerFactory.com/]
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;0;23/st/20100327/e/Since+our+wedding/k/ccbb/event.png[/img]
[/url]

• 2 weeks later...
Filed: Citizen (apr) Country: Serbia
Timeline

Zdravo, narode, sta ima?Vidim ima novih clanova,koji su vec u procesu ili se spremaju.

Ja sad cekam Vermont SC da se smiluje i da mi posalje obavestenje sta je sa mojim zelenim kartonom.Kazu da proces da removing conditional residence traje sest meseci. Znaci opet treba biti strpljiv.

Jel ima nekog od starih clanova da napise neki update, da vidimo kako ide njihovo cekanje.

Pozzz i pisite!!! :D :D :D

Dano, nista ne morate da noste na intervju. Ja sam sve originale poslala u NVC pa sam u ambasadu isla sama i nosila samo rezultate sa lekarskog i jedan malo veci album.

Timeline

Hvala Ivancica. Sad spremam sve telefonske listinge i kartice i slike da mu posaljem. Dobili smo dan za intervju to je 27 Sept. i jedva cekam. Nadam se da ce sve da prodje u redu posto muz mi neprica ni rjec engleskog

Touched January 6, 2011
Visa in hand Septmeber 30, 2011 (it would of been the same day as the interview but they requested some more info)

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;0;23/st/20100327/e/Since+our+wedding/k/ccbb/event.png[/img]
[/url]

• 2 weeks later...
Filed: AOS (apr) Country: Serbia
Timeline

Imam jednu molbu ako neko zna da mi odgovori , danas smo platili 404$ sto su nam trazili iz NVC da platimo valjda tu GC jel da ? I onda posle toga ide da oni salju ambasadi nase papire ili jos nesto treba da im se salje ? I koliko se u principu sad ceka na odgovor posto smo platili to da oni posalju u ambasadi papire ?

Poz svima,

imam jedno pitanje, moj dragi je ovde dosao u 24og Marta 2011, i uzeli smo se za 90 dana kao sto kazu da se moramo uzet...medjutim nisam znala da ako istekne I-94 da mu je vrijeme boravka isteklo,,, mislim sa svim ovim dokumentima i zezanjem.. ne znam gde glavom udaram... on je ovde dosao u martu mi smo se uzeli Juna 6og, a njegov i-94 je istekao Juna 24og... dva meseca je vec proslo ..celo vrijeme sam mislila da je onaj datum na I-94 oznacuje vrijeme do kad se moramo uzet posto je tacno 90 dana od onog dana kada je usao u ameriku... sada cemo predat za papire par dana posto me zezaju ovi civil surgeons kazu da mora lekarsko ponovo da uradi i ako pise nA I-693 instructions DA NJEGOVO LEKARSKO traje godinu dana i da ne mora ponovo da uradi ... samo da civil surgeon prenese vakcine na I-693... da li neko zna oko tog I-94 hoce li praviti probleme sto je isteklo ..ovde mnogi pisu da nece ali opet volela bih da cujem od nekog ko vec ima iskustva sa tim ili zna nesto.. i da li neko od vas zna civil surgeons u cikagu gdje se mogu prevest te vakcine na I-693 BEZ tog glupavog lekarskog koje ne moraaa da radi ponovo... stvarno mi pice po zivcima ima da im odnesem tu formu gdje pisu samo hoce pare i to kazu SAMO KES :D koji debili da ne bih prijavili tamo da uzimaju pare za to hm .. :/ Hvala unapred

Poz svima,

imam jedno pitanje, moj dragi je ovde dosao u 24og Marta 2011, i uzeli smo se za 90 dana kao sto kazu da se moramo uzet...medjutim nisam znala da ako istekne I-94 da mu je vrijeme boravka isteklo,,, mislim sa svim ovim dokumentima i zezanjem.. ne znam gde glavom udaram... on je ovde dosao u martu mi smo se uzeli Juna 6og, a njegov i-94 je istekao Juna 24og... dva meseca je vec proslo ..celo vrijeme sam mislila da je onaj datum na I-94 oznacuje vrijeme do kad se moramo uzet posto je tacno 90 dana od onog dana kada je usao u ameriku... sada cemo predat za papire par dana posto me zezaju ovi civil surgeons kazu da mora lekarsko ponovo da uradi i ako pise nA I-693 instructions DA NJEGOVO LEKARSKO traje godinu dana i da ne mora ponovo da uradi ... samo da civil surgeon prenese vakcine na I-693... da li neko zna oko tog I-94 hoce li praviti probleme sto je isteklo ..ovde mnogi pisu da nece ali opet volela bih da cujem od nekog ko vec ima iskustva sa tim ili zna nesto.. i da li neko od vas zna civil surgeons u cikagu gdje se mogu prevest te vakcine na I-693 BEZ tog glupavog lekarskog koje ne moraaa da radi ponovo... stvarno mi pice po zivcima ima da im odnesem tu formu gdje pisu samo hoce pare i to kazu SAMO KES :D koji debili da ne bih prijavili tamo da uzimaju pare za to hm .. :/ Hvala unapred

Ako si voljna putovati gore sjevernije probaj ovoga - sefica ureda mu je bosanka i mislim da ima jos bosanskog/balkanskog osoblja da radi s njim - fino nazovi, objasni sta hoces i onda dodji (to je muzev bivsi internista, presli smo kod jednog koji nam je preko ulice) ali moram reci da je Dr. Gary bio sasvim OK (mi ga nismo trebali kao civil surgeon ali znam da je spominjao da je CS):

• Dr. Gary Kaufman, Touhy Health Center
    2901 West Touhy Avenue, Chicago, IL 60645
    (773) 973-7350

Vezano za I-94, nema veze sto je istekao, vi ste izvrsili uslov - tj vjencali se prije isteka.

ROC 2009
Naturalization 2010

Timeline

Pozdrav svima!

Intervju za CR1 u ambasadi mi je prekosutra :o :o i katastrofa sam nervozna. Interesuje me da li se placa ovaj intervju isto kao i oni za turisticke ili je to moj suprug vec platio sa svim onim racunima unapred? I ne znam da li nosim nosim dovoljno dokaza, razvila sam oko 30 slika, petnaestak sa vencanja, neke iz grada i sa zajednickog odmora i par mojih slika sa njegovom majkom i njegovom cerkicom. Imam i oko 100 nasih mailova i istoriju skype-a. Jel otprilike dovoljno ili ce mozda praviti problem? Do sada sam bila skroz opustena, ali odjednom krece nervoza :girlwerewolf2xn:

Timeline

ja mislim da nosis dovoljno stavi sa sobom ali obavezno nam javi kako si prosla sta su trazili i sta su pitali ako mozes posto moj muz ima razgovor 27og Sept. Puno Srece na razgovoru!

Touched January 6, 2011

[/url]

Timeline

Pisem obavezno po zavrsetku razgovora i obavestavam o svemu :innocent: :innocent:

Ali mi treba pomoc oko uplate za vizu. Suprug mi je uplatio i poslao nvc-u troskove vize, ali nisam sigurna da li i ja moram uplatiti u Raiffeisen banci pre razgovora. U pismu od nvc-a u kojem su me obavestili o razgovoru nista ne pise, tako da sam potpuno zbunjena. Molim vas neka mi odgovori neko ko ima iskustva sa CR1 vizom. Hvala unapred (F) (F)

Timeline

ja mislim da netrebas bar je tako meni rekla moja ujna koja je dosla ovamo u januaru/februaru

Touched January 6, 2011

[/url]

Pisem obavezno po zavrsetku razgovora i obavestavam o svemu :innocent: :innocent:

Ali mi treba pomoc oko uplate za vizu. Suprug mi je uplatio i poslao nvc-u troskove vize, ali nisam sigurna da li i ja moram uplatiti u Raiffeisen banci pre razgovora. U pismu od nvc-a u kojem su me obavestili o razgovoru nista ne pise, tako da sam potpuno zbunjena. Molim vas neka mi odgovori neko ko ima iskustva sa CR1 vizom. Hvala unapred (F) (F)

Nista dodatno se ne treba uplacivati prije intervjua - tvoj suprug je to vec platio NVCju.

ROC 2009
Naturalization 2010

• 2 weeks later...
Timeline

Imam pitanje koji ste vi dokument izvadili za police clearance. Mi smo isli u Palatu Pravde i tu dobili papi da kaze da on nije bio osudjivan. Sad cekamo na interview i jedna prijateljica mi je javila da je imala problem sa tim papirom pa se plasim jer imam manje od 3 nedelje do intervjua i nevjerujem da ce se to brzo srediti ako mu bude zatreba neki drugi papir. Hvata me nervoza, pomagajte please

Touched January 6, 2011

[/url]

Timeline

Imam pitanje koji ste vi dokument izvadili za police clearance. Mi smo isli u Palatu Pravde i tu dobili papi da kaze da on nije bio osudjivan. Sad cekamo na interview i jedna prijateljica mi je javila da je imala problem sa tim papirom pa se plasim jer imam manje od 3 nedelje do intervjua i nevjerujem da ce se to brzo srediti ako mu bude zatreba neki drugi papir. Hvata me nervoza, pomagajte please

Treba ti i potvrda iz policije (ako se dobro secam, da ga ne gone krivicno). Ja sam obe (iz suda i iz policije) izvadila u istom danu.

N-400: filled online on May 8th, 2021

Biometric Reuse Notice: May 8th, 2021
Interview: May 10th, 2022 - Interview De-Scheduled

Interview rescheduled on May 11th, 2022

New Interview: Jun 27th, 2022 - Approved 🥳

Oath Ceremony: July 14th, 2022

Timeline

saska jesi izvadila to sve u palati pravde ili u policijskoj stanici

Touched January 6, 2011

[/url]

Timeline

saska jesi izvadila to sve u palati pravde ili u policijskoj stanici

Potvrda iz palate pravde se odnosi na to da li je osudjivan i kaznjavan (krivicno gonjen), a potvda iz policije je da li se protiv njega vodi istraga i da li je zabelezen u dosijeima kod njih.

Sudsku potvrdu u sudu (Palata pravde u Beogradu), a potvrdu iz policije u policijskoj stanici. U Kladovu (odakle sam ja) postoji samo jedna policijska stanica, to je prednost malog mesta :). U Beogradu, trebas naci glavnu policijsku stanicu. Ne secam se vise koja je. Mozda ti ovaj link moze pomoci (zoves i pitas o potvrdi o nekažnjavanju): http://www.beograd.rs/cms/view.php?id=2476

pozdrav

N-400: filled online on May 8th, 2021

Biometric Reuse Notice: May 8th, 2021
Interview: May 10th, 2022 - Interview De-Scheduled

Interview rescheduled on May 11th, 2022

New Interview: Jun 27th, 2022 - Approved 🥳

Oath Ceremony: July 14th, 2022

Didn't find the answer you were looking for? Ask our VJ Immigration Lawyers.
Guest
This topic is now closed to further replies.
- Back to Top -

Important Disclaimer: Please read carefully the Visajourney.com Terms of Service. If you do not agree to the Terms of Service you should not access or view any page (including this page) on VisaJourney.com. Answers and comments provided on Visajourney.com Forums are general information, and are not intended to substitute for informed professional medical, psychiatric, psychological, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. Visajourney.com does not endorse, and expressly disclaims liability for any product, manufacturer, distributor, service or service provider mentioned or any opinion expressed in answers or comments. VisaJourney.com does not condone immigration fraud in any way, shape or manner. VisaJourney.com recommends that if any member or user knows directly of someone involved in fraudulent or illegal activity, that they report such activity directly to the Department of Homeland Security, Immigration and Customs Enforcement. You can contact ICE via email at Immigration.Reply@dhs.gov or you can telephone ICE at 1-866-347-2423. All reported threads/posts containing reference to immigration fraud or illegal activities will be removed from this board. If you feel that you have found inappropriate content, please let us know by contacting us here with a url link to that content. Thank you.
  • Create New...