Jump to content

2,557 posts in this topic

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Filed: IR-1/CR-1 Visa Country: Serbia
Timeline

pozdrav svima, moj slucaj je konacno u Beogradskoj Ambasadi, nakon svih dokumenata, taksi, ref itd, zanima me ima li jos neko intervju za iseljenicku u maju, i da li i kako se pripremate, koje i da li uopste podnosite dokaze o bonafide braku, i isto tako oni koji su imali uspesno iskustvo sa intervjuem ako mogu da podele svoje savete, i pitanje da li je plus ako mi supruga dodje iz usa da bude prisutna intervju-u, hvala unapred svima !!!

Filed: K-1 Visa Country: Serbia
Timeline

Ja sam dobila vizu, a vama zelim mnogo srece! :)

Nije bilo strasno, samo sam cekala prilicno dugo, duze nego ostali. Skoro do kraja. Vise se ceka nego sto se ispituje. A pitanja su klasika, kad ste se upoznali, kad ste se vidjali, kako je prosla veridba itd.! :)

Ako vas jos nesto zanima, slobodno pitajte.

event.png

Timeline

Nije bilo strasno, samo sam cekala prilicno dugo, duze nego ostali. Skoro do kraja. Vise se ceka nego sto se ispituje. A pitanja su klasika, kad ste se upoznali, kad ste se vidjali, kako je prosla veridba itd.! :)

Cestitam!:)

Koliko dugo si cekala na verenicku vizu?Mi smo u procesu vec 4 meseca i jos nismo dobili NO2?

Timeline

Cestitam!:)

Koliko dugo si cekala na verenicku vizu?Mi smo u procesu vec 4 meseca i jos nismo dobili NO2?

Pa mi smo NOA2 dobili za manje od 4 meseca. Ali smo dugo cekali da nam stigne pismo od ambasade, i onda jos mesec dana za intervju.

P.S. Koliko sam ja mogla da shvatim, u California centru to ide malo sporije, mi smo bili u Vermontu.

event.png

Timeline

Pa mi smo NOA2 dobili za manje od 4 meseca. Ali smo dugo cekali da nam stigne pismo od ambasade, i onda jos mesec dana za intervju.

P.S. Koliko sam ja mogla da shvatim, u California centru to ide malo sporije, mi smo bili u Vermontu.

Mi imamo intervju 8 Maja, da li je potrebno da notarizujes I 134 kod notara ili je dovoljan potnisan formular. Kada smo zvali ambasadu pre mesec dana receno nam je da ne treba, medjutim pismo koje smo dobili kaze da treba?

Cak i na njihovom web- u stoji da ne treba???

Hajde please javi sto pre. Da znam da li da saljem nova dokumenta ili ne...

Hvala

Timeline

Cestitam!!!

u usa sam na turistickoj vizi. ukratko vjencali smo se tu. znam da trebam raditi AOS, ali. Sta to u stvari znaci: KOje papire trebam poslati, gdje ih poslati,koliko to sve kosta i gdje se to uplacuje i kome. kako ide ta procedura i koliko traje.

Ako moze ko pomoci hvala.

Prati ovaj guide: http://www.visajourney.com/content/i130guide2

ROC 2009
Naturalization 2010

Timeline

Mi imamo intervju 8 Maja, da li je potrebno da notarizujes I 134 kod notara ili je dovoljan potnisan formular. Kada smo zvali ambasadu pre mesec dana receno nam je da ne treba, medjutim pismo koje smo dobili kaze da treba?

Cak i na njihovom web- u stoji da ne treba???

Hajde please javi sto pre. Da znam da li da saljem nova dokumenta ili ne...

Hvala

Nas I-134 je bio notarizovan, tako da ne znam sta da ti kazem. Ako su ti tako rekli u ambasadi, onda bi trebalo da je informacija tacna. Pozovi jos jednom da pitas i da budes sigurna.

event.png

Timeline

Nas I-134 je bio notarizovan, tako da ne znam sta da ti kazem. Ako su ti tako rekli u ambasadi, onda bi trebalo da je informacija tacna. Pozovi jos jednom da pitas i da budes sigurna.

Hocu definitivno, ujutru cim otvore... hvala..:)

Nikada u ambasadi nisu dali adekvatne odgovore, uvek treba nesto vise. Prvi put su mi cak rekli da ne treba I134... Lik koji se javio na telefon je rekao ma to vam u sustini i ne treba, mladi ste ljudi naravno da cete da radite i stvorite sebi za zivot. Drugi put su rekli da ne treba overeno posto to i pise na njihovom web-u a sada ipak kazu da treba.... grrr

Cestitam jos jednom i odoh da jurim i nadjem notary public da overim to i posaljem direktno u ambasadu...

Timeline

Hocu definitivno, ujutru cim otvore... hvala..:)

Nikada u ambasadi nisu dali adekvatne odgovore, uvek treba nesto vise. Prvi put su mi cak rekli da ne treba I134... Lik koji se javio na telefon je rekao ma to vam u sustini i ne treba, mladi ste ljudi naravno da cete da radite i stvorite sebi za zivot. Drugi put su rekli da ne treba overeno posto to i pise na njihovom web-u a sada ipak kazu da treba.... grrr

Cestitam jos jednom i odoh da jurim i nadjem notary public da overim to i posaljem direktno u ambasadu...

Ej, pa neces moci ujutru, jer je neradni dan, kao i u sredu. Tek od cetvrtka rade.

@sreca - Hvala! :)

event.png

Timeline

Puno sreće Klaxi, sve najbolje tamo preko ...

Puno pozz :dance: :dance: :dance:

Didn't find the answer you were looking for? Ask our VJ Immigration Lawyers.
Guest
This topic is now closed to further replies.
- Back to Top -

Important Disclaimer: Please read carefully the Visajourney.com Terms of Service. If you do not agree to the Terms of Service you should not access or view any page (including this page) on VisaJourney.com. Answers and comments provided on Visajourney.com Forums are general information, and are not intended to substitute for informed professional medical, psychiatric, psychological, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. Visajourney.com does not endorse, and expressly disclaims liability for any product, manufacturer, distributor, service or service provider mentioned or any opinion expressed in answers or comments. VisaJourney.com does not condone immigration fraud in any way, shape or manner. VisaJourney.com recommends that if any member or user knows directly of someone involved in fraudulent or illegal activity, that they report such activity directly to the Department of Homeland Security, Immigration and Customs Enforcement. You can contact ICE via email at Immigration.Reply@dhs.gov or you can telephone ICE at 1-866-347-2423. All reported threads/posts containing reference to immigration fraud or illegal activities will be removed from this board. If you feel that you have found inappropriate content, please let us know by contacting us here with a url link to that content. Thank you.
  • Create New...