Jump to content

2,557 posts in this topic

Recommended Posts

Filed: K-1 Visa Country: Serbia
Timeline

Mi smo dobili Case Complete Jula 22, 2011 a Intervju je zakazan bio za Sept. 27, 2011. Znaci 2 meseca manje vise od CC. Mjesec dana poslje toga smo dobili appotiment. Mjesec dana poslje CC smo saznali kad je intervju.

AAAAA nece valjda toliko dugo da traje.... :crying:

Taj papir dobijas posebno! Zapecacenu kovertu, naravno, ne otvaras i tako nosis u ambasadu na intervju. Ovu DS-3025 potvrdu o vakcinaciji nosis sa sobom u USA, to ce ti tamo biti potrebno kao dokaz o vakcinaciji.

jel Ima novosti iz ambasade??? :blush:

Zdravo,

ako moze neko da mi da informacije o K-1 vizi, skoro ce 5 meseci od kada sam u procesu i od tada nikakva obavestenja, na sajtu kada proveravam samo pise Initial Review i tako skoro 5 meseci, dobila sam samo NOA1 tj. odgovor da su prmili papire i da sam u procesu. Da li da cekam ili sta da radim? Ako neko ima neke info mnogo bi mi znacila??

Hvala unapred

Timeline

I ja sam aplicirala za K-1 vizu,i u procesu sam oko 4 meseca.Mislim da se i ceka izmedju 4 i 6 meseci za NOA2.Ubija me to cekanje ali sta je tu je...Mislim da ako te ne obaveste jos mesec dana da onda pozoves i pitas jer ce ti u suprotnom reci da ti jos nije istekao taj predvidjen rok cekanja od 6 meseci.

Timeline

Zdravo,

ako moze neko da mi da informacije o K-1 vizi, skoro ce 5 meseci od kada sam u procesu i od tada nikakva obavestenja, na sajtu kada proveravam samo pise Initial Review i tako skoro 5 meseci, dobila sam samo NOA1 tj. odgovor da su prmili papire i da sam u procesu. Da li da cekam ili sta da radim? Ako neko ima neke info mnogo bi mi znacila??

Hvala unapred

Nije valjda da čekaš 5 meseci :( :( :( :(

Mislim da je obično NOA1 to NOA2 2-3 meseci, e sad si me razočarala, mi smo tek skoro 2 meseca i još uvek čekamo, tako i kod nas piše kad proverimo, neznam što toliko dugo :angry: :angry: :angry:

Kad ste predali, i u koji service centar?

Filed: IR-1/CR-1 Visa Country: Serbia
Timeline

Icimici toliko je uzelo nas, neznam kolika je guzva bila u ambasadi da nisu mogli dati intervju za septembar Ali okej je. Pred kraj svatis da kad vec toliko dugo cekas mesec Dana I nije toliko dugo.

[font="Century Gothic"]Married March 27, 2010
Sent out I-130 December 29, 2010
Recieved NOA 1 January 4, 2011
Touched January 6, 2011
Recieved NOA 2 May 9, 2011
Interview September 27, 2011
Visa in hand Septmeber 30, 2011 (it would of been the same day as the interview but they requested some more info)
POE - JFK, NYC October 12, 2011 [/font]

[url=http://www.TickerFactory.com/]
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;0;23/st/20100327/e/Since+our+wedding/k/ccbb/event.png[/img]
[/url]

Mislim da je obično NOA1 to NOA2 2-3 meseci, e sad si me razočarala, mi smo tek skoro 2 meseca i još uvek čekamo, tako i kod nas piše kad proverimo, neznam što toliko dugo :angry: :angry: :angry:

Predali smo 16.novembra i od tada cekamo,ja sam mislila da ce to malo brze ali ljudi dobijaju NOA2 za 3-7 meseci, ubija ovo cekanje.

Poslali smo u Dalas da bi oni dalje prosledili za Californiju, nekome salju za Californju nekome u Vermont zavisi od mesta gde zivis.Pre je bilo brze sada su usporili, nasla sam ovde na forumu ljude koji su poslali 10.octobra i jos cekaju. Kod njih je pravilo da nema pravila, a pise da je prosek 5 meseci. Ako znas nesto pisii

Hvala unapred

I ja sam aplicirala za K-1 vizu,i u procesu sam oko 4 meseca.Mislim da se i ceka izmedju 4 i 6 meseci za NOA2.Ubija me to cekanje ali sta je tu je...Mislim da ako te ne obaveste jos mesec dana da onda pozoves i pitas jer ce ti u suprotnom reci da ti jos nije istekao taj predvidjen rok cekanja od 6 meseci.

Nasla sam lika koji je juce dobio NOA2, cekao je 6 meseci i 6 dana, on savetuje da svi koji cekaju pozovu congress person za pomoc da bi ubrzali proces.

Ja vise ludim i ne mogu da cekammmm. Strasno

Timeline

AAAAA nece valjda toliko dugo da traje.... :crying:

jel Ima novosti iz ambasade??? :blush:

Pa na intrevju se sada ceka mesec dana od trenutka kada ti njima posaljes onaj papir da si sakupio svu potrebnu dokumentaciju.

Ne znam ko je ovde rekao da ceka preko 6 meseci da se odobri u USA i posalje za Srbiju, ali nama je zavrseno za manje od 4 meseca. Ako cekate predugo, onda zovite i raspitajte se! Mora da je negde zapelo.

event.png

Timeline

Icimici toliko je uzelo nas, neznam kolika je guzva bila u ambasadi da nisu mogli dati intervju za septembar Ali okej je. Pred kraj svatis da kad vec toliko dugo cekas mesec Dana I nije toliko dugo.

Hvala puno za info...Zvali smo ambasadu danas i receno nam je da ce biti do karaja Aprila intervju ali nam nisu tacno rekli datum... :whistle:

Timeline

Na njihovom web site-u pise da proces traje on NOA1 do NOA2 5 meseci. Mi smo dobili NOA2 tacno na 5 meseci i jedan dan. Kada prodje 5 meseci pozovite centar i raspitajte se zasto toliko dugo traje... ako zovete pre isteka 5 meseci recice vam da proces traje 5 peseci ssto i pise na njihovoj web strani i nece vam dati nikakve informacije. Mozete da vidite isto da ubrzate proces pod uslovom da posedujete kriterijume za to. Pogledajte informacije za Expedite request for K1 visa.

http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/menuitem.5af9bb95919f35e66f614176543f6d1a/?vgnextoid=16a6b1be1ce85210VgnVCM100000082ca60aRCRD&vgnextchannel=db029c7755cb9010VgnVCM10000045f3d6a1RCRD

Pozdrav svima i srecno!!! :)

Pa na intrevju se sada ceka mesec dana od trenutka kada ti njima posaljes onaj papir da si sakupio svu potrebnu dokumentaciju.

Ne znam ko je ovde rekao da ceka preko 6 meseci da se odobri u USA i posalje za Srbiju, ali nama je zavrseno za manje od 4 meseca. Ako cekate predugo, onda zovite i raspitajte se! Mora da je negde zapelo.

Hvala

Timeline

IMPORTANT INFORMATION: Visa Application Fees Change!

Nonimmigrant visa application fees increased. Immigrant visa application fees decreased.

Pale cene za K-1 Vizu yeaaaaaaa :dance: :dance: :dance:

Dok ja dodjem na red mozda počne da se ne plaća :hehe: :hehe: :hehe:

Type of Visa ----- Previous Fee ----- New Fee

Fiancé(e) visas (K) ----- $350 ----- $240

Bar jedna lepa vest :whistle:

http://serbia.usembassy.gov/visas.html

Edited by Ninoslav

Timeline

Nonimmigrant visa application fees increased. Immigrant visa application fees decreased.

Super!!! Hvala za info....

Timeline

Super!!! Hvala za info....

Da li neko zna sta od prilike pitaju na intervju-u za K1 vizu???

hvala unapred... :innocent:

Didn't find the answer you were looking for? Ask our VJ Immigration Lawyers.
Guest
This topic is now closed to further replies.
- Back to Top -

Important Disclaimer: Please read carefully the Visajourney.com Terms of Service. If you do not agree to the Terms of Service you should not access or view any page (including this page) on VisaJourney.com. Answers and comments provided on Visajourney.com Forums are general information, and are not intended to substitute for informed professional medical, psychiatric, psychological, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. Visajourney.com does not endorse, and expressly disclaims liability for any product, manufacturer, distributor, service or service provider mentioned or any opinion expressed in answers or comments. VisaJourney.com does not condone immigration fraud in any way, shape or manner. VisaJourney.com recommends that if any member or user knows directly of someone involved in fraudulent or illegal activity, that they report such activity directly to the Department of Homeland Security, Immigration and Customs Enforcement. You can contact ICE via email at Immigration.Reply@dhs.gov or you can telephone ICE at 1-866-347-2423. All reported threads/posts containing reference to immigration fraud or illegal activities will be removed from this board. If you feel that you have found inappropriate content, please let us know by contacting us here with a url link to that content. Thank you.
  • Create New...