Jump to content

2,557 posts in this topic

Recommended Posts

Filed: AOS (pnd) Country: Serbia
Timeline

I to sto kazes Ninoslave, lik sigurno nije zvucao zvanicno jos tako bezobrazan. Ali ja se secam kad sam ih zvala u februaru, pa u maju isti taj lik mi se javio na konzularnom odeljenju tako da ako budem zvala sigurno ce mi se on opet javiti protest6wz.gif . Ja se iskreno nadam da je on neka sekretarica i da ga necu gledati na intervjuudiablo.gif. Sad sam sakupila nekih 45 slika osecam se kao neki pacenik sve to da nosim sto bi Klaxi rekla u kesama. Jos chatovi, sta da nosim 100 strana?? I mejlovi i pisma pa to je van pameti. Sta su tebi radili na intervjuu Ninoslave? Ja sam mislila da ce to biti opusteno ali ovaj lik mi objasni kao da oni seku glave tamo shocked.gif

I sad moram da menjam ticker, grrrr to me je sad posebno iznerviralo mad.gif

Draga moja samo polako.. :) Nema sta da se brines, sve ce to da bude ok... :) Uvek imaj na umu da ti je cilj da budes sa svojim dragim i da je ovo samo jedan mali korak do tog cilja.. :) Za ostalo nemam komentar, prosto ne znam sta da mislim... :(

Filed: Citizen (apr) Country: Serbia
Timeline

Cure kako pocinje case number za Srbiju, koja tri slova smile.png

BLG2013 ce ti biti sigurno ...a ostatak je svakome razlicit :)

N400 Journey

2017-01-10: package sent 
2017-01-23: NOA1 hard copy received (date on the NOA1 01/17/2017)
2017-02-10: biometrics appointment 
2017-02-22: in line for the interview
2017-07-05: case status changed to we scheduled your interview ...etc
2017-07-10: interview letter received
2017-08-07: interview 
2017-09-01: in line for Oath

ROC Journey
2015-12-28: package sent
2015-12-29: NOA1 (received on 2016-01-19)
2016-01-26: biometrics app. in Fargo (letter received in mail on 2016-01-14)
2016-07-22: NOA2 Approved!
2016-07-30: Green card received

AOS Journey

2013-09-20 ( Day 1 ) - AOS, EAD, AP applications sent

2013-09-23 ( Day 3 ) - AOS, EAD, AP applications received

2013-09-26 ( Day 6 ) - email NOA1 for AOS, EAD, AP applications

2013-09-30 ( Day 10 ) - hard copy NOA1 for AOS, EAD, AP applications

2013-10-08 ( Day 18 ) - Biometrics Appointment Notice received in the mail

2013-10-25 ( Day 35) - Bio. Appt. in Fargo

2013-11-26 (Day 67) - EAD and AP approved !!!

2013-12-02 (Day 72) - EAD and AP sent to my address 

2013-12-05 (Day 75) - EAD and AP received in mail

2014-03-11 - RFE for AOS (some vaccination missing)

2014-03-18 - RFE respond sent

2014-03-24 - GREEN CARD APPROVED (CARD IN PRODUCTION)

2014-03-31 - GREEN CARD RECEIVED IN MAIL

Filed: K-1 Visa Country: Serbia
Timeline

DEVOJKE! Upravo me je zvao srpski konzul iz ambasade da me obavesti da ne mogu imati intervju u ponedeljak jer je proslava ??? I kao videcu na tv-u stvarno ce biti bla bla. Dobro kao moze tek u petak, pita jel to ok. Ja rekoh nije ok. i sto su mi zakazivali ako ne moze prvog? Ali sta cu, ok nemam drugog izbora, petak. Ali kaze on samo da vam kazem ponesite sto vise dokaza stooooo vise. Kao naglasava. Rekoh ja sto vise, sta da pravim sto slika, da otvorim stampariju sa chatovima. On poce, DA SE PROSERAVA. Imedju ostalog rekao mi je da je verenica niko i nista, da ja sutra mogu da ne budem verenica, da je najnizi prioritet verenicka viza. Da to sto je Danijel dolazio u Beograd ne dokazuje da smo zajedno jer ko zna kod koga 'Amerikanac' dolazi u Beograd. Da to sto smo ziveli zajedno 8 meseci u Spaniji nismo dokazali (da da slucajno smo u isto vreme bili u Granadi 8 meseci kakva slucajnost). I jos mnogo gluposti uvredljivih i drskih. I da kao ja sam dobila datum jer je neko otkazao svoj intervju i kako su njima verenicke vize poslednja briga. I rece na kraju da oni prate sve forume, SVE i da su jedno vreme imali lazan profil da bi savetovali ljude ali tolike gluposti ljudi pisu po forumima da su odustali od toga. Ako cita lik ovo posto vidim da mu je zivot toliko jadan pa nema pametnija posla nek me doda na fejsu da malo dodatno zavuce njusku marijanantucket@gmail.com. I da nemojte se cimati oko I-134 rece mi lik da je to bezveze i nije utuzivo i bla bla. I rece ko zna mozda vi ni ne dobijete vizu, mozda upadnete u AP i to se nikad ne zna. Ja rekoh da sam vec 4 americke vize dobila. Msm znam ja dobro kako stvari idu. No comment

IJUUUUUUUUUUUUUUUUUU Bozeee,znaci ja sam zblaznuta tvojim postom!!!wow.gif

Sve mi se kuvalo u zeludcu dok sam citala.Sta reci na sve ovo.Verujem da si odlepila,tamans e psihicki spremis kad ono...

Ako tebi sa takvim dokazima ne veruju onda ja bolje da odustanem.Taj sto te zvao ne radi intervjue sigurno,bas me cudi takvo ponasanje iskreno.Umeju da budu z...i to stoji ali drski i ne bas,ma ko zna ko je taj.

Uh... sleepy.gif

Filed: Timeline

IJUUUUUUUUUUUUUUUUUU Bozeee,znaci ja sam zblaznuta tvojim postom!!!wow.gif

Sve mi se kuvalo u zeludcu dok sam citala.Sta reci na sve ovo.Verujem da si odlepila,tamans e psihicki spremis kad ono...

Ako tebi sa takvim dokazima ne veruju onda ja bolje da odustanem.Taj sto te zvao ne radi intervjue sigurno,bas me cudi takvo ponasanje iskreno.Umeju da budu z...i to stoji ali drski i ne bas,ma ko zna ko je taj.

Uh... sleepy.gif

Da ja bas pomislila uh zavrsila sam medicinski kao sad je sve ok, nista ne moze da krene naopako kad ono medjutim huh2.gif . Ne znam ponecu im ja kao Ninoslav 50ak slika neke chatove i jos po nesto. Sad sam se smirila ali opet kakav razgovor OMG. Stvarno ni mi a i niko ovde na forumu nema sta da krije, svi smo stvarno u vezi i normalni ljudi, ne zasluzujemo da nas muce. AP ti je administrativna procedura, npr kako je meni taj covek objasnio ako im se pojavi neko sa istim imenom i prezim. kao mojim bez datuma rodjenja ko im je nesto sumnjiv, onda idem na dodatne provere zbog imena. Mom drugu se to desilo za J1 vizu ali ja msm da je to onako bas bas retko. Inace da se vratimo 'svetlijim' temama, sto se tice lekarskog ja sam bila u Intern. organizaciji za migraciju u Skenderbegovoj i bilo je sve ok. Izabrala sam njih jer sam cula da je u onoj drugoj Smiljanicevoj vakcina skuplja i zato sto tu navodno moras da se skines go hihih, pa sam zelela to da izbegnem, da se ne skidam gola za vizu bas no0pb.gif

Timeline

Ja imam ukupno oko 40ak slika,neke su i sa putovanja po inostranstvu,ponecu i sliku sa njegovom kevom kad smo bili u Nemackoj haha,msm nemam mnogo dokaza ali najbolji dokaz su mi liste mejlova sa datumima i Skype kojeg imam sigurno 1000+ strana,dodje mi da istampam to,svasta ima tu da se cita nesto je i za cenzuru heh ali ako hoce to kao dokaz nema problema :).Pecata u njegovom pasosu nema jer je stari pasos izgubio tako da ce to biti hit objasniti im.

Sad imam glupu situaciju,moj decko je imao neki glupavi drugi nick na skajpu,ne njegovo ime i prezime a promenio je u njegovo pravo ime tek kada smo krenuli u tu pricu "prikupljanja dokaza" itd tj pre mozda mesec dana,kako to sad njima objasniti ja nemam pojma.

Jaoooooooo ahahaa dobro da si mi rekla to za skidanjeidea9dv.gif ,bozeeeee dragiii haha :D

Zaobicicu i ja onda bogami tu Smiljanicevu LOL

Odlozili su ti intervju sigurno zbog proslave Independence day-a ali dobro ko zna zasto je to dobro!Ja se nadam da ce sve to proci dobro,samo celicni zivciii dancin5hr.gif

Timeline

Makice jesi li izbegla vakcine, koliko I kako si im platila I jel ti doca dao kopiju tih vakcina odmah il si morala da ga pitas I opomenes.

Nesto sam razmisljala, tom coveku nije bio njegov dan, zamisli koliko je takvih poziva morao taj dan da obavi. I mozda ti je ucinio uslugu, sad ces temeljno da se spremis I preobimno ako treba I misli pozitivno jer stvarno nema cega da se plasimo, pa nismo mi kriminalci ili tamo neki muljatori I sigurna sam da oni to znaju imaju iskustva I nacine da otkriju ... nije ovo bre teorija zavere nego izludesmo da budemo sa nasom polovinom :D

P.S. Posto planiram odmor u kom gradu ste bili I kako ti je iskustvo sa hotelom odnos cena-kvalitet :D

Timeline

ellli nije da mu nije bio dan,tog lika je jutros moj verenik zvao da pita nesto i imao je isti takav stav,nadmen i nekulturan.

On zakazuje samo intervjue koliko ja znam.A moje verenik je imao samo jedan komentar "i forgot how Serbs rude are" hahaah :D

Timeline

ellli nije da mu nije bio dan,tog lika je jutros moj verenik zvao da pita nesto i imao je isti takav stav,nadmen i nekulturan.

On zakazuje samo intervjue koliko ja znam.A moje verenik je imao samo jedan komentar "i forgot how Serbs rude are" hahaah biggrin.png

Pfff strasno,znaci definitivno necu zvati ambasadu ako mi nesto bude trebalo,nego lepo posaljem e-mail. Tako mi uvek lepo odgovore :)

N400 Journey

ROC Journey

AOS Journey

Timeline

Mislim da je mejl bolja ideja i da preferiraju taj vid komunikacije :)

Kad si ih pitala da li je stigao paket iz NVC jel si rekla samo svoje ime i prezime ili kako?

Ove nedelje verovatno nista neve biti jer im je praznik u cetvrtak a i danas ne rade zbog otvaranja ambasade tako da ce se cekanje otegnuti verovatnosleepy.gif

Timeline

Mislim da je mejl bolja ideja i da preferiraju taj vid komunikacije smile.png

Kad si ih pitala da li je stigao paket iz NVC jel si rekla samo svoje ime i prezime ili kako?

Ove nedelje verovatno nista neve biti jer im je praznik u cetvrtak a i danas ne rade zbog otvaranja ambasade tako da ce se cekanje otegnuti verovatnosleepy.gif

Rekla sam im ime,prezime i NVC case number. :)

N400 Journey

ROC Journey

AOS Journey

Makice jesi li izbegla vakcine, koliko I kako si im platila I jel ti doca dao kopiju tih vakcina odmah il si morala da ga pitas I opomenes.

Nesto sam razmisljala, tom coveku nije bio njegov dan, zamisli koliko je takvih poziva morao taj dan da obavi. I mozda ti je ucinio uslugu, sad ces temeljno da se spremis I preobimno ako treba I misli pozitivno jer stvarno nema cega da se plasimo, pa nismo mi kriminalci ili tamo neki muljatori I sigurna sam da oni to znaju imaju iskustva I nacine da otkriju ... nije ovo bre teorija zavere nego izludesmo da budemo sa nasom polovinom biggrin.png

P.S. Posto planiram odmor u kom gradu ste bili I kako ti je iskustvo sa hotelom odnos cena-kvalitet biggrin.png

Ja sam izbegla vakcine, ponela sam im karton iz doma zdravlja sa vakcinacijama i rekla je da je to ok. Inace vakcina je 1280din, tako nesto. A platila sam im 150$ pregled u dinarima. A na kraju pregleda sam dobila zapecacenu kovertu i sa strane jedan list sa vakcinama i to je to. A za odmor nisam shvatila?

A za lika NE VERUJEM! Znaci on je takav svakodnevno? CCC, ja ih sigurno necu vise nikad pozvati, od sad Danijel komunicra sa njima shocked.gif

Uh a koji je to broj?Na onom I-797 pise samo receipt number i gde je moje ime tj beneficiary pise onaj broj A205....

Ili da zovemo NVC da pitamo za taj broj?

Izvini ako sam dosadna smile.png

Nije ti obavezan taj br za nasu ambasadu, mene je samo pitao za ime i to je sve. Ne verujem da ima neko ko se zove kao ti i da su mu bas sad stigla dokumenta za verenicku vizu u ambasadu. Ali dobro, mozete ili zvati NVC ili cekati da vam stigne pismo iz NVC-a kao sto je stigao NOA2.

Didn't find the answer you were looking for? Ask our VJ Immigration Lawyers.
Guest
This topic is now closed to further replies.
- Back to Top -

Important Disclaimer: Please read carefully the Visajourney.com Terms of Service. If you do not agree to the Terms of Service you should not access or view any page (including this page) on VisaJourney.com. Answers and comments provided on Visajourney.com Forums are general information, and are not intended to substitute for informed professional medical, psychiatric, psychological, tax, legal, investment, accounting, or other professional advice. Visajourney.com does not endorse, and expressly disclaims liability for any product, manufacturer, distributor, service or service provider mentioned or any opinion expressed in answers or comments. VisaJourney.com does not condone immigration fraud in any way, shape or manner. VisaJourney.com recommends that if any member or user knows directly of someone involved in fraudulent or illegal activity, that they report such activity directly to the Department of Homeland Security, Immigration and Customs Enforcement. You can contact ICE via email at Immigration.Reply@dhs.gov or you can telephone ICE at 1-866-347-2423. All reported threads/posts containing reference to immigration fraud or illegal activities will be removed from this board. If you feel that you have found inappropriate content, please let us know by contacting us here with a url link to that content. Thank you.
  • Create New...